איך לקבל את עצמי?

YIM222

New member
זה מוסבר בתורה מצויין

בס"ד

זה מוסבר בתורה מצויין

לא צריך להיות גאון

" כב וְאֶת-זָכָר--לֹא תִשְׁכַּב, מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה: תּוֹעֵבָה, הִוא.
כד אַל-תִּטַּמְּאוּ, בְּכָל-אֵלֶּה: כִּי בְכָל-אֵלֶּה נִטְמְאוּ הַגּוֹיִם, אֲשֶׁר-אֲנִי מְשַׁלֵּחַ מִפְּנֵיכֶם. כה וַתִּטְמָא הָאָרֶץ, וָאֶפְקֹד עֲו‍ֹנָהּ עָלֶיהָ; וַתָּקִא הָאָרֶץ, אֶת-יֹשְׁבֶיהָ. כו וּשְׁמַרְתֶּם אַתֶּם, אֶת-חֻקֹּתַי וְאֶת-מִשְׁפָּטַי, וְלֹא תַעֲשׂוּ, מִכֹּל הַתּוֹעֵבֹת הָאֵלֶּה: הָאֶזְרָח, וְהַגֵּר הַגָּר בְּתוֹכְכֶם. כז כִּי אֶת-כָּל-הַתּוֹעֵבֹת הָאֵל, עָשׂוּ אַנְשֵׁי-הָאָרֶץ אֲשֶׁר לִפְנֵיכֶם; וַתִּטְמָא, הָאָרֶץ. כח וְלֹא-תָקִיא הָאָרֶץ אֶתְכֶם, בְּטַמַּאֲכֶם אֹתָהּ, כַּאֲשֶׁר קָאָה אֶת-הַגּוֹי, אֲשֶׁר לִפְנֵיכֶם. כט כִּי כָּל-אֲשֶׁר יַעֲשֶׂה, מִכֹּל הַתּוֹעֵבֹת הָאֵלֶּה--וְנִכְרְתוּ הַנְּפָשׁוֹת הָעֹשֹׂת, מִקֶּרֶב עַמָּם. ל וּשְׁמַרְתֶּם אֶת-מִשְׁמַרְתִּי, לְבִלְתִּי עֲשׂוֹת מֵחֻקּוֹת הַתּוֹעֵבֹת אֲשֶׁר נַעֲשׂוּ לִפְנֵיכֶם, וְלֹא תִטַּמְּאוּ, בָּהֶם: אֲנִי, יְהוָה אֱלֹהֵיכֶם. { (ויקרא פרק יח') "

זה שנאוי ומתועב בעיני ה' אז אל תספר שזה לגיטימי ובסדר, אתה לא יותר נאור מבורא עולם.

ולגבי זה שאני פה עונה- אני עונה על מה שאתה וחבריך כותבים וזו זכותי, זכותי לומר לבחור הזה שמסתפק על פרשת דרכים מה שאני ועוד הרבה חושבים. אין לי מה לחפש פה. אתם רוצים בעלות על הפורום כדי שתוכלו להטעות נערים ונערים בדרך אבדון, שייבושם לכם, למרות שבכל מדינה תיקנית היו אמורים להוציא אתכם אל מחוץ לחוק. והגבתי להודעה הזאת כי היא הייתה בדף הראשי של תפוז, אל תצפה שכולם יעודדו בן אדם להיות הומו. תקבל את הדעה האחרת כמו שמקבלים את הדעה שלך.

רק טוב

eliormagick

New member
זה לא הסבר זה ערימת בולשיט

ובנוגע למה שאמרת על היותך פה, אתה מוזמן להגיד את דעתך כל עוד היא לא דעה שיש בה נגע הומפובי... לא אתה ולא הרבנים שלך יגידו לי או לכל אדם אחר שנמשך לגברים שהוא חולה במחלה או נגוע בטומאה, אתה יכול לא לקבל את זה אבל זה המצב.... ובנוגע לכל התסכולים שלך על המדינה ועל החוק ועל כל השטויות שאתה מקשקש זה כבר בינך לבין עצמך וכפי שאמרתי, תנסה להבין למה הרוב מתנהג בצורה כזאת והמיעוט הקיצוני הוא בשולי החברה, אני מציע גם שתעשה חושבים ותנסה להבין למה אתם שמתימרים להיות הצדיקים הגדולים לא מצליחים להוכיח עצמכם....

גישת "העולם דפוק ואני בסדר" לא תקדם אותך רחוק...

Widsith

New member
ומאיפה לך שזה מה שיהווה באמת חושב?

כי ככה כתוב בתנ''ך שמצדיק את עצמו ולכן הוא נכון (שבינתיים העדויות ההיסטוריות, בלשון המעטה לא מסתדרות איתו)? כלומר, אם יש לך יכולת חשיבה, אתה אמור לראות את הכשל הלוגי, לא?

YIM222

New member
וזה שאתה מדבר על שאלוהים מקבל את כולם

תגיד גם את האנסים והרוצחים הוא מקבל?

אני חושב שכן, אבל את המעשים שלהם הוא לא מקבל, ככה גם לעניין משכב זכור, אלוהים אוהב את הרשע (למעט אולי יוצאי דופן) הכי גדול יותר ממה שהצדיק אוהב את הצדיק הכי גדול, אבל את מעשי הרשע אינו מקבל.

eliormagick

New member
פה אתה נופל

כאשר אתה עושה השוואות לא נכונות
וכן אלוהים עלפי התיאור הוא אל רחמן כאשר אתה פוגע בסביבה שלך, הומו אל פוגע באף אחד אחר, מהסיבה הפשוטה שהוא לא בחר בזה, זה משהו שקיים בו וניתן לו גנטית... ופה אתה מפספס את כל העיקרון...

בכל מקרה אתה תישאר בעמדה שלך וכל אחד ישאר בעמדה שלו וימים יגידו מי צדק ומי טעה כרגע לפחות ברור לכולם מי הקול השפוי ומי הבור... אני מבקש ממך לא להציג עמדות הומפוביות כמו שאתה רושם על גבי הפורום תכבד את המקום ואת מטרת הפורום

Widsith

New member
לפי התנ''ך הוא מקבל אותם יופי טופי.

ראה ערך אליהו, יהוא, דוד המלך, חוקי במדבר...

conc2

New member
אין דבר כזה "משיכה אפלה"

משיכה היא פשוט קיימת, כחלק מתכונותיו של האדם. הוא לא בוחר בה, והוא נאלץ לחיות איתה.

יכול להיות ששווה לפותח השרשור לפנות לפורום "הומואים דתיים", שמזכיר קצת את הדילמות שהוא מתאר: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=1190

destiny23

New member
אני מבינה ללבך

ולא, אני לא לסבית, אבל - אין אדם בעולם שלא עובר תקופה שהוא פשוט לא מקבל את עצמו. זה יכול להיות תכונות אופי ו/או מראה חיצוני. לפעמים אנחנו אפילו שונאים את עצמינו "למה אני תמיד כזה..." "למה אני נראה ככה...." אבל חוויות החיים יגרמו לך להתגבש עם עצמך ואם תאפשר - גם לאהוב ולתאהב בעצמך. אני מאחלת לך קבלה עצמית מכל הלב

YIM222

New member
ולא שתבין לא נכון אחי

אני מבין אותך ויודע שיש לך מהלך לא פשוט. קודם כל צריך שתדע שתנצח אותו. רק אני חושב שדווקא אתה כן חושב נכון. אלה שבקלות כי יום אחד היה בא להם על גבר, ולא רצו אישה וישר רצו (תרתי משמע) לקבוע על עצמם שהם הומואים אלה הם אנשים טיפשים.
אתה מתמודד עם זה . תדע אחי לפעמים יש רגעים של מלחמה בחיים שמרגישים על הפנים. אבל זה לא אומר שאנחנו לא עושים את הדבר הנכון. העיקר שתחשוב תמיד על הדברים הטובים שבך.

הנה אני שלשום הייתי באוטובוס ופתאום ישבה לידי רוסיה נשואה וואלה כל היצרים שלי נדלקו. היה בא לי לרדת בתחנה שלך לנסות להתחיל איתה או משהו. אבל ידעתי שזה לא טוב. ובסוף לא עשיתי את זה. אז הרגשתי מובולבל באותו יום, או לא יודע מה אבל הרגשה של באסה, אבל אחרי הכל אני יודע שניצחתי.

ותיקח את כל ההצעות שאמרו לך לגבי איך לההיפך להומו רשמי, ולהיפך תעשה את זה לגבי תאוות נשים קשר, תיפגש עם בחורות תכיר.
וגם תדע שגם אם ראית בחורות זבלה זה לא אומר שכולם ככה. בע"ה יהיה לך בחורה טובה.

כל הכבוד לך באמת אני מעריך אותך.

Widsith

New member
אפשרי

בתנאי שתאמץ תפיסה שלפיה הנטייה הזאת היא משהו שנולדת איתו ותמות איתו, והיא דבר טבעי, כמו צבע עיניים או צבע עור או וואטאבר.

למעלה