איכסה, איזה גועל

אם את לא יודעת אז למה לא לספר

אני יספר לך כל מה שאת תרצי לדעת אז תספרי לי גם את אם יש לך משהו שאת רוצה לדעת שאלי אני יתחיל ואת תמשיכי זוכרת את הפעם שלא הייתי בפורום איזה כמה ימים ודיברתי עם קרן על סבתא שלי? אז זה בגלל שהיתה לי הלויה לארגן (חובת הבן) וסבתא שלי די התעללה בה לפני שהיא נפטרה ולכן אני הייתי עצבני עליה. אני סיפרתי לך עכשיו תורך ספרי לי את מה קרה?

ל א ק י

New member
זה יהיה קצת דפוק לספר את זה עכשיו..

מה שקרה אצלך הרבה יותר רציני..ומצטערת על זה.. אבל בכל זאת.. בזמן האחרון אני רבה כמעט עם כל העולם..... רבתי עם אמא שלי.. עם אבא שלי.. עם חברה שלי... עם המדריך שלי.. וגם עם מי שלא רבתי.. כשאני מדברת איתו/איתה... יש הרגשה שהוא/היא לא רוצה לדבר איתי...ושהוא/היא שונא/ת אותי.. ובזמן האחרון אני לא מבינה למה אני חייה.. אמורים להנות מהחיים.. אבל אני רק סובלת מהם.....

../images/Emo91.gif

תנסי להבין למה את רבה איתם ולמה את חושבת שלא רוצים לדבר איתך? ואת יכולה לשאול את אלה שניראה לך שלא רוצים לדבר איתך. למשל קחי דוגמא: אני פעם אחת דיברתי למישהו ב ICQ ולמרות שהוא היה מחובר הוא לא היה מחזיר לי תשובה שאלתי אותו למה הוא כועס עלי אם עשיתי משהו רע? אז הוא ענה לי שלא והתנצל בפני ואמר שפשוט הוא מאוד עסוק לכן אין לו ממש זמן כל-כך לדבר והבנתי אותו. ואפשר בקלות להנות מהחיים את ריכה להסתכל עליהם בצורה אחרת אל תחשבי שהכול רע אלה תמיד יש טוב החיים יפים תלוי איך מביטים עליהם צחוק זה התרופה לחיים שמחים

ל א ק י

New member
דבר ראשון.. תודה על ההמלצה......

ולא נראה לי שבערך 10 אנשים יהיו נורא עסוקים... אולי אחד. אולי שתיים.. אולי אפילו חמש.. אבל לא 10..... לפעמים אני באמת מנסה להסתכל עליהם בצורה אחרת.. אבל זה קשה.. ודי קשה לי לצחוק כשכל דקה יש מישהוא מת..וגם כשבשנה שעברה סבא וסבתא שלי נפטרו...

אני מבין את ההרגשה הזאת

אבל צריך לחשוב על משהו אחר תחריכי את עצמך לחשוב על דברים אחרים תראי שזה יבוא מעצמו (אני אומר מניסיון). אני רק יספר לך שבעקבות פטירתה של אמא שלי אני חזרתי בתשובה (כי הבטחתי לה) וכל פעם שאני הולך לתפילה אני נזכר בה אני יודע שזה קשה אבל את חייבת להכריח את עצמך לצחוק רק ככה תוכלי לשכוח את הצרות שלך ולגבי 10 אנשים עסוקים אני בהחלט מאמים שזה אפשרי ואם זה לא ניראה לך את יכולה לשאול אני בטוח שאחרי שיחה קצרה כל העניינים יתבהרו לך ותראי שאף אחד לא כועס עלייך

ורק כדי להבהיר משהו

אני לא דתי כי זה מסגרת מאוד קשה עם המון לחץ אבל אני כן מקפיד על 3 תפילות וכל שאר הדברים (חוץ משבת)

ל א ק י

New member
אני לא מוצאת דברים אחרים.....

ואני יודעת שעם אני יתחיל לדבר איתם הם פשוט יגידו לי "אני לא כועס עליך.. ולא עשית לי כלום.. זה פשוט נראה לך שאני לא רוצה לדבר איתך/שונא אותך..." אני מכירה אותם כבר...

תגידי לכל אלה שאת מדברת איתם

שידבו איתך דוגרי ושאין לך כוח למשחקים אני בטוח שיאמרו לך את האמת ותשאלי למה ההתעלמות הזאת ואז יענו לך הכול בפנים

keren007

New member
לאקי, את לא יודעת כמה פעמים הרגשתי

ככה....... זו פשוט תקופה........ זה יכול להיות ארוך וזה יכול להיות קצר....... מה שיש לי להגיד לך, זה אל תבזבזי את הזמן על ריבים, תתפשרי, תעריכי כל רגע שיש לך עם הקרובים שלך, אני אומרת לך את זה מנסיון, לי אין אמא, ואני יודעת איך להעריך את הזמן שיש לי עם כל האנשים שאני אוהבת, זה פשוט בזבוז זמן לריב עם כולם..... אף אחד לא שונא אותך, את פשוט רואה את זה ככה, לכי תדברי איתם בהגיון ותראי איך הכול יראה לך אחרת.

ל א ק י

New member
ניסיתי לדבר......

התקשרתי לחברה שלי ולמדריך שלי בערך 20 פעם..... (לכל אחד) בכל הפעמים הם ניתקו לי.. באתי אל חברה שלי פעם אחת הביתה אבל אח שלה אמר שהיא לא רוצה לדבר איתי... אל המדריך שלי גם באתי.. ושניה לפני שדפקתי בדלת שמעתי שהוא בפנים..... וגם ראיתי את המכונית שלו ליד הדירה... אבל בכל זאת הוא לא פתח את הדלת.. ועם ההורים שלי קשה לדבר... אמא שלי מסיימת לעבוד ב5 ובאה הביתה ב5 וחצי במקרה הטוב..(כמעט אף פעם) ובמקרה הגרוע בערך ב8 בערב... והיא רק צורחת עלי שהייתי צריכה לסדר את הבית... אפילו שסידרתי אותו חצי שעה בערך.. או שהיא פשוט צורחת עלי לא יודעת למה... וגם היא אומרת שהיא עייפה.. ואין לה כח לכלום.. ועם אני יתחיל לדבר איתה במקרה כזה היא פשוט תצרח עלי שוב.. אבא שלי בא הביתה המקרה הטוב ב11 בערב... והוא תמיד מאוד עייף... והוא בא הביתה ונשכב על הספה ומסתכל טלוויזיה..... ואז אוכל.. ואז הולך לישון.. ואני לא יכולה לדבר איתו במצב כזה...

keren007

New member
אז ככה

בקשר למדריך ולחברה שלך, נראה כאילו הם צריכים זמן להירגע, תני להם כמה ימים או כמה שהם צריכים ואז תלכי לדבר איתם, אבל אל תתחילי להאשים אותם או לצעוק עליהם, תגידי שאת מצטערת ושזה לא נעים לך שאתם לא מדברים....... דברי מהלב בקיצור......... בקשר להורים שלך? מה עם סופי שבוע? חגים? יום אחד כשאמא שלך תגיע הביתה, שכל הבית יהיה מסודר (אבל ממש, כולל החדר), ופשוט תגידי לה מה את מרגישה, היא לא תוכל לצעוק עלייך על דבר כזה, תכתבי לה אולי, רק שתהיה מודעת למה שאת מרגישה. טוב אבא שלך דומה לאבא שלי.... ככה זה אבות... אולי תלכי לראות איתו טלויזיה? זה מה שאני עושה, אני יושבת לידו פשוט, בלי לדבר... תרגעי............ לא הכול שחור... אם זה עוזר אנחנו פה בפורום
אותך מאוד

ל א ק י

New member
לא האשמתי אף אחד.......

והשארתי לחברה שלי ולמדריך שלי מיליון הודעות של סליחה.. כבר ניסיתי לסדר הכל... אבל פשוט אח שלי מבלגן הכל שניה לפני שאמא שלי באה.. והוא לא עושה את זה בכוונה.. הוא פשוט רגיל לזה.. וניסיתי גם לסדר בשניה שהוא מבלגן אבל באותו שניה תמיד אמא שלי נכנסת.. וצורחת עלי.. ואני מסתכלת עם אבא שלי טלוויזיה.. תמיד.. אבל זה לא עוזר הוא לא שם לב בכלל שאני שם.....

יש לי רעיון

דברי איתו ישירות או אפילו תפריעי לו לראות טלויזיה ככה את תקבלי יחס ממנו והוא יוכל להקשיב לך

יש לי שאלה

זה אבא שאיכפת לו ממך? הוא אוהב אותך? הוא דואג לך לאוכל ובית ולהשכלה? אם כן אז לדעתי הוא אוהב אותך כי הורה שלא אוהב את הילד\ה שלו אז מזמן לא היה מבזבז עליו כסף

ל א ק י

New member
אני חושבת שאכפת לו..

נראה לי שהוא אוהב אותי.. סך הכל אני הבת שלו.. הוא דואג לי לאוכל.. וצורח עלי כי הממוצא שלי זה 74..רק כי אצל אח שלי בכיתה יא´ היה מממוצא מעל 85.. לא סוכרת בידיוק כמה..

ברור שהוא אוהב אותך

ברגע שתביני את המשפט "חוסך שבטו שונא בנו" ותאמצי אותו את תביני ש 2 ההורים שלך אוהבים אותך

את מה לא הבנת את המשפט?

הפירוש שלו שום הורה שבאמת אוהב את הילד שלו לא היה מזניח אותו למשל ילד קטן שמתקרב לחשמל צריךלתת לו מכה קטנה כדי שלא יתקרב אז הורה שנתן את המכה לא הופך אותו לרע אלה להורה שדואג לבן שלו הבנת?

למעלה