אילן רמון

ברוריה2

New member
../images/Emo45.gif

ואמרת בוליביה-עוררת בי נשכחות. זהו, את היום הזה אני כבר אבלה בהזיות נוסטלגיה על בוליביה (וילדיה, אנשיה, נשיה זקניה וטפיה הרעבים..)

../images/Emo16.gif../images/Emo104.gifאילן רמון אני מצדיע לך

היית יהודי גאה, ביום שעלית על המעבורת וטסת גבוה גבוה, ראיתי את זה בשידור חי והתרגשתי שיהודי ישראלי הגיע לכזה דבר גדול, וכאן אבזץ וברוריה אני חולק עליכם, כי אנחנו סקרנים לדעת ולדעת עוד ועוד,ואילן הלך למשימה חשובה מאוד לאנושות, אילן לא הכרתי אותך אבל אני אוהב אותך,

א נ י ה ו

New member
קצת דמגוגיה הייתי אומר

אולי אותו מחקר יכל לחזות על סופה הקרבה ובאה, ואולי אותם אנשים הנספים בסופות הטורנדו וההוריקן יוכלו להנצל כי הם יקבלו התראה מספיק מוקדמת בזכות אותו מחקר? חקר המדע אולי לא מביא תוצאות במיידי, אבל ללא מדע כיצד היו נראים חיינו? כיצד היית מוחה על בזבוז הכספים מעל דפי פורום זה ללא אותם כספים שהושקעו בפיתוח ובמחקר? <ולא שאני חלילה מזלזל בילדים רעבים>

אחר

New member
עם אנשים כמוך

היינו צריכים לרכב על חמורים כדי להגיע למפגשי פורום. אבל בעצם בכלל לא היה פורום, כי הרי האינטרנט הוא המצאה מיותרת לחלוטין שלא האכילה אף ילד רעב, עד כמה שידוע לי. יתכן בהחלט שבחלל מושקעים משאבים יותר ממה שראוי, אבל זה כבר ויכוח על הכמות. השאלה היא האם למדע יש חשיבות בפני עצמו, והתשובה שלי היא כן. שלא לדבר על כך שיום יבוא והאנושות תהיה חייבת להשתמש בחלל אם יהיה ברצונה לשרוד, לאחר שאת משאבי כדור הארץ שלנו כבר לא יהיה ניתן לנצל. אבל זה כבר נושא לפורום אחר....

Le Fay

New member
אההמממ... בסביבה הקרובה שלי מזכירים

לי שצוות הקולומביה בכל זאת הרים תרומה, בדרכו המיוחדת, לאבק באטמוספירה. תודEה...

זה ממש עצוב

וזו אכן טרגדיה לאומית לדעתי. אילן הוא אדם שנשלח לשם מטעם מדינת ישראל וזה בעיני משימה לאומית לכל דבר. נכון הוא לקח את הסיכון, אבל הוא ייצג את מדינת ישראל. עצוב לי שנציג מדינת ישראל מתפוצץ באויר. ובכלל זה שהם כבר עברו את כל הדרך ובדיוק בנחיתה הכל נכשל. ואילן נראה בתמונות ובשידורים בן אדם כל כך נחמד ומיוחד. והנה תמונה ששלחו לי היום באימייל <הומור שחור>

הפלצנות חוגגת

עם כל הצער על מותו של אדם טוב. יש כאן פלצנות שלא תיאמן בדיווחי התקשורת,למשל אמרו אתמול בחדשות שהנשיא בוש וראש הממשלה שרון מקבלים דיווח שוטף,ראשית עם כל הכבוד למדינתינו המכובדת אין שום השוואה וקשר בין בוש לשרון וזה ממש כמו הבדיחה על הזבוב שנדבק לפיל ואמר לו יו אנחנו עושים הרבה אבק,וזה מתקשר למה שמופיע היום בחדשות ששרון אומר שהנסיעות לחלל ימשכו,כאילו דא,שרון נוסע לחלל? האמריקאים עשו לו טובה ולקחו איזה ישראלי איתם.<דרך אגב בנסיעות הקודמות הם לקחו אפגאני ועוד כל מיני נציגים של אומות שונות ומשונות> חוץ מזה אולי מישהו יסביר לי מה פירוש ששרון מקבל דיווח שוטף, על מה בדיוק? שמצאו שבר בקוטר 5 על 8 בצורת עיגול שדומה למשולש? או שגילו שהתקלה היתה בבוכנה השמאלית של הבורג הימני?או שמא השמאלי? בקיצור קצת פחות נפיחות וקצת קשר למצחאןת האמיתית לא תזיק.

sharkyM

New member
מזה הם חיים...

מאירוע לאירוע, כמו עופות דורסים, העטים על הגוויה. הם לא יפסיקו עם זה עד שלא ילוקו את טיפת הדם האחרונה, עד שלא ישאירו חתיכת בשר על העצם. >sharkyM בפרץ ליריות לא ברור<

sharkyM

New member
קבלו את זה

או "זה מה שקורה כשרוצים להיות ראשונים"

ובY-NT\ET היו מתוכנתים מראש...

כנראה בגלל השבת, הכינו בY-NET מבעוד מועד את המבזק שאמור היה לבשר על נחיתתה של המעבורת 'קולומביה'. בגלל כשל כלשהו במערכת, המבזק גם עלה לאתר... עצוב.

התורה הוחזר לשמים ../images/Emo163.gif

אילן רמון לקח אתו ספר תורה קטן לחלל, כל הכבוד לך אילן שהחזרת אותו לבורא עולם בשמים, התורה לא מתאים לתקופה שלנו. לכן אני מציע לפורום יוצאים לאמץ את אילן כגיבור הפורום. יהי זכרו ברוך.

Le Fay

New member
הבנתי שרק פוטוקופי...

אחרת זה באמת היה מאד אירוני - לקחת ספר שניצל מהמשרפות ולאייד אותו 60 שנים אחרי זה בגובה 60 ק"מ.

למעלה