איך לקבל את עצמי?

YIM222

New member
הוכחה לוגית? הוכחות

רק למשל העדות שגורמת לך להאמין בשואה ושהיה נפוליאון, עדות לא פחות מוצקה על מעמד הר סיני יש

Widsith

New member
אלה לא הוכחות לוגיות. תוכיח לוגית.

ומה אותה הראיה בדבר הר סיני, שהיא לא התורה? קדימה.

YIM222

New member
איזה ראייה יש לך שהייתה שואה?

ואין כאן התחמקויות חבר. אני לא בפולמוס, ולא באתי לדון בדבר. אם יש לך שאלות ובאמת חפצת בגילוי ובירור האמת עד תום דבר עם המומחים בתחום כגון הרב זמיר כהן , הרב מרדכי נויגרשל ועוד, אני יישמח לתאם לך פגישה עם אחד מהם.

אני בכלל נוקט יותר בדיעה של ר' נחמן שלא כדאי להיכנס לפילפולים פילוסופיים, שיפילו את האדם לשאלות שלא יידע איך לצאת מהם. אתה כדרכך בקודש תאמר שזה התחמקות ותרגיל שעשו כדי שלא נדע את האמת הנאורה שלך. התורה אמרה
תלמד את כל החוכמות והדברים אם אתה רוצה חוץ מ2. 1- אפיקורסות. 2- זנות. למה? כי 2 הדברים האלה מושכים ללא הכרה, ממכרים ומטעים. עמ"י עשו את העגל כדי להתיר את העריות, וסליחה אבל זה מה שאתם עושים פה.

את הבירורים שלי עשיתי וממשיך לעשות. וכמו שאמרתי בהודעות הקודמות אין לאף אחד בעלות על אלוהים ובעיני כולם בני אדם, וזה שיש לאדם זקן או כיפה לא אומר שהוא צדיק. אני עצמי ניפגעתי מכמה "חרדים" במשך השנים. וכמעט גם אני אמרתי יאלה ככה? אז אני ייעזוב הכל, אבל אין קשר בינם לבין לעזוב את הדרך זה ס"ה ניסיון.

הוכחה לוגית? כשם שהבגד מעיד על עושהו העולם מעיד על עושהו. לי זה מספיק. עדות התורה. עצם זה שאתה ואני חיים, כבשה אחת בין 70 זאבים. רק היום מאות רקטות 0 (!!!) הרוגים. אבל כולם בתקשורת, שנשלטת ע"י אפיקורסים כולם מקשקשים ומדברים על שטויות אף אחד לא יגיד פעם אחת הודו לה' קראו בשמו. אבל על השואה וכשקרא משהו רע ח"ו יודעים לשאול שאלות.

ותאמין לי תקרא את הסיפור שהבאתי לך אח"כ תדבר יש לך שם את כל התשובות לחיים.

ומה שהפסיכולוגים לא עשו ההתבודדות עושה. אז כן- יש לי פסיכולוג פסיכיאטר חבר ואבא שמקשיב ועוזר ויכול הכל.... למה לא לשמוח בזה?
וגם לך יש, רק שאתה לא הולך לדבר איתו כמה דקות ביום.. אתה בטוח שאני זה שצריך את הפסכיאטר?

Widsith

New member
בדיוק התחלתי היום קורס בנושא

אם פלפולים פילוסופיים לא עוזרים, ברכותיי, הרי הצהרת קבל עם ועדה שאתה מאמין בבורות. עצתי לך, זרוק את המחשב לפח, הוא קיים בזכות הפלפולים הפילוסופיים, לא בזכות ה'.

אתה לא מבין מה זה עדות לוגית. לוגיקה חמחייבת. העובדה שיש עולם לא אומרת שהוא נברא, היא יכולה גם לומר שהוא תמיד היה קיים, היא יכולה לומר עוד מיליארד ואחד דברים. האמת, שאנחנו לא יכולים בכלל להסיק שיש עולם, אם תתפלפל קצת פילוסופית אין סיבה שלא תגיע לזה בעצמך (ולמנוע מחשבות כפירה? כלומר, להתעלם ממה שלא נוח לנו? נהדר, לא פלא שימי הביניים פסקו ביום בו האדם בעט את הדת החוצה). הבעיה היא שעם כל הכבוד לתורה שלך, בתור אחד שלמד יותר מדת אחת ומאמין בלשאול על הכל שאלות, מא' ועד ת', אני יכול לומר לך שמה שאמרת זה מתכון להנצחת בורות ולא יותר מזה. כן, אני נאור. אני מכיר דתיים נאורים ומשכילים, למה משכילים? כי הם שואלים שאלות. לא כי הם אנשי תורה נטו. לא היה איש תורה אחד שהיה הוגה אנושי גדול והיה רק ואך ורק איש תורה. ולא יוכל גם להיות.

ובתור פגאני, אם זה נקרא עגל, אני חושב שצריך להתגאות. צא ולמד היסטוריה, מה זה לוגיקה ומה זה הוכחה לוגית, אז תחזור לכאן ותפסיק להתחמק. עד אז אין לי סיבה להמשיך בדיון הזה, באותה מידה הייתי יכול לקרוא טוקבקים באותה הרמה.

YIM222

New member
וכמו בסוף של הסיפור.....

בסוף אתה תחכה שאותו איש תורה ש"לא הוגה דעות" ,אותו בור, יוציא אותך מהרפש.

תקרא תקרא את הסיפור. קטן על גאון כמוך

YIM222

New member
דרך אגב אני באתי מהעולם החילוני, ואם ה' לא

היה מחזיר אותי בתשובה, היום יאיר לפיד לידי היה נחשב חרדי, וכמוני יש מאות אלפים, אז אולי לא מדברים בתקשורת על התנועה הגדולה בעולם כמו מדברים עליכם היוצאים מהארון, וכמובן אם כבר אז אתם אקט תוצאה של "נאורות" וזה אקט של "קיצוניות דתית" אבל אל תחשוב לא כולם כאלה טיפשים. לעזוב את החילוניות בשביל משהו כל כך מלא ספיקות ובלבולים כמו שאתה מתאר.
משהו שלכאורה מגביל.

eliormagick

New member
אני קורא וקורא וקורא

ותסלח לי, אבל אתה אדם כל כך חשוך, כל כך צר עולם וכל כך חי בימי הבניים מתעלם מעובדות היסטוריות ומלא בשנאה נגד כל מי שלא הולך בדרך החשוכה והשחורה שלך... לא סתם אתה וחבריך נחשבים למצורעים קיצוניים ובורים...
חשבון נפש כנראה אתה וחבריך צרכים לעשות כל יום ולא רק ביום כיפור עם כל הדברים שאתה כותב פה.
ואם אתה מתכוון להגיב את הגובות הרגילות שלך אז תחסוך לא תקבל תגובת חזרה או יחס

eliormagick

New member
תוספת*

מתעלם מעובדות היסטוריות ומדעיות שאין הלם ויכוח ועוררין...

YIM222

New member
בלבלבלא-תאמין אני אוהב אותך יותר מה שאתה את

עצמך

YIM222

New member
זה כמו בן אדם שכל החיים גדל בכלא

הוא בכלל לא יודע שיש עולם.

אדם כמוך ששקוע ושבוי בתאוות גופו שרירות ליבו. אתה לא יכול להבין מה זה להיות בן חורין מהשקרים האלה. קודם כל תתנקה מהליכלוך אח"כ אולי תוכל להתחיל לראות את האור שלך המלך.

Widsith

New member
נאה דורש ומקיים לא?

ומהיכן ההוכחה הבלתי ניתנת לערעור שלך שהתנ''ך זה העולם? אני מבקש הוכחה שלא מסתמכת על התנ''ך עצמו, או על כמה מקרים היסטוריים, זה לא נחשב. אני רוצה רצף לוגי. תוכיח את זה, תגרום לי לשים כיפה (שתבין למה הכוונה - תוכיח את זה כמו משפט מתמטי. בצורה מוחלטת).

YIM222

New member
לא ייחפוץ כסיל בתבונה כי אם בהתגלות ליבו

כשתגלה את האמת אחרי כל החוכמות שלך אתה ראשון שתצטער, אח"כ שאר האוהבים שלך, כמו הצדיקי אמת ואפילו אחד שפל כמוני, ייצטערו.

אני מציע לך שתקרא בתמימות את המעשה מ"חכם ותם" של ר' נחמן מברסלב, בנחת , ותחפש את המסר לעצמך.

שיהיה לך רק טוב אם תצטרך משהו אני בפרטי.

YIM222

New member
ואגב,התנ"ך זה רק ההתחלה של העולם האלוהי רוחני

לחוכמה האלוהית אין סוף.

eliormagick

New member
ואני סולד מדעתך

יחד עם זאת אני לא קובע עובדות על סמך אידיאולוגיה טיפשית סחרת בסיסי ומלאה בפרשנויות של רבנים שהחליטו מה אסור ומה מותר על סמך אינטרסים אישים - זה לא חוקת ישראל! וכל האיסורים אלו שום דבר מעבר לרבנים חשוכי ידע והבנה שרק משרתים את האידאולוגיה הקיצונית הטיפשית והפחדנית שלהם בגלל שקשה להם להודות שהם טעו...
משכב עם זכר היה משחר ההיסטוריה עוד בימי התנך וימישך להיות... כל המחקרים המדעים הפסיכולוגים והגנטיים מצביעים שאדם בהיותו הומו זה לא דבר שמבחירה או משטיפת מוח אלא משהו מולד בדיוק כמו צבע עיניים צבע שער... אז מה? תשכנע אותו לצבוע את השער בגלל שזה לא עומד בסטנדרטים של תורת ישראל או יותר נכון פרשנות ישראל של רבנים חשוכים שלא מבינים כלום? לא!

אני אדם מאמין באלוהים ואני עושה משכב זכר וטוב לי בחיים ואני לא מרגיש רע עם זה וגאה בזה וגאה במה שאלוהים נתן לי ושום רב שיתן פרשנות בגלל שהמחשבה שלו מעווטת ופחדנית לקבל את האחר לא יגרום לי להרגיש או לחשוב אחרת...

וגועל נפש היא הגישה שלך לגרום לאדם לשקר לעצמו בעצם היותו הומו בשביל שילך יתחתן יחייה בשקר עצמי ואז ימצא עצמו מתוסכל ונופל למקומות קשים בחיים של בגידות ואלוהים יודע מה בגלל שהוא צריך לעמוד באיזה קו תקן של הדת(הפרשנות הכוונה) של איזה רבנים!

אני מוסיף ומזהיר ההודעות שלך גובלות בהומפוביה, זכותך לא לקבל זכותך להיגעל וזכותך המלאה להביע את דעתך, ברגע שהודעתך מתמלאת במילים כמו "משכב זכר זה נירוף ותועבה" הודעתך תימחק ותיחסם מהפורום.

יום טוב!

YIM222

New member
כן בטח תמשיך

לעגל פינות כדי שהחברים מהקהילה לא ייראו את האמת ואולי ייחשבו על מה שהם עושים.

אתה הרי בנית תיאוריה שלימה על תורת ישראל כדי שלא יהיה לך מצפון. ואז מה אם זה היה פעם . אתה צודק כל התועבות היו פעם. סדום ועמורה היו מתאספים פעם בשנה וכל אחד היה מפקיר את ביתו ואשתו כולם עם כולם. נו אז מה ?

זה היה ותמיד היו אנשים עוסקים בדברים רעים כאלה ולכן התורה באה ואסרה את זה.

ועזוב את התורה- גם בטבע. מה אתה לא רואה שזה לא דרך הטבע. האדם נברא בצורה שהוא ייתחבר עם נקבה לא כדי להיות עם זכר. חחח אתה תמחק מה שכתוב ניאוף ותועבה. זה הצורה הקלאסית איך אנשים כמוך "נאורים ודמוקרטים" שולטים בכל הארץ לא רק פה בפורום גם בבתי משפט ובכלי התקשורת את כולם אתם מחזיקים בביצים.

טופל לך שקרים על תורת ישראל אם היה לך מוח את ההודעות של עצמך היית מוחק לא את שלי.

השטויות שלכם גם אם יש מישהו שזה מולד אצלו זה לא ב% כאלה, וגם מישהו שזה מולד אצלו יכול להתגבר על זה, כן כי ככה צריך כי אם אדם מולד בו להיות נרקו זה לא אומר שהוא צריך לזרום עם זה וגם קלפטומן וגם מי שבא לו על א"א. בטח בטח מי שבא לו על גברים.

תתבייש לך!

eliormagick

New member
אתה יודע מה הבעיה שלך?

שאתה כנראה כל כך קבור בספרים של כל הרבנים שהחליטו איך העולם יראה עלפי השקפת העולם שאתה לא שם לב שאיכשהו אלוהים שאתה טוען לבעלותו עלפי החוקים הטיפשיים של הרבנים שלך שהחליטו מה אסור ומה מותר... אותו אלוהים גדול (ואני יוצא מנקודת הנחה שאני ואתה מאמינים לאותו אל) נותן יד חופשית כבר כמה וכמה דורות לכל אותם אנשים שאתה וכל אותם אנשים כמוך שעולם ומחשבתם צר כעולמה של נמלה אז אותו אל נותן לנו לנהל את המדינה ואת העולם אפילו... חשבת פעם למה זה ככה? למה אלוהים נותן לזה לקרות? בכל זאת כדור הארץ והאנושות קיימים כבר כמה מאות אלפי שנים והדפוס הוא כל הזמן אותו דפוס, שהדמוקרטיים ואלו שמקבלים ומכבדים אם אלו ששולטים ומחליטים וכל אותם קיצוניים מטורפים הם סתם עוד אספסוף זועם ומלא בבורות... אני מציע שתחשוב על זה ואפילו תלך עם זה לאיזה רב תנסו ביחד לפרש את זה אבל שאתם מנסים לפרש את זה תנסו לפרש את זה בנוגע לעולם הנוכחי כן ובלי תאוריות על החיים של אחרי המוות ומה שיהיה או לא יהיה אחר כך כי אני מניח שאתה וגם הרב שתלך אליו עדיין לא הייתם בחיים שאחרי המוות...

אגב.... רק שתדע שאני בניגוד אליך אין לי שום אינטרס אישי לעשות את אותו בחור שפתח את השרשור הומו או סטרייט... אני רוצה שיהיה לו לטוב, שלא יחיה בשקר עצמי, שילמד לאהוב את עצמו ולקבל עצמו כפי שהוא ושילמד להבין שמה שיש לו זה לא מחלה ולא כל שאר ערמת השטויות שאתה כתבת בכל ההודעות שלך... לא משנה לי אם יהיה סטרייט הומו ביסקסואל או משזה לא יהיה... העיקר שיהיה לו טוב והוא לא יפגע בעצמו באנשים אחרים... אתה לעומת זאת בא עם אידיאולוגיה דתית קיצונית שאין לה שום עובדות והוכחות וההיסטוריה מלמדת אותנו כל פעם מחדש שזה שום דבר מעבר לפרשנות ואיטרסים של רבנים פחדנים ובורים בנושא!

אגב
הנה עוד משהו שיכול להעשיר אותך בקצת מידע שתראה שזה דבר מאוד טבעי גם בעולם החי
http://www.ifeel.co.il/page/15196
http://arie-science.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

והנה עוד משהו קטן שכדאי שתקרא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2989643,00.html

תהנה וחג שמח שיהיה לך

YIM222

New member
זה שהקב"ה מאריך אף

ונותן ממשלה לרשעים לא אומר שהוא אוהב את זה. כל זה כתוב בכתובים ובחז"ל רבות, שעליונים למטה ותחתונים למעלה. נא' על ירושלים "צריה היו לראש" כל מי שצר לירושלים נעשה ראש, "אויביה שלו" כל מי שנעשה אויב אליה נהייה שלו. זה חלק מהגלות הארוכה הזו, ולהיפך זה שזה קורה רק מוכיח שזה מהלך מלמעלה, מהלך שייגמר כשהקב"ה יישלח את המשיח. הנה רק דוגמא לרבות ממה שכתוב

"בעקבות משיחא חוצפא יסגא (תִרבה), ויוקר יאמיר: הגפן תתן פריה והיין ביוקר, ומלכות תהפך למינות, ואין תוכחת, בית וועד יהיה לזנות, והגליל יחרב, והגבלן יישום (יהיה ריק מאדם), ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו, וחכמות סופרים תסרח, ויראי חטא ימאסו, והאמת תהא נעדרת. נערים פני זקנים ילבינו, זקנים יעמדו מפני קטנים, בן מנוול אב, בת קמה באמה, כלה בחמותה, אויבי איש אנשי ביתו, פני הדור כפני הכלב, הבן אינו מתבייש מאביו. ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים".
– משנה, סוף מסכת סוטה

חוץ מזה להיפך ממש אתם כמו עשו ואדום מראים את עצמם דמוקרטיים ואתם הכי אנטי דמוקרטייים ונגד זכויות אדם. ראה מה אתם עושים לשומרי מצוות שאתם מנסים לשלול מהם את כל זכויותיהם, ראה, איך כופים על חיילים לשמוע שירת נשים שזה נוגד את ההלכה. ועוד. התורה הקדושה וחז"ל הם אלה ששומרים על זכויות אדם, כל זכויות האישה יוצאות מהיהדות עוד שכל העמים שאתם מעריצים כל כך היו מתייחסים לאישה כאל כלי התורה התייחסה אליה כאל אדם שווה. אבל היום זה לא מוצג ככה.
הנאצים ימח שמם (לא שאני משווה אליהם אותך אבל זה אותו עיקרון) היו בהתחלה שיא האנושיות הם הציגו את עצמם כהומניים, דאגו לכלבים, וראינו כל העולם ראה בסוף איזה חיות טרף הם היו. אברהם אבינו הטיב לומר " רק אין ייראת אלוהים במקום הזה-והרגוני על דבר אישתי".

וגם אני שתדע אוהב אותך ואוהב את הבחור הזה, מאוד מאוד, ואוהב את כל מי שקורא לעצמו הומו ולהיפך אני חושב שצריך לעזור לו, אבל לא עוזרים בצורה של לומר לאדם תהייה הומו, עוזרים לבן אדם בצורה של להראות את הדרך ואם יש לך יצרים אל תיפול מזה ותיכנע ותרים ידיים להם, כי זה הכלל מה שאדם כוסף ורוצה זה מה שיהיה. אם הוא רוצה לעשות טוב, בסוף הוא ייעשה טוב, ואם להיפך אז להיפך. וככה גם אם כל אלה שחושבים שהם נולדו עם תאווה לגברים, ייעבדו על עצמם ויירצו לצאת מזה ולאהוב אישה ולהתחתן, ויעריכו את עצמם שהם קדושים זרע אברהם יצחק ויעקב ולא כמו הגויים החוטאים לא כמו בהמות אז הם יהיו מאושרים באמת.

שבת שלום ורק טוב גם לך.

YIM222

New member
ותראה מה קורה כשאדם חושב כמוך

שזה שאין צרות זה אומר שאפשר להמשיך עם דרך רעה. ראה סדום ועמורה וראה חיאל בית האלי מה קרה לו. יחאל בית האל בנה את ירחו בימי אליהו הנביא אפילו שהיה אסור לבנותה ויהושוע קילל שמי שייבנה אותה ימותו כל בניו.

"כשמתו בני חיאל כלם הלכו אליהו ואחאב לנחם חיאל ואמר אליהו, כי בעון שבנה יריחו מתו בניו כדבר ה' אשר דבר יהושע בן נון.
אמר לו אחאב: מי גדול משה או יהושע?
אמר לו: משה שהיה רבו של יהושע.
אמר לו: דברי הרב לא נתקיימו ודברי תלמיד נתקיימו?!
והלא אמר משה: ועבדתם אלהים אחרים ועצר את השמים והלא כל ישראל עובדי עבודת גילולים הם ואין השמים נעצרים, קפץ אליהו ואמר: ונשבע חי ה' אם יהיה השנים האלה טל ומטר כי אם לפי דברי. "

http://www.daat.ac.il/daat/olam_hatanah/mefaresh.asp?book=10&perek=17&mefaresh=radak

eliormagick

New member
התשובות שלך לא עונות על המציאות

שמענו ושומעים את השטויות שאתה רושם כבר כמה אלפי שנים... כנראה שהאלוהים של כולנו מקבל את כולם כפי שהם... אולי תלמדו דבר או שניים ממנו...

למעלה