איך הקנגרו הגיע לאוסטרליה - קטע לפנתאון

marabo

Well-known member
אבל זה הרבה מינים של חיות.
וכולם לא שרדו?
זה קצת מוזר..
הכל יכול להיות. אולי הקנגרו וצאציו נלקחו משם, אולי נשארו קצת מהם והם לא שרדו...
אל תקשה קושיות על לפני 6000 שנה

Harrington

Well-known member
מנהל
נו.. הוא לא ענה.
היה קנגרו בטורקיה.
נניח הנין של נח עבר לאוסטרליה.
למה לא נשארו קנגרוים בטורקיה?.
מזכיר את השאלה, אם בני האדם הגיעו מהקופים, כיצד זה נותרו (גם) קופים בעולם :).

לעומק

Well-known member
כי ככה עובדים מוטציות.
לא כולם משתנים. חלק כן ורובם לא.

לעומת זאת, הם יצאו מהתיבה. בטח אחרי כמה דורות לאט לאט הם התפזרו בעולם.

בנתים כל אוכלוסית החיות גדלה.
אז בטורקיה היו אמורים להיות.
פילים, קנגרוים, פינגוינים הכל.
אבל אין חיות כאלו.
וזה קצת מוזר.

יש לי תשובות אפשריות.
אבל לפי הפשט זה מוזר.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי ככה עובדים מוטציות.
לא כולם משתנים. חלק כן ורובם לא.

לעומת זאת, הם יצאו מהתיבה. בטח אחרי כמה דורות לאט לאט הם התפזרו בעולם.

בנתים כל אוכלוסית החיות גדלה.
אז בטורקיה היו אמורים להיות.
פילים, קנגרוים, פינגוינים הכל.
אבל אין חיות כאלו.
וזה קצת מוזר.

יש לי תשובות אפשריות.
אבל לפי הפשט זה מוזר.
תשובה חלשה משהו, מעושה מדי לטעמי :). לשאלת הקנגרו, יש עליה תשובות למכביר ותוכל למצאן במרשתת. שאלה עתיקת יומין (ויש כמוה עוד עשרות). אבל הסרטון היה מצחיק, מה לעשות :).

לעומק

Well-known member
תשובה חלשה משהו, מעושה מדי לטעמי :). לשאלת הקנגרו, יש עליה תשובות למכביר ותוכל למצאן במרשתת. שאלה עתיקת יומין (ויש כמוה עוד עשרות). אבל הסרטון היה מצחיק, מה לעשות :).
חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה זה הוכחה שיש כזה מנגנון..

והתשובות שראיתי לא עונות על השאלה איך הגיעה קנגרו לאוסטרליה בלי יד אדם

Harrington

Well-known member
מנהל

certified.woke

Well-known member
זה לא ש"בני האדם הגיעו מהקופים".
זו התנסחות של בריאתנים, ומסיונרי החְזרה בתשובה, שנועדה להסעיר אהבלים ולגרום להם לדחות אבולוציה בזעזוע "מה פתאם? וכי היו אבותי קופים?".

הנכון הוא - לאדם של ימינו ולקופים של ימינו (Hominoidea) היה אב קדמון משותף שלא דמה לאדם של ימינו ולא דמה לקופים של ימינו...

marabo

Well-known member
זו התנסחות של בריאתנים, ומסיונרי החְזרה בתשובה, שנועדה להסעיר אהבלים ולגרום להם לדחות אבולוציה בזעזוע "מה פתאם? וכי היו אבותי קופים?".

הנכון הוא - לאדם של ימינו ולקופים של ימינו (Hominoidea) היה אב קדמון משותף שלא דמה לאדם של ימינו ולא דמה לקופים של ימינו...

ואותו אב קדמון למה הוא היה דומה יותר, לבנו הקוף או לבנו האדם?

Harrington

Well-known member
מנהל

Timeline of Human Evolution​
אוקיי, אז הניסוח שלי לא מוצא חן בעיניך. תודה שעדכנת את העולם על דעתך זו. היא ללא ספק משנה עד לבלי היכר את דברי.

וכעת, אחזור ברשותך לדיון והשאלה שנשאלה למעלה, מבחינתי לגמרי בתוקף. דרך ניסוחה חסר כל רלוונטיות, בין אם מוצאת חן בעיני איזה תוקפן/מתקן פבלובי ובין אם לאו.

בריאות.

בון דוק

Well-known member
למה זה סותר , יכול מענף מסויים לצאת ענף חדש ואין שום סיבה שהענף הישן יעלם החדפים מהם יצאו אבות אבות הקופים עדיין קימים
השאלה הנכונה היא כיצד לכל בעלי החיים יש או היו מספר זנים ורק לבני האדם יש רק זן אחד (הטענה שיש עוד זני אדם שנכחדו לא הוכחה חד משמעית)

Harrington

Well-known member
מנהל
למה זה סותר , יכול מענף מסויים לצאת ענף חדש ואין שום סיבה שהענף הישן יעלם החדפים מהם יצאו אבות אבות הקופים עדיין קימים
השאלה הנכונה היא כיצד לכל בעלי החיים יש או היו מספר זנים ורק לבני האדם יש רק זן אחד (הטענה שיש עוד זני אדם שנכחדו לא הוכחה חד משמעית)
לא אמרתי שסותר :) (אם כי מישהו שיסביר לי ש'שאלתי לא נכונה וצריך לשאול אחרת' כבר היה לי הבוקר. תצטרך לסלוח לי אם לא בא לי על עוד מהנ"ל ואסתפק בתהייה בדיוק בנוגע לשאלה שהעליתי :).

לגבי תשובתך עליה, זה לא בהכרח סותר. סתם שאלה שמועלית לעתים שדבריך למעלה הזכירו לי אותה. אם כי ההגיון אומר שאם א' התפתח אל תוך ב' (כפי שטוענים המאמינים בתיאוריה הזאת), א' בהחלט צפוי להיעלם מהעולם במתכונתו הראשונה. הרי אין לכאורה סיבה שחלקים מא' יהפכו לב' ואחרים יישארו א' דווקא. כמובן שאפשר לאנוס כל תהיה בהסברים תיאורטיים (זה הכיף בכלל בתיאוריות :cool:). אבל ההגיון שלי לפחות מוביל בהחלט לתהייה הנ"ל.

marabo

Well-known member
מאין אתה יודע מה היה גובה פני השטח לפני אלפי שנים?
הבעיה של השמאלנים שהם לא מבינים שהתיאוריות שלהם התפתחות כדור הארץ הם תיאוריות, השערות.
הם מקבלים אותם כאמיתות מדעיות ומסוגלים לשסע כל מי שמפקפק בתיאוריות שלהם.
כת מטורפת

certified.woke

Well-known member
הבעיה של השמאלנים שהם לא מבינים שהתיאוריות שלהם התפתחות כדור הארץ הם תיאוריות, השערות.
הם מקבלים אותם כאמיתות מדעיות ומסוגלים לשסע כל מי שמפקפק בתיאוריות שלהם.
כת מטורפת
מה יש לדבר?!
האדם הונפק מוגמר, as-is, כבן 20, בצהרי יום ששי מסוים לפני כ- 5786 שנים... :-D

למעלה