אין מדינה כמו גרמניה בעולם
אני מצאתי עבודה מישראל, אבל זה היה אחד למיליון אני גם לא יכול כרגע לפרט איך עשיתי את זה (בעיקרון זה כמו סטארט אפ, לשכנע משקיעים שאתה יכול להרים פרויקט טוב יותר מהגרמנים) ברלין זה ליד פולין, לא מכיר. כאן במרכז אירופה (פרנקפורט) החיים יפים. אני הרבה מסתובב באירופה ובגרמניה, ואני לא חושב שבכלל יש מה להשוות, ועוד לפורטוגל? זה ממש מצחיק. גרמניה המדינה האלגנטית ביותר, האיכותית ביותר, אין שום אספקט של החיים, כולל לא מזג אוויר, שבו גרמניה לא עולה על השאר. ואני אגב ציוני ופטריוט, מתנדב לקרבי, ומאד לא מעריך פצפיסטים (סלח לי, אני לא צבוע, אני מאחל לך המון הצלחה אישית, אבל בחדשות מעניינים אותי רק היהודים הציונים ורק טובתה של ישראל מול האוייבים והאנטישמים) לעצם העניין, עניות דעתי במעבר לגרמניה: זו מדינה עשירה ואיכותית, אבל אם אתה בא "להיות מנקה רחובות" אז את תבוא. הדבר דומה למי שמרוויח שכר מינימום בישראל, והולך לגור ברמת אביב. הוא סתם ירגיש חרא שם, לא? מאיפה תביא אוכל לילדים שלך? אם יש לך רמת פרנסה מסויימת בארץ, ואתה לא מסוגל להרוויח יותר בגרמניה, לא מציע לך לבוא. מצד שני, מה שכתבת כל כך הזוי (אתה לא בוגד, אבל האנטי ציונות שלך ברורה) וילדותי (כולם יכולים לחיות בשלום...חחחח) שאולי באמת עדיף לך, ואני לא אומר את זה בציניות, לנקות רחובות במדינה אחרת.