זה שהקב"ה מאריך אף
ונותן ממשלה לרשעים לא אומר שהוא אוהב את זה. כל זה כתוב בכתובים ובחז"ל רבות, שעליונים למטה ותחתונים למעלה. נא' על ירושלים "צריה היו לראש" כל מי שצר לירושלים נעשה ראש, "אויביה שלו" כל מי שנעשה אויב אליה נהייה שלו. זה חלק מהגלות הארוכה הזו, ולהיפך זה שזה קורה רק מוכיח שזה מהלך מלמעלה, מהלך שייגמר כשהקב"ה יישלח את המשיח. הנה רק דוגמא לרבות ממה שכתוב
"בעקבות משיחא חוצפא יסגא (תִרבה), ויוקר יאמיר: הגפן תתן פריה והיין ביוקר, ומלכות תהפך למינות, ואין תוכחת, בית וועד יהיה לזנות, והגליל יחרב, והגבלן יישום (יהיה ריק מאדם), ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו, וחכמות סופרים תסרח, ויראי חטא ימאסו, והאמת תהא נעדרת. נערים פני זקנים ילבינו, זקנים יעמדו מפני קטנים, בן מנוול אב, בת קמה באמה, כלה בחמותה, אויבי איש אנשי ביתו, פני הדור כפני הכלב, הבן אינו מתבייש מאביו. ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים".
– משנה, סוף מסכת סוטה
חוץ מזה להיפך ממש אתם כמו עשו ואדום מראים את עצמם דמוקרטיים ואתם הכי אנטי דמוקרטייים ונגד זכויות אדם. ראה מה אתם עושים לשומרי מצוות שאתם מנסים לשלול מהם את כל זכויותיהם, ראה, איך כופים על חיילים לשמוע שירת נשים שזה נוגד את ההלכה. ועוד. התורה הקדושה וחז"ל הם אלה ששומרים על זכויות אדם, כל זכויות האישה יוצאות מהיהדות עוד שכל העמים שאתם מעריצים כל כך היו מתייחסים לאישה כאל כלי התורה התייחסה אליה כאל אדם שווה. אבל היום זה לא מוצג ככה.
הנאצים ימח שמם (לא שאני משווה אליהם אותך אבל זה אותו עיקרון) היו בהתחלה שיא האנושיות הם הציגו את עצמם כהומניים, דאגו לכלבים, וראינו כל העולם ראה בסוף איזה חיות טרף הם היו. אברהם אבינו הטיב לומר " רק אין ייראת אלוהים במקום הזה-והרגוני על דבר אישתי".
וגם אני שתדע אוהב אותך ואוהב את הבחור הזה, מאוד מאוד, ואוהב את כל מי שקורא לעצמו הומו ולהיפך אני חושב שצריך לעזור לו, אבל לא עוזרים בצורה של לומר לאדם תהייה הומו, עוזרים לבן אדם בצורה של להראות את הדרך ואם יש לך יצרים אל תיפול מזה ותיכנע ותרים ידיים להם, כי זה הכלל מה שאדם כוסף ורוצה זה מה שיהיה. אם הוא רוצה לעשות טוב, בסוף הוא ייעשה טוב, ואם להיפך אז להיפך. וככה גם אם כל אלה שחושבים שהם נולדו עם תאווה לגברים, ייעבדו על עצמם ויירצו לצאת מזה ולאהוב אישה ולהתחתן, ויעריכו את עצמם שהם קדושים זרע אברהם יצחק ויעקב ולא כמו הגויים החוטאים לא כמו בהמות אז הם יהיו מאושרים באמת.
שבת שלום ורק טוב גם לך.