איך הייתה הבגרות?

rain18

New member
אוףףף

היתי צריכה לבחור את 8, הרבה יותר קלה מ7 (בשבילי) לא קראתי אותה כי נתקלתי ב"מתכלה" הזה, ולא למדנו את זה, לא ידעתי מה זה, נבהלתי מהמושג וברחתי לשאלה אחרת. או שהיו צריכים לפרש בבגרות, או שהמורה שלי אשמה שלא לימדה. בחיי שאם היתי בוחרת אחרת בבגרות היה הולך לי אחרת לגמרי.

SoundsOfSilence

New member
היא באמת הייתה קשה מהרגיל...

והתרגילים היו ממש לא דומים למה שהיה באנקורי אבל הלך לי כל כך טוב
בדקתי את התשובות שלי עם המורה לכימיה והכל יצא לי נכון! המגן שלי 100, בבגרות בע"פ של המעבדה קיבלתי 100, נראה לי יהיה לי 100 ב-2 יחידות!!! עצוב לי לסיים כימיה

מבינה למה אתה מתכוון...

גם לי עצוב... הלוואי והיה הולך לי טוב, אוףף... טוב נו, המגן יעזור לי...

UST

New member
../images/Emo7.gifגם לי עצוב לסיים כימיה ../images/Emo7.gif

זה היה ונשאר המקצוע האהוב עליי. אני ממש שרצתי בחדר ההכנה של המעבדה(גם בהפסקות... ובשיעורים החופשיים)

omri1708

New member
איסטרה בילגינה קיש קיש קריא

אילני סרק קולם הולך וכל מילה מיותרת

מוריאל11

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif מצטרפת. ../images/Emo41.gif

בסוף עשית את הבגרות? לא אישרו לך??

צ ו ק ר

New member
דיייי אתם מגזימים, אני שמח שסיימתי

היה מעניין לפעמים, אבל כנראה אני שמח שסיימתי בגלל המורה לא אהבתי אותה :/

UST

New member
מסכים איתך שהיא היתה מעניינת ../images/Emo13.gif

אבל היו בה סעיפים ממש מעצבנים- לאו דווקא קשים אלא שדורשים עבודה שחורה והכילו נתונים רבים אשר רק מלראות אותם יכלו להוציא מהריכוז בקלות.

onix 88

New member
גם אני חושב שהיא הייתה קשה

למרות שכל הכיתה שלי אמרה שהיא הייתה לה ממש קלה.. מוזר מאוד.

מישהו עשה היום תעשייה?

תגידו, הקטע עם ההמסה של הKNO3 ו- kcl היה מרגיז פחד, לא? יצא לי ש70 אחוז מkno3 נמס, ו-40 אחוז מKCL, ואחרי זה כשמורידים ל20 מעלות, זה לא יוצא נקי, עדיין יש kcl

LuLiLoPiLaTo1

New member
אני עשיתי גם את השאלה הזו!

הקטע עם ההמסה היה חוצפהה בחיים לא עשינו כזה בכיתה ,ממה שזכור לי.. אבל לא יודעת מה התשובה לכן אני מעדיפה לא להטעות..

tal afula

New member
../images/Emo41.gif כימיה 3 יח"ל ו- 2 יח' השלמה ../images/Emo41.gif

3 יח"ל: אנרגיה (שאלה 7): סעיץ ג': רשמתי שה- dH יהיה שווה ל - 132kJ מכיוון שזה מה שמצאתי בסעיף א ii. נמקתי שלתגובה מסויימת dH הינו ערך קבוע ואינו תלוי בטמפרטורה. זה נכון!? תרכובות פחמן (שאלה 8): ג (ii)- רשמתי: משום שבתגובת מיום של אלקן שהתקבל מתגובת אל-ציום של כהל שלישיוני מתקבל כהל ראשוני! ** לא הזכרתי את כלל מרקורניקוב. כמה ירד לי בערך!? ד- רשמתי ש-D לא יגיב עם חומצה כלורית. כמה נקודות ירד לי (עשיתי נכון את B ו-C). השלמה ל5 יח"ל: פולימרים שאלה 7: סעיף א (i)- בטעות את ממונומר 2 הוצאתי מכל צד H אחד. וככה הפכתי אותו לפולימר. את מונומרים 1 ו-3 עשיתי נכון, מה גם שזה לא השפיע על התשובה בסעיף (ii) כי עדיין לפולימר 1 יש את ה- Tm הכי נמוך! כמה ירד לי על זה? שאלה 8 סעיף ב' (פולימרים גם כן) בהיגדים. רשמתי שהיגד 3 הוא היגד נכון... נכון, לא נכון?! כמה יורידו בערך..? תודה מראש, טל... ובהצלחה לכולם!

MetalSinagouge

New member
../images/Emo31.gifאנרגיה...

אני גם די שברתי על זה את הראש, כי מצד אחד לא הבנתי: הרי טמפ' הרתיחה של המים היא 100 מעלות, אז אם רוצים לחמם מים למאה מעלות, ז"א מאדים אותם תוך כדי, הגיוני שזה יהיה הdH שאמרת. אבל אז חשבתי לעצמי שחייב להיות שם איזה קץ' אז פשוט חיברתי את 2 הdH מהסעיפים הקודמים.

daniellena

New member
גם אני עשיתי את כל החמש היום ../images/Emo122.gif

כי רציתי לנסות לשפר את של שנה שעברה... היה קצת מעייף אבל לא נורא...

למעלה