איך לקבל את עצמי?

danlevin15

New member
איך לקבל את עצמי?

היי, אני יודע שאני הומו אבל אני לא רוצה להיות כזה. איך אפשר להשלים עם זה? לקבל את עצמי כמו שאני?

eliormagick

New member
שלום לך

מה שלומך?:) תראה... אתה מעלה פה סוגיה בעיתית שדורשת הרבה יותר מאיזה הודעה קטנה בפורום שתפתור לך את הבעיה והדילמה.... אתה צריך לבדוק למה אתה לא רוצה לקבל אותך כאדם הומו, האם זה משהו שמפחיד אותך? האם זה משהו שנובע מאיזה משהו אחר שקרה לך בחיים? או שאתה חושש ממנו? או ששמעת עליו דברים רעים או סטיגמה שמעוררת בך את החוסר רצון הזה לקבל את עצמך כהומו... בקיצור יש הרבה שאלות לשאול בשביל להבין ולהשלים עם זה וגם לקבל... אני חושב ואפילו בטוח שאם תשאל את השאלות האלה וגם תחפש עם עצמך את התשובות(כי התשובות נמצאות בפנים אצלך רק אתה מכיר את עצמך הכי טוב) אתה תבין למה יש לך סלידה מזה ואולי זה יפתח לך מודעות והבנה שאתה כן יכול לקבל את עצמך, כי אחרת זה פשוט מלחמה מאוד ארוכה מתישה מתסכלת מעציבה ומיאשת עם עצמך, להילחם במשהו שקיים בך והוא חלק מהזהות שלך.... אולי גם אפשר להמליץ שתלך לאיזה בעל מקצוע שיעזור לך להגיע לנקודות האלה ולתשובות ודרך זה תבין שאתה יכול לקבל את עצמך לאהוב את עצמך ולדעת שזה בסדר ושזה חלק ממך ופשוט להכיר את החלק הזה... אתה יודע הרבה דברים בני אדם לא אוהבים דברים שבהם אם זה תכונות אופי או מראה חיצוני ועוד ועוד... אחרי שמבינים את המקור של זה יש מודעות וזה מאוד עוזר להתחיל לקבל ואפילו לאהוב את עצמך ואת החלק הזה שקיים בך כי הוא חלק מכל הפזל שמשלים אותך...

danlevin15

New member
תראה..

קשה לי לקבל את עצמי. לא רוצה להיות הומו. זה מגעיל אותי. לא מצליח לשנות את החשיבה שלי לגבי זה. אין לי ממש מושג מה לעשות

eliormagick

New member
תקשיב:)

תראה אני חושב שיהיה לך מאוד מאוד קשה להילחם בעצמך והמלחמה אבודה מראש, לא מהמקום של תפסיד, אלא מהמקום שקיים בך משהו שהוא לא ניתן לשינוי, אתה יכול להתעלם ממנו אם אתה רוצה ויש אין ספור דרכים אני מניח שבהם מלמדים אותך לשקר לעצמך, להתכחש לעצמך, ולבנות לך חיים של סטרייט אבל ויחד עם זאת, בסופו של יום כשאתה עם עצמך אתה יודע מי אתה ואתה יודע מה קיים בך וזה דבר שקיים בך בדיוק כמו צבע העיניים שלך וצבע השער שלך.... אתה רוצה ללכת ולהילחם בזה לנסות לשנות את זה? גם זה יצטרך ומומלץ לעבור דרך טיפול אבל אני רוצה שתשים לב לפרט מאוד חשוב במה שכתבת בהודעה הראשונה שלך ואני מצטט: "איך אפשר להשלים עם זה? לקבל את עצמי כמו שאני?" כלומר נשמע שאתה אדם חכם ומודע לעצמך, נשמע שאתה מבין שאתה צריך לקבל את עצמך אחרת לא היית כותב את השורה הזאת, ובמה שכתבת לדעתי יש נקודה מאוד חשובה שיכולה מאוד לדרבן אותך ולעזור לך... אני גם מבין את המקום שאתה נמצא בו של סלידה וגועל ושקשה לך לשנות את החשיבה בנוגע לזה אבל ויש פה אבל משמעותי וגדול, זה ניתן לשינוי בניגוד למשיכה המינית שהיא חלק ממך וכפי שאתה אמרת, אתה צריך להבין איך להשלים עם זה נשמע שיש לך הרבה מאוד דברים וסלט כזה בראש אני מציע לך כמה דברים: -אם אתה תלמיד בית ספר אני מציע שתשב לשיחה עם היועצת של הבית ספר שלך תדבר איתה ואני חושב שהיא יכולה לכוון אותך או עצמה תעזור לך במספר שיחות ומפגשים שיעזרו לך ויפתחו לך מודעות והבנה - אני לא יודע איפה אתה בדיוק גר אבל סביר להניח שבסביבה שלך יש איגי- איגי זה ארגון נוער גאה ואני מניח ששמעת עליו, יש שם מדריכים ויועצים וגם קבוצות של אנשים בדיוק כמוך ואולי עם דעה הרבה יותר נחרצת נגד היותם הומואים, אתה יכול לשבת לשמוע את גישתם ואת מה שהם מדברים, אתה יכול גם להתיעץ ולבקש מפגש או שיחה עם אחד המדריכים... פשוט תכתוב בגוגל "איגי" תבדוק איפה יש סניף בעיר שלך ויש שם כתובת מספר טלפון ואני מאמין שאפילו מייל.... -טיפול אישי פרטני כגון פסיכולוג אם אתה יכול להשיג יכול גם הוא מאוד לכוון אותך ולעזור לך כי פסיכולוג(פסיכולוג ולא איזה רב שמונע מהומפוביה או אדם שונא הומואים שים לב לזה כי זה עלול לעוות לך את החשיבה לחלוטין ולתסכל אותך יותר) שתיפגש איתו לכמה שיחות, וכל פסיכולוג וינסה להגיע איתך לכל אותם מקומות שגורמים לך להיות אנטי ממי שאתה, ואז אולי יעזור לך לקבל את עצמך ולשנות את החשיבה שלך בנוגע לזה...

yanivran

New member
אומנם כבר לא שם, אבל אולי בגלל זה

בגיל 18 (לפני אי אילו שנים), יצאתי מהארון והחלטתי לקבל את עצמי אחרי שנים של מלחמה פנימית. ידעתי במובן מסוים על נטייתי המינית מגיל 7, אבל תמיד נלחמתי בה. העובדה שאני גברי ותמיד יצאתי עם בנות, או היותי פופולרי בקרב הבנות לא הקלה על העניין. דקה לפני גיל 18 ושבועיים לפני הצבא, נסעתי לפגוש הומו (בחור צעיר), בחיפה. עולמי התהפך, ואז גם עלו כל השאלות, איך? מה? כמה? והאם זהו? אני תמיד אהיה לבד? לא יהיו לי ילדים? וכו'... אני לא אספר שזה קל, כי זה לא, אבל אני אגלה לך סוד, זה לא קל לאף אחד, בלי קשר לנטייה מינית. אני חי עם בן זוגי כבר מעל ל10 שנים, אנחנו נשואים ועובדים על ילדים (הקטע הכי קשה), וטוב לנו. בסה"כ מאוד טוב לנו. אז אני אומנם לא יכול להבטיח לך שיהיה קל, אני אפילו יכול להבטיח שרוב הסיכויים שלא יהיה קל. אבל כבר בגיל 19 ששאלו את השאלה הקלאסית: אם הייתה גלולה שהייתה משנה את הנטייה המינית שלך, האם היית לוקח אותה? התשובה שלי כבר הייתה שלילית. אני אוהב את עצמי ואת כל מה שקשור בהיותי מי שאני, חלק מזה, זו הנטייה המינית שלי. אז היום אני יודע את התשובות לשאלות ששאלתי בזמנו, ועכשיו אתה צריך לשאול את עצמך את השאלות האלו, להחליט מה התשובות שאתה רוצה, ולהגשים את השאיפות שלך. כמו שאני תמיד אומר, תודה לאל שאני לא נורמלי. להיות נורמלי זה די מדכא. ואני תוהה לעצמי אם החיים שלי היו כל כך מעניינים אם הייתי סתם נורמלי. אני מניח שלא. ולגבי זה שאתה נגעל מזה? אתה נמשך לגברים, ואתה נגעל מהרעיון שאתה הומו, כי חינכו אותך שהומו זה לא נכון, שזה שונה, שזה לא נורמלי. אבל אתה הוא זה שמחליט מה מגעיל אותך ומה לא, ולכן אתה זה שיכול לעבוד על זה. אין שוב דבר רע במשיכה לבני מינך, זה טבעי וזה קיים בכל מקום בטבע, גם להיות יהודי זה לא נורמלי (נורמלי הוא מה שקיים בנורמה, היהדות היא מחוץ לנורמה), ואני לא נגעל מיהודים תודה לאל :) תפתח את הראש, חדד את הראיה שלך, פתח את האופקים שלך ותתחיל להנות מעצמך, ולאהוב את מי שאתה.

אני מתנצלת אבל אני נדחפת מעט...

בתור אישה שאוהבת ומעדיפה וכול העניין שקוראים לו "גברים", כמו שלפני אמור לאט לאט צעד צעד מדרגה מדרגה,תבנה את עולמך הפנימי ורק אחכ את החיצוני התשובות רק נמצאות אצלך,אין מה להתבייש !!! היופי הפנימי חשוב אני מכירה זוג הומואים שראיתי אותם ביחד ולחוד ותאמין לי אני אוהבת אותם יותר מכל גבר אחר שאפגוש ואראה!!!! אנשים עם נשמה,טובי לב תהיה גאה להיות אתה!!!!! בברכת חג שמח וסליחה על שנכנסתי ככה :) לייצי :)

YIM222

New member
תבין שאתה לא הומו

לכל אחד יש יצרים אפלים אבל במקרה הזה ידידי לפי דעתי אתה חושב נכון. אז מה אני מכיר אנשים שהיה להם תאווה על אחיות שלהם או אימא שלהם זה אומר שהם צריכים לזרום עם זה? גם אתה הבנת נכון, יש לך תאווה לא מובנת קצת לגברים אבל אתה נלחם איתה וזו הדרך הנכונה. בכלל כמה שפחות תוציא זרע ופחות תלך עם נשים ובטח לא גברים אתה תרגיש טוב יותר עם עצמך. אז מה אם אדם נשוי ובא לו ללכת עם אחרות גם יש לו מלחמה תמידית זה לא אומר שצריך להתייאש. אם תרצה אני בפרטי.

ההיפך הוא הנכון

דווקא האקט המיני הוא שמגעיל אותו- אם הוא היה סטרייט באמת, אז האקט המיני עם גבר היה מבחינתו פורקן גרידא, והוא היה כמהה אליו.
אבל הוא יודע שהוא הומו, והוא לא מעיד שיש לו יצרים "אפלים" (תכלס אני חושב שמי שאפל פה זה אתה YIM, אבל זה כבר דיון אחר).

השנאה העצמית שהוא מרגיש, מקורה בחינוך שלנו ובחברה שלנו. אני קיוויתי שבימינו הומואים צעירים כבר מספיק חשופים לדברים אחרים כדי לדעת שאין שום פסול בלהיות שונה, אבל כנראה שאני טועה.

הצעתי לך היא פשוט לפגוש בחורים אחרים- להתנסות. לאו דווקא לסקס, אלא פשוט לשוחח, לשאול, להתלבט. מהר מאוד תראה שהכל בסדר ואין לך מה להגעל.

YIM222

New member
התקשורת ובג"צ - מאחוריך

אני יודע שאתה מציג אותי בתור אפל. אבל ההודעה שלך היא סתם התפלספות חסרת משמעות. אסור להבין את אלה שנופלים לתאוות זכור . אדם יכול להילחם בזה. וצריך להילחם בזה.

אתה מדבר על חינוך. היום להיות הומו זה INN אתם עושים מצעדי תועבה בכל גבעה, התקשורת מחזקת אותכם, בביה"ס מלמדים לקבל את התופעה. אז על איזה חינוך בדיוק אתה מדבר?

eliormagick

New member
הודעתך אינה במקום!

באיזה זכות אתה קובע שהוא לא הומו? אתה שם לב כמה שטויות אתה כותב בהודעה הזאת? איך אתה משווה משיכה לגברים לבין משיכה של מישהו שנמשך לאחיות שלו?
משיכה הומוסקסואלית זאת לא משיכה אפלה!!! מה שאפל פה זה ההודעה שלך והדעה שלך בנושא, אתה טועה מטעה וזורע בלבול על הבלבול שכבר קיים אצלו...
אני מריח פה הומפוביה ומישהו שמעודד מישהו אחר לשקר לעצמו... ידוע וברור שאדם שמשקר לעצמו ושומע לעצות טיפשיות כמו שאתה רשמת סופו שילך יתחתן עם אישה יביא ילדים ובפנים בתוך עצמו ידע שהוא נמשך לגברים ילחם בזה כמה שנים ואז יבגוד באישתו מהצד עם גברים.. הצאטים והאטרף מלאים באנשים כאלה שפשוט משקרים לעצמם לנשים שלהם ולכל העולם בשביל לשכב עם גבר...
המלחמה הזאת אבודה כי אי אפשר להילחם בעצמך אלא לקבל ולאהוב את עצמך ולהבין שזה לא משהו אפל רע וכל שטות אחרת שרשמת בהודעה שלך...

YIM222

New member
הומואים, הומופוביה, - המצאות של ימינו

שטויות . משכב זכור זה ניאוף ותועבה. זה לא הומופוביה, זה חוקת ישראל האמיתית- התורה קדושה קבעה, וגם עוד מיליארדים כמו ג'ורג' קלוני או מי שיבוא לא יישנו את זה. וכן אני סולד מזה כי זה מגעיל ורע ותועבה. כמו שאני סולד מאנשים ששוכבים עם נשים נשואות. אם אני לא ייסלוד מזה זה יאמר שמשהוא אצלי נדפק.

וכן

כ כ ה משכנעים בן אדם היום שהוא הומו.

הבחור מבין שזה לא טוב אבל אתם באים ואומרים לו ומכניסים לו פסיכולוגית לראש שזה טוב ושיינסה.

מחר תבואו ותגידו מה לעשות שהוא לא אוהב נשים?

בטח אחרי עבודה עצמית ופסיכולוגית כזו גם בן אדם יישכנע את עצמו שהוא אוהב פילים ולא אנשים.

גועל נפש, הטעיית והכשלת אדם בדרך של רוע, ועיוות האמת.- זה הדברים שאתם עושים כל כך טוב, בגיבוי התקשורת והבית משפט, זו הסיבה שעוד יש לכם פיתחון פה.

Widsith

New member
כמה סתירות לטענותך

נטיות חד מיניות קיימות משחר ההיסטוריה וגם בטבע. בהרבה תרבויות קדומות היה ביטוי להומוסקסואליות, גם אגב בתנ''ך. הסיבה שהאיסור התנ''כי הגיע היא כי בטקסים פגאניים כנעניים היו כוהנים וכוהנות ששכבו על עולי רגל. מכאן מגיע האיסור, הרי אם דבר לא קיים באמת, למה שיתייחסו אליו?

התורה הקדושה שלך גם קובעת שהעולם קיים 6 אלפים שנה, יש לנו תרבויות עתיקות בהרבה מזה. מסקנה - התורה לא מדויקת (ולטעמי היא אוסף קשקושים, אבל זאת דעה של עובד אלילים, הרגש חופשי להתעלם). אתה סולד מזה כי ככה חינכו אותך. מאיפה לך שחינכו אותך נכון? אלוהים בלבד יודעת.

ואגב, קצת מומלץ לך להזהר בשקרים שנאמרים כאן, הרי לא תרצה שיקראו לזה הסתה, נכון?

YIM222

New member
אם לומר שאני סולד ממשכב זכור זה הסתה

אז וואלה אני פותח מרד.

על שאר הטענות כשיהיה לי זמן וכח אולי אני יגיב

Widsith

New member
לומר שזאת הטעיית אדם בדרך רוע

ושלל דברים שקריים שיחסת נקרא הסתה.

YIM222

New member
אז אני יאמר שוב

שאתם מטעים עוורים בדרך וגורמים להחטיא את הרבים וכל מי שמעודד אדם להיות הומו הוא כזה, ועוד 1000 בתי משפט לא יימחקו גם אות אחת מהתורה.

Widsith

New member
בוודאי שהם לא ימחקו דבר

הקשקוש הזה שלא ראוי אפילו להיות נייר טואלט ישאר לדורי דורות כדי שנוכל לצחוק עליו. בתי המשפט יהפכו את התורה למסמך היסטורי ותו לא. ראה לבד מה קרה לחברות אנושיות שנצמדו לדת.

אגב, תמיד מפליא אותי למה דתיים כ''כ מגנים בקנאות על הקשקוש הזה שנקרא התנ''ך, שתכלס בזכות יהוה אירע חורבן בית ראשון, שני, והגלות. או במילים אחרות, האסונות הגדולים של עם ישראל קרו בגלל תורתו.

Widsith

New member
ואולי זאת הסיבה שלא ענית ברצינות

לשום טענה שלי שסתרה אותך? או שהאמת לא נעימה במיוחד?

YIM222

New member
אתה לא סותר שום דבר

בן אדם מאמין באלוהים לא מנסה לפרשן את דבריו כאילו בני אדם כתבו אותם בגלל דבר כזה או אחר.

אתה מפרשן כאילו התורה נכתבה כמו סיפור אגדות. עצם זה כפירה, ובדרך שבא אדם רוצה לילך בא מולכין אותו.

בדומה לך חברך אליאור רש הפורום מבזה את התורה ואת חז"ל אבל אח"כ טוען שהוא מכבד את הא-ל זה הבזיון הכי גדול לא-ל.

במקומכם בשפטות אם אתם חפצים באמת תדברו עם לוהים 10 דקות ביום 40 יום ותבקשו באמת לדעת את האמת וללכת בה.

אבל חז"ל כבר אמרו "עבדא בהפקירא ניחא ליה"

אתם מחפשים את ההפקר

Widsith

New member
אז בוא ניתן לך שיעור קטן בהלכות לוגיקה

מאת אפיקורוס (לא סתם, מעניין אם בישיבה לומדים מי הוא היה)

אני מפרש את התורה בדרכי, אתה בדרכך. בזמן שאני לא מתייחס אליה כאמת מוחלטת, אתה מדבר שהתורה נכונה כי לטענתה היא נכונה, ומעבר לה אין לנו שום הוכחה. זה נקרא טיעון מעגלי, ללא תקפות לוגית, לפיכך, לא מעיד על שום אמת. ואגב, אם אתה מדבר עם אלוהים כל יום הייתי ממליץ בחום לדבר עם פסיכיאטר. ולצורך העניין, אני כן מאמין באלוהות מסוימת, כך שאני לא אתאיסט. אבל לפני שאתה מתיימר שהתורה היא אמת, תבדוק נא את עצמך לפי מה. כי כל עוד אין לי הוכחה לוגית לתנ''ך, הוא בחזקת אגדה.

למעלה