אילן רמון

פייקו

New member
ראה מה בינך לבינו - הכובע הייתי

משאיר לך הוא נראה מתאים עליך
.. ראה על מה גאוותו של הגיבור שלך ועל מה גאוותך שלך.. זה מה שאהבתי אצלו - הוא כאדם ידע לפלס דרך יציבה בין שני הקטבים ולקחת איתו ספר תורה גביע לקידוש תמונה של ילד של שואה חולם מרום ומדע לחקור ולהבין את הדבר עד עומקם של דברים - זה היהודי בעיניי זו הדרך לחיים יפים יותר - ועם כל זאת הוא הרשה לעצמו לנחות בשבת דבר שלא מפריע לו להתגאות ביהדותו - וזה האדם שאני מעריך מעבר למה שהוא עשה בשנות חייו שעכשיו אנו מגלים מרגע לרגע.. והוא בעיניי גיבור מעבר לראות הצרה שלך - אומנם אני ציני אליך וקצת רשע אך אני חושב שמגיע לך קצת ניבזיות..

rigoletto111

New member
ולמה הוא היה צריך את הציור מהשואה?

מה זה עזר לו שהציור הזה נשרף איתו. זה היה כל מה שנותר מהילד ההוא, ועכשיו גם זה אבד בגלל מחווה דבילית.

ועוד משהו בקשר לאילן רמון

מהיום יהיה גם קבר ישראל בחלל. היכונו למודעות רחוב מ"מסיעי הצדיקים בחלל" ביאר צייט של אילן רמון !

פייקו

New member
תתרגל לכך בפורום זה - ותנסה להתעלם

ממה שמעיק עליך או להתמודד - אך בהתמודדות הזו נראה לי שכאן בפורום אתה בטוח מפסיד
אז...דקה להחלטה ...בהצלחה

הדולר של הרבי...

היום גלשתי לפורום של החרדים "בחדרי חדרים" וקראתי שם שהרב שליוה את הטיסה{לא ידעתי שיש כזה דבר,,,} נתן לאילן שלנו,דולר של הרבי--- דולר שנגע בכף יד קודשו של מלך המשיח ,,, דולר שהרבי היה נותן בימי ראשון למאות אלפי חסידיו,,, וגם זה לא עזר,לא הציל, ותמהיני אך הקופת צדקה שהמוני מעם ישראל מניחים במכוניותיהם עוזר לתאונות דרכים והדולר של הרבי לא עזר ולא הציל מתאונת חלל,,, כנראה שגזירה היא מלפני,,,

ישראל תשמב

מותר לשאול ממך משהו אישית ? למה אתה רועה בשדות אחרים ???????????? (בחדרי חרדים)

פורום יפה מאוד!

תראה אני אמנם ברחתי מהעולם החרדי אולם אני כמו עוד הרבה כופרים ממשיך להתענין בנעשה אצלם בחדרי חדרים , זה מעניין מאוד... יש שם קצת ביקורת על החברה,ולא יזיק לי קצת "אידישע נייעס" גם הרבה חרדים מחו"ל כותבים שם,,, אבל לצערי רק מורשים יכולים ליכתוב שם,,,וזה חבל,

תשמע ישראל

תאמין או לא לא מעניין לי בכלל אידישע נייעס - חדשות מהעולם החרדי נמאס לי מלהם !!!!!!!!!! כל היום מחלוקת - פוליטיקה - בולשיטטטטטטטטטטטטטטטטטטט למה זה מעניין בכלל ???? לא הבנתי סורי כשהיתי חרדי אהבתי לדבר עם אריה דרעי (פגשתי אותו פעם) אבל היום ????? כן מבין שהוא איש חכם מאודדדדדדד אינטולקטול , אבל לדבר איתו על מה ???? היום הוא צדיק-באבא ולא מדבר על מילי דעלמא אז אם כן מה הואילו חכמים בתקנתם ????????

מיכל25אב

New member
זה אמנם בשבת אבל...../images/Emo36.gif

קיבלתי במייל ואני מפיצה(זה לא רלוונטי לי,אבל למי שכן...) יום שבת הקרובה 08/02/03 בשעה 16:00 מבקשים את השתתפותכם להפריח בלונים לכבודו של אילן רמון אילן רמון האסטרונאוט הראשון של ישראל שיצא לבצע משימה חשובה בשם העם היהודי והעם הישראלי בכלל אך איננו שב מהמשימה כל מי שמרגיש שברצונו להודות לאילן רמון ,ולהתאחד כולנו למענו ולמען משפחתו מוזמן להגיע לחוף הים גורדון בת"א נא להביא עמכם בלון נשמח שכל מי שמקבל מכתב זה יעביר לחברים כדי שיגיעו כמה שיותר אנשים השמיים שמיים לה'. יהי זכרו ברוך

הקשר בין מחט לתחת

מה הקשר בין המשימה של רמון לשמו של העם היהודי? לא נסחפת קצת? אז זה לא נאמר לא תשאי את שם היהדות לשווא!

מיכל25אב

New member
קצת פספסת את הפואנטה

א.אני מעבירה מייל שקיבלתי לאלו מכם-שירצו להשתתף במפגן תמיכה לזכרו שיערך בשבת,במקום להסתובב עם מועקה וחוסר מעש כמוני.... ב.אני לפחות הרגשתי המון גאווה כשהוא המריא והמון כאב כשהוא מת. אולי זה לא קשור ליהדות,אולי זה קשור אלי אישית-באמת לא משנה.... זה לא העיקר! ובינינו אפי,לא נראה לי מתאים ומכבד לשים כותרת כזו בשרשור כזה,אבל דעתי היא רק דעתי.

למעלה