marabo
Well-known member
אני יהודי.אם ככה,
אז איך שניכם יהודים?
הוא, אני לא אחראי לו
אני יהודי.אם ככה,
אז איך שניכם יהודים?
הרי קמט אינם נוצרים בִּין לילה ו- 6000 שנים, מבחינה גיאולוגית, הם כהרף-עין, בִּין לילה.מאין אתה יודע מה היה גובה פני השטח לפני אלפי שנים?
טמבלולו לא ענית על השאלההרי קמט אינם נוצרים בִּין לילה ו- 6000 שנים, מבחינה גיאולוגית, הם כהרף-עין, בִּין לילה.
זה שלא מבין מי אדיוט.
גם נח היה לפני אלפי שנים והייתה לו תיבה ששרדה לא רע את המבולהרב טען שהקנגרו הגיע לאוסטרליה מהרי אררט בספינות.
בבדיקה פשוטה תגלו שיש קנגרו באוסטרליה אלפי שנים
לפני שהיו בכלל אניות.
jackie111, חדל נא מהתדינות עם בהמות...הרב טען שהקנגרו הגיע לאוסטרליה מהרי אררט בספינות.
בבדיקה פשוטה תגלו שיש קנגרו באוסטרליה אלפי שנים
לפני שהיו בכלל אניות.
מה קורה? מה הבעיה שלך כעת?jackie111, חדל נא מהתדינות עם בהמות...
כנראה הוא לא שם לב מי הבהמה בדיוןמה קורה? מה הבעיה שלך כעת?
אולי תספר לנו איזה יונקים מקוריים הושמו על ידי אלוקים בהוואי?כנראה הוא לא שם לב מי הבהמה בדיון
חוצמיזה
הנושא הזה של הופעת רק חיות כיס רק באוסטרליה לא מובן לי
אומנם טוענים שיבשת אוסטרליה נותקה משאר היבשות והתפתחו בה חיים אחרים אבל יבשת אוסטרליה כיום לא מנותקת, צפון אוסטרליה נושק לפפואה ניו גינאה ומישם לאינדונסיה וליבשת אסיה ומישם יכלו לפלוש בעלי חיים. האמריקות מנותקות יותר. בהוואי שנמצאת בלב אוקינוס יש יונקים מקומיים.
את האמת אין סתירה בין אמונה באלוהים לבין אבולוציה.אולי תספר לנו איזה יונקים מקוריים הושמו על ידי אלוקים בהוואי?
צודק.את האמת אין סתירה בין אמונה באלוהים לבין אבולוציה.
הקטע הבריאתני זה יותר קריטי לנוצרים ולחרדים
השאלה היא מה זה מדע?צודק.
יש לא מעט מאמינים שחיים בשלום עם המדע
הדיון כאן הוא עם אלה שלא מאמינים במדע.
זכותך להחליט איך אתה מגדיר מדע וזכתך אפילו לכתוב את דעותיך כאן.השאלה היא מה זה מדע?
יש כמוני הסבורים שמדע זה רק ניסיון או תצפית שכמה שלא תחזור עליה תקבל אותה תוצאה
ויש שמאלנים הסבורים שכל סברת כרס על בריאת העולם זה מדע.
המדע שלי לפי הגדרה שלי יצר את הכלי הזהזכותך להחליט איך אתה מגדיר מדע וזכתך אפילו לכתוב את דעותיך כאן.
אגב, מדע יצר לך את הכלי שבו אתה כותב כאן.
אין יותר מ"מדע" אחדהמדע שלי לפי הגדרה שלי יצר את הכלי הזה
אין לו קשר למדע שלך
נכון, ואין לו הגדרה אחרת מלבד זו שהבאתיאין יותר מ"מדע" אחד
לא.נכון, ואין לו הגדרה אחרת מלבד זו שהבאתי
הבלים!נכון, ואין לו הגדרה אחרת מלבד זו שהבאתי
אלוקי יצר אותך ואת ה"יוזמה האנושית" שרשמת במלל הארוך והשגוי שכתבת.הבלים!
"מדע" הוא יזמה אנושית הבונה ידע אודות היקום ומארגנת אותו בצורת השערות בנות-בחינה ובעלות כושר-חזוי.
אנו צופים בתופעת טבע ומנסים לזהות בה סדירות, עקביות, מתכונתיות, ולו ברמה הסטטיסטית.
משזהינו סדירות, עקביות, מתכונתיות, ולו ברמה הסטטיסטית - נציע הסברים.
על כל הסבר להיות בר-בחינה ובעל כושר חזוי.
לא נדון כלל בהסברים שאינם כאלה.
מבין ההסברים שהינם בני-בחינה ובעלי כושר-חזוי, נבחר בזה המתבסס על הכי פחות הנחות (נעלמים) ומספק הסבר כמה שיותר נרחב (אוניברסלי).
עקרון זה קרוי Occam's Razor.
איזו השערה אודות קיום אלהיך גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך, היא, לדעתך, בת-בחינה ובעלת כושר-חזוי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.