איכסה, איזה גועל

איזה שרשור עצוב נוצר כאן ../images/Emo10.gif

אבל שרשור מאוד חם ואוהב... אני רואה שבאמת אכפת בפורום הזה... הבה נדליק נר, כי עצוב ונר הולך ביחד..

נכון

אחרת זה ההסבר היחיד אבא שלך צועק על הציונים שלך כי הוא רוצה שתצליחי אני למשל צריך אבא כמו שלך שאכפת לו מהציונים שלי רק שתדעי שזה רק יעזור לך בעתיד אבא שאכפת לו לי אין בא כזה שאכפת לו מהלימודים וכעת אני רק בחסד עולה ל י"א אם הוא היה מעורר אותי לפני זה לא היה בחסד תעריכי את מה שהוא עושה עבורך

ל א ק י

New member
אני מעריכה את זה...

אבל הוא ממש צרח עלי.. וזה מעצבן.. הייתי שמחה שלפחות אין לי נחשלים.. ושיש לי 100 אחד.. והוא ישר הרס הכל..

ל א ק י

New member
אמר שהתעודה שלי גרועה...

ושל אח שלי הרבה יותר טובה.. ושאני צריכה להיות כמו אח שלי...... ושצריך להיות לי ממוצא לפחות 90... הכי התעצבנתי מזה שהוא משווה אותי לאח שלי..(כמו בכל דבר..)

keren007

New member
זה אומר שאכפת לו

זה רק יעזור לך אחר כך....... אז יש ביניכם קצת חוסר תקשורת..... לא נורא..... הרבה אבות לא יודעים להראות את הרגשות שלהם... ורק את יכולה לעורר אותו... אל תחכי שזה יקרה לבד

תגובה לנפילה שלך במדרגות

אני ממילץ לך לקחת את העצה שקרן אמרה לך ולדבר איתו הוא בסוף יבין שמה שהוא עושה זה חמור וגם אם הוא יצעק ולא משנה מה יעשה דברי איתו אל תוותרי

לפחד זה לא עסק

אם תמשיכי לפחד לא תרויחי מיזה כלום תאזרי קצת אומץ תגידי מה שתגידי ושיצעק את אל תתיחסי ואם זה מפריע לך תגידי לו מה שאני תמיד אומר לכאלה שצועקים בתון נמוך ומאוד רגוע תגידי "למה אתה צועק? בו נפתח שיחה רגועה לצעוד זה לא בריא את אותם דברים אפר להגיד בשקט" זה ב - 99% עובד תנסי

תגובה ל:לך לפחות הוא נתן ללכת...

תנסי להסביר לו שזה לא עסק לפחד כל הזמן ושאם נפחד אז אנכנו נשאר תקועים בבתים וזה מה שהם רוצים

למעלה