לא.... עזבי גם אני לא יודעת איך להסביר את זה...... וגם אני לא הכי רוצה להסביר את זה..
ל ל א ק י New member 30/6/02 #23 לא.... עזבי גם אני לא יודעת איך להסביר את זה...... וגם אני לא הכי רוצה להסביר את זה..
K keren007 New member 30/6/02 #30 תראי, אנחנו באים לקראתך...... אני לא אצחק עלייך או משהו, אני רוצה לעזור......
ל ל א ק י New member 30/6/02 #32 אי אפשר לעזור..... אולי רק תתחילו לרחם עלי אבל חוץ מזה כלום... ואני לא רוצה שירחמו עלי..
K keren007 New member 30/6/02 #33 תפסיקי עם זה את מתנהגת כמו ילדה קטנה, את קוראת לנו לרחם עלייך כשאת אומרת שזה לא משנה ושאי אפשר לעזור לך
תפסיקי עם זה את מתנהגת כמו ילדה קטנה, את קוראת לנו לרחם עלייך כשאת אומרת שזה לא משנה ושאי אפשר לעזור לך
פ פלאפון ירוק 2 New member 30/6/02 #34 בגלל ש... את הבת שלי אבל עכשיו ברצינות אנו דואגים לך את חלק מהפורום הזה את לא איזה בנאדם זר שאני לא מכיר או משהו
בגלל ש... את הבת שלי אבל עכשיו ברצינות אנו דואגים לך את חלק מהפורום הזה את לא איזה בנאדם זר שאני לא מכיר או משהו
K keren007 New member 30/6/02 #36 טוב אני מבטיחה שאם אי פעם אני אהיה עצובה ממשהו אז אני אשתף אתכם...... אוקיי? אנחנו באמת כמו משפחה עכשיו את יכולה לספר?...
טוב אני מבטיחה שאם אי פעם אני אהיה עצובה ממשהו אז אני אשתף אתכם...... אוקיי? אנחנו באמת כמו משפחה עכשיו את יכולה לספר?...