איך לקבל את עצמי?

YIM222

New member
א- דווקא זה מאוד עונה

אנחנו עד היום סובלים את הגלות שבאה בעיקבות כפירות ותועבות כמו שאתם מעודדים הייום. גם ראינו כמו שכתוב שכל הרשעים בסוף בא יומם. ראה את המן, עמלק, ראה את סדאם , היטלר, . ראה את כל אלה ששמו יד בהתנתקות. איפה היום אחד אחד קיבלו סטירות (אריק שרון, אולמרט, חלוץ, פרץ, קצב, גלנט, בר לב כולם קיבלו מכות זה בגוף וזה בחיים וזה במשפטים)
אצל היהודים הלילה קודם ליום ואצל הגויים להיפך, ככה גם במציאות אצל הטובים הסבל קודם לישועה ואצל הרשעים ההצלחה קודמת לכישלון.

ב- אצלנו היהודים העולם לא מוחייב המציאות. רק הבורא. ככה שאחרי שאתה מאמין בכל מציאות שתהיה אתה מסתדר, הקב"ה נראה מהעלום לא צריך עוד ראיות. הוא גם התגלה מספר פעמים במהלך ההיסטוריה יש עדויות מוצקות על זה אין צורך בעוד. וגם אם אתה מאמין אתה רואה שכל יום יש ים ניסים.

שבת שלום

Widsith

New member
תיקון לשקר הגס שנרשם כאן

הגלות לא באה בגלל מעשי פריצות. הגלות, אתה יודע למה החלה? בגלל הדתיים הפנאטים, הסיקאריים בימי בית שני. הידעת, שלפני נפילת הגליל ההנהגה המתונה בירושלים רצתה שביתת נשק עם רומא ולסיים את המלחמה? והאם אתה יודע מה קיצוני הפרושים והסיקאריים עשו?
התנפלו עליהם בחרבות שלופות וטבחו את כל מי שלא חשב כמוהם! שרפו את מאגרי המזון של ירושלים ופצחו במלחמת אחים, יחד עם הזמנת חיל מצב אדומי שיטבח במתונים! אני בטוח שאת זה לא לומדים בישיבה, נכון?
ואתה רוצה שאמשיך למרד בר כוכבא, כיצד הפנאטים הכריזו על בר כוכבא כמשיח והובילו לגלות? או על חורבן ישראל ואחרי על בית ראשון, שאם לא מלחמות הדת המטורללות של אליהו, אלישע, יאשיהו... סביר להניח שאשור ובבל לא היו מגיעות לישראל?

תמשיכו להסתתר מאחורי הקשקושים שאתם דוחפים לעצמכם ושלל התירוצים מלאי השנאה האלה. אולי במקום לשבת וללמוד תורה תקרא את יוספוס פלאביוס, יהיה קצת יותר יעיל לידע שלך בתולדות ישראל.

YIM222

New member
דווקא זה כתוב בגמרא

שהבריונים גרמו לנפילה, אבל יש סיבות רוחניות ויש סיבות גשמיות.

Widsith

New member
הבריונים שאתה מדבר עליהם

אתה יורשם. אותם האנשים שהאמינו שיש אך ורק דרך אחת לעבוד את אלוהים. משיחיסטים מטורפים או רוצחים שעשו הכל בשם הדת. אתה יודע למה הם עשו זאת? כי הם האמינו שכל מי שהולך לא בדיוק כמו שהתורה אומרת לפי דעתם לא ראוי לחיות וחייב להשתנות למען התורה. אז או שאתה לא יודע גמרא כמו שצריך, או שהיא משקרת חד משמעית בכל הנוגע להיסטוריה יהודית. אפשרית שלישית היא כמובן, שאתם לא טורחים ללמוד את ההיסטוריה כי היא לא מסתדרת עם התנ''ך.

YIM222

New member
לא יש לך טעות.

הבריונים לא קשורים לעניין.
ובאותו זמן הסנהדרין שהבריונים חלקו עליו, אם היו מוצאים מישהו ששוכב עם גבר ויש עדים והתראה (שהוזהר שייהרגו אותו על זה) היה נהרג. (כמובן לאחר משפט צדק ומיצוי הדין)

אז מי שבאמת מעוות ופולט שטויות בלי סוף זה אתה.

והיחיד שאתה מרמה זה אתה.

Widsith

New member
חצוץ מהעובדה החביבה

שמי ששכב עם גברים אז לא חי בערים יהודיות כי הייתה אוכלוסייה יוונית גדולה בארץ, שלא לדבר על מתייוונים שלא סרו לחוקי הסנהדרין אלא לחוקי רומא.
שלא לדבר, שעלינו להסתכל על דברים בפרופורציה. היהדות של לפני חורבן בית שני הייתה שונה שמיים וארץ ממה שאתה מכיר היום, שלא לדבר, שאז יהודי שלא רצה להאמין ביהדות, נחש מה עשה? עבר לחיות באיזור רומי/יווני. שלא לדבר, שאז לא הייתה לך יהדות אחת, היו כתות שונות, שאתם במקרה צאצאים של הפרושים ששרדו את החורבן, כך שכל הסנהדרין שאתה מברבר עליו לא היה באמת בעל כוח אמיתי. חוקי רומא קבעו את החוק.

YIM222

New member
מתיוונים? אתה מדבר עלאלה שהיו מלשינים

ומוסרים יהודים למלכות. לה שתמכו שגזירות היוונים (הנאורים) להרוג את מי שלומד תורה, שומר שבת מל את בנו. אלה שהתחברו לרומאים שטבחו בעם היהודי (גם בחורבן היה שואה) .

אלה הם המושא הערצה שלך?

באמת אני מוצא הרבה מקבילות בין רוב ה"גייס" למתייונים, וכסופם (בנס חנוכה יהודי המכבי ניקה אותם ואח"כ את היוונים) כך יהיה סופם.

Widsith

New member
תלמד היסטוריה

את ספרי חשמונאים לא קראת, ואני רואה שאתה גם לא יודע מה הההבדל בין תעמולה מאוחרת (שרוב מצה שאמרת נחשב ככזה בידי רובם הגדול של ההיסטוריונים) להיסטוריה.

YIM222

New member
גם הספרים שלך "הלוגיים" לכאורה הם תעמולה

הרי אם יש ה' ויש תורה אסור לנאוף ואסור לגנוב. אז בוא נבנה את ההיסטוריה לפי מה שמתחשק ונגיד שאין כדי שלא יהיה ייסורי מצפון ושאלות.

Widsith

New member
נאמר כבור ועם הארץ

אתה לא יודע מה זה לוגיקה, היסטוריה עוד מילא. לך תחפש.

YIM222

New member
מי יישמע היום לא רואים את זה

ראה את גל אוחובסקי אוהב הערבים. ואני לא ייטעה אם רוב ההומואים הם בכלל רוצים מדינה כמו של גויים, מעוררים הסתות נגד יהודים ללא הרף, חלקם הגדול הוא כאנשים "מלחמה עכשיו" זורקים אבנים על חיילים , ומתלוננים נגד המדינה אצל הגויים,
מלשינות זה כלי חזק אצלם. פחדנות וצביעות. ואני לא אומר מתוך סטיגמה, אני רואה בשטח ובתקשורת ובאח הגדול שדואג לדחוף כמה ממכם, מי אתם ואיך אתם. הומואים עפ"י מלאי גאווה .

אז למה לומר שמתייונים זה המצאה אם אתה רואה את זה מול העיניים היום, זה ממש לא נראה גזור מהמציאות.

eliormagick

New member
מעניין מה אתה חושב על אריה דרעי

ועל כל חבורת השסניקים שיושבים בכלא... למה הם מקבלים כל כך הרבה מכות? כי הם היו צדיקים גמורים?... או שהם חפים מפשע? תן לי לנחש... החילונים הנוראים החליטו ליפול עליהם בגלל הצדיקות שלהם נכון?

YIM222

New member
שאלת "צדיק ורע לו רשע וטוב לו"

היא חלק גדול מהיהדות.
אבל אדם שכופר ומבזה את התורה, ועוד שנגוע בטומאה חמורה של משכב זכור לא יכול להתיימר להבין את זה.

eliormagick

New member
סלח לי

אבל אני לא מבזה את התורה, אני מכבד כל אדם באשר הוא ועושה הרבה בתחום אמונתי באל, בנוגע לכל החוקים הטיפשיים שרבנים טיפשיים כתבו על סמך השקפת עולמם פרשנותם והאינטרסיים שלהם, כן את זה אני מבזה ה ולא מסכים עם זה כי הם לא שליחי האל והם לא דוברי האל... בסך הכל אנשים שקיבלו כוח מעם שאז היה מאוד נאיב תמים וחסר השכלה והם ניצלו ומנצלים גם היום זאת לאינטרסים ולהידיאולוגיה השיקרית שלהם.

YIM222

New member
לפני רגע אמרת על פסוקים

ערימת בולשיט ואתה מבזה את אלה שה' ציווה להעביר על ידיהם את התורה שבע"פ מדור לדור, ובכלל אתה טוען שזה המצאות, וחוקים שבני אדם המציאו.

אז מה זה נקרא לבזות את התורה?

YIM222

New member
וכמו שראית בנידון שלנו

זה מפורש בפסוקי התורה, לא צריך כאן אפילו את חזל שייפרשו. שחור על גבי לבן. (וגם חז"ל בשאר הדברים שלא רשומים דבריהם אמת ויציב)

YIM222

New member
גם תדע שקקי בסוף צף

עכשיו לא שומעים אבל עוד כמה שנים שאנשים יבינו מה עשו להם, יהיו הרבה סיפורי זוועה, על איך הקהילה ההומאית לסבית, שידלה אנשים להיכנס לזה למען אינטרסים אישייים.

בסוף הצדק ייצא לאור. והפנים האמיתיות ייתגלו.

חלק מזה זה אינטרסים כספיים.

חלק מזה זה לא להיות לבד. על הספינה הטובעת הזאת.

eliormagick

New member
אגב יקירי

אני חושב שאתה קצת נמצא בבועה כי אם תנפץ אותה תשים לב שהספינה היחידה שטובעת בשנים האחרונות היא הספינה של כל האיומים והפחד שכל הרבנים מטיפים לכל העלם וטוענים ריבונות על אלוהים... המוסד הדתי על סף פשיטת רגל... הגיע הזמן ששם יעשו חושבים מחדש על כל ההתנהלות שלהם כי המציאות העם וההיסטוריה מוכיחים שהם פשוט מזמן כבר שום דבר מעבר לבלופרים אינטרסנטים עם הרבה צביעות....

YIM222

New member
כל מקום יש עוולות

כמו שאני יילחם בעוולות הקהילה ההומו אני נלחם גם כמה שאני יכול בכל עוולה שנמצאת בכל מקום ונכון לכל ישראל יש דברים לתקן.

תורת ישראל היא הרבה יותר מאיומים והפחדות, זה החלק הפעוט בה, זה מיועד למי שלא מבין שפה אחרת. כמו שאומרים לילד אל תגיע בחשמל אם תיגע תקבל עונש, כי ילד לא מבין שפה אחרת (ואם הוא מבין אז יידברו איתו בה)
לאף אחד אין ריבונות על אלוהים, הוא ריבון של כולם, התורה מונחת בקרן זווית כל הרוצה יבוא וייטול. אבל יש כאלה שלא רוצים.

אני מסכים שיש "רבנים " שגורמים לאנשים להתרחק מיהדות ומתנהגים לפי אינטרסים, חטאם גדול מנשוא. יש צביעות ויש בלופים ויש עיוותים. בביאת המשיח גם יומם יבוא. כמה שיותר קרובים לנקודת האמת ככה יותר יש מלחמה סביבה.

eliormagick

New member
פה הבעיה, בחינוך שכנראה תיתן לילדים שלך

כי אתה לא תסביר לילד שלך מה הסיכון בלגוע בחשמל אלא תיתן לו עונש... הוא לא יבין למה הוא נענש כאשר אתה לא מסביר לו מה רמת הסיכון ואם לא תשתמש באיומיים טיפשיים של עונשים אלא תגרום לו בתודעה להבין שחשמל מסוכן במהותו לא תצטרך להתמודד עם עונש, וכנגד עומד התאוריות הטיפשיות שלך... הרבנים השקריים שלך טוענים שלהיות הומו יגרור עונש, הם לא נותנים הסבר מה מסוכן בלהיות הומו, מה רע בלהיות הומו, מדוע דרך חיים כזאת לא טובה כמו דרך חיים של גבר ואישה שהם טוענים שטובים.... כי אין להם הסבר וכי הם לא באמת מבינים בעצמם מה בדיוק הבעיה בלהיות הומו ולאהוב גבר, הם משתמשים בכלים פחדניים ולוקחים בעלות על אלוהים וטוענים טיעונים שאין להם שחר ובסיס כי ברגע שתשאל רב "מה רע באהבה של גבר וגבר?" פשוט מה רע? הוא ימלא פיו במים ויחזור על פרשנויות של רבנים בורים ויצטדק בכל מיני ספרים וסיפורים, וחלילה שהוא יפתח את הראש המקובע שלו ויחשוב לעצמו שיש הרבה דיווחים מהתנך על אהבת גברים וסביר להניח שהיה הרבה יותר ממה שתועד או סופר ומשיכה הומסקסואלית קיימ בטבע בין חיות והיום המדע והפסיכולוגיה ואפילו רבנים אמיציים וחכמים עומדים בשורת קו שמשפחה חד מינית והומואים הם אנשים ככל האנשים בארץ שיכולים לנהל חיים תקינים בריאים בדיוק כמו סטרייטים והעובדות מדברות בעד עצמם, אבל כשאתה בור אתה בור ואתה נמצא בתוך חור שחור ושום דבר לא יעזור להסביר לך כי אתה וחבריך מונעים מאידאולוגיה ויהיה מה הם לא יודו בטעות שלהם... אהבת גברים הייתה מאז או מעולם גברים יכולים להקים בית משפחה יכולים להביא ילדים בשלל צורות ודרכים יכולים לתת אהבה חום חינוך ודרך ארץ לילד יכולים לתת בדיוק מה שמשפחה סטרייטית נורמטיבית נותנת לילד ויכולים לקיים אורח חיים תקין ובריא בדיוק... מעבר לזה נראה לי שהדיון לחלוטין מיצא את עצמו

כפי שציינתי בהודעתי אציין שוב
אתה תישאר סביר להניח בעמדתך וזכותך המלאה, אנו כאן פורום תמיכה ופורום חברתי שנותן עזרה הכוונה ומקום לנערים ונערות בחורים ובחורות צעירים הומואים לסביות ביסקסואלים וכן גם סטרייטים, כל עמדה קיצונית שלא תומכת אלא גורמת לאדם לחשוב שיש לו מחלה או איזה שהוא משהו שהוא תועבה מבחינתי זה בגדר הומפוביה, וכאן זה לא יתקבל, מבחינתי אמרת את שלך אמרתי את שלי תכבד את המקום ותשמור על הכללים ושיהיה רק טוב

למעלה