איכסה, איזה גועל

אוו../images/Emo12.gif

גם אם אמא שלך צורחת עליך תנסי לדבר איתה תוך כדי (דברי איתה רגוע גם אם היא צועקת) היא מתי שהוא תתיאש ותקשיב לך אני בטוח שאין לה כוונה רעה לצעוק עלייך ניחוש שלי שהיא חוזרת מעבודה קשה והיא מוציאה את העצבים שלה ואת העיפות שלה עלייך אל תתיחסי זה קורה במשפחות הכי טובות
ולאבא שלך אני ממליץ לך לפנות אליו בצורה הבאה : מתי שהוא רואה טלויזיה אז תפני אליו ותגידי "אבא יש לך דקה לדבר איתי?" אני בטוח שהוא יקשיב לך לגבי אלה שלא מקשיבים לך דברי איתם שיחה ישירה ב 2 עניים ותשאלי אותם רק ככה תדעי הכי טוב

ל א ק י

New member
אני ינסה לדבר עם אמא שלי.....

ועם אני יתחיל לדבר עם אבא שלי כשהוא מסתכל טלוויזיה הוא פשוט יקח סכין ויתקע לי אותו עמוק בבטן.. וכדי לוודא שאני בטוח ימות הוא יוציא אותו ויתקע עוד איזה 10 פעם... אני לא רואה אותם ב2 עיניים אף פעם.....

למה שיתעצבן עלייך?

תסבירי לו שזה חשוב וזה אישי אני עוד לא ראיתי אבא שמתעצבן על הבן או הבת שלו שפנו אליו ככה

ל א ק י

New member
לא יודעת למה.....

ושאלה.. לדעתך זה שנפלתי במדרגות פתחתי את הראש וכל הרגל שלי היתה בדם זה חשוב?

ל א ק י

New member
אמא שלי לא היתה באותו זמן בבית.....

ואבא שלי לא טיפל בי.... הוא רק אמר לי לנקות את המדרגות כי יש עליהם כתמים של דם..

ל א ק י

New member
שאלתי אותו עם הוא יכול לעזור..

הוא אמר שהוא מסתכל סרט מאוד מעניין..

keren007

New member
היתה תקופה שהיה לי משהו דומה.....

יום אחד זה נמאס עלי אז צעקתי על אבא שלי שהוא תמיד צועק עלי, התחלתי לבכות וננעלתי בחדר שלי............. מאז המצב הרבה יותר טוב....... (זה היה לפני כמה שנים טובות..), אבל את לא צריכה להגיע למצב כזה...... תסבירי לאמא שלך בהגיון שאת לא יכולה להשתלט על הבית כשאח שלך נמצא! תגידי לה בדיוק מה שאת מספרת לי עכשיו, לכי אליה איזה יום שבת.... תבקשי לדבר איתה.... אל תתייאשי כ"כ מהר, אחרי שתסדרי את העניינים עם אמא שלך היא תוכל לעזור לך עם אבא שלך, הכול יסתדר, אל תדאגי.

עדיף שלא תגיד עדיף שתראה

ל 2 ההורים לא רק לאמא ורק אז הפם יבינו מה את באמ חושבת והם יתיחסו יותר וידאגו יותר פשוט עכשיו הם לא יודעים את המצב שלך

keren007

New member
אה ועוד משהו

אני ממש שיקמתי את היחסים שלי עם אבא שלי, אני מתייחסת לכל יום איתו כאילו זה היום האחרון שלנו ביחד, היתה תקופה שפשוט העוזרת שלנו היתה כל היום בבית והיא היתה מעין "אמא" בשבילי, ואבא שלי היה חוזר ב-12 הביתה, אלוהים יודע מאיפה, וכל פעם שרציתי לבלות איתו קצת זמן הוא אמר לי ללכת עם מישהו אחר, הוא היה נותן לי כסף העיקר שאני ארד ממנו...... ראיתי שהוא לא ממש קולט והתחלתי ללכת איתו למקומות שהוא אוהב, הלכתי איתו לים, הלכתי אותו לכל מיני דודים ודודות ממקומות אחרים בארץ.. אפילו ראיתי איתו כדורגל! ולאט לאט הוא התחיל לקלוט..... ככה זה גם עם אחותי הקטנה, הוא הבין שמאוד קשה לה בלי אמא אז הוא שיקם את היחסים גם איתה ואפשר לומר שאנחנו משפחה די שמחה עכשיו
אבל תאמיני לי שאם לא תקחי יוזמה ותתחילי לדבר עם ההורים שלך בגובה העיניים שום דבר לא יקרה, תנסי ותנסי, בסוף את תחזקי איתם את הקשר, אל תתייאשי.

ל א ק י

New member
לך לפחות הוא נתן ללכת...

לי אומרים לא לצאת מהבית.. יש מחבלים.. אבל בכל זאת אני ינסה לא להתייאש...

keren007

New member
אם לא היה אכפת להם ממך הם היו

נותנים לך לצאת, לאו-דווקא להישאר......

למעלה