איך הייתה הבגרות?

baka1

New member
איך הייתה הבגרות?

אני עשיתי 3 יחידות היה די נחמד, לא יותר מדי קשה אבל יותר קשה מהמתכונת מקווה שיהיה מעל 90.

shayred

New member
בעעע מה זה השאלות האמריקאיות

המכשילות האלה!!!
השאלה עם האנרגיה אפילו המורה שלי לא הייתה בטוחה אם זה 1 או 2... וחוץ מזה יש לי 2 טעויות :(

orthemagniv

New member
בגרות קלה..

הכל נכון חוץ משאלה אמריקאית אחת, שאלה ו הייתה מאוד מכשילה. חוץ מזה הלך מעולה. השאלה של האנרגיה הייתה הכי קלה לפי דעתי.

tttttttttt1

New member
נראה לי הלך בסדר-

טעות מפגרת באמריקאי-בשאלה ה' יצא לי ש-O זה מחזר אבל בטעות כתבתי שהוא מחמצן..אוףףףף... חוץ מזה נראה לי היה בסדר...עוד טעות אחת יש לי באמריקאי בשאלה ח' (כן אני יודע טעיתי בכל השאלות הכי מפגרות בעולם!!) איזה שאלות עשיתם? זוכרים תשובות באמריקאי?

maestr00

New member
בחינה לא קלה בכלל אבל לפתור אותה

אפשרי בשאלות הפתוחות פתרתי מבנה וקישור חומצות ... השאלה הכי קלה חומצטת וחמצון וחיזור פחמן מאד מאד קל שואף ל 100 ויש לי גם מגן 100 בעזרת ה" אשיג מה שאני חולם עליו

tttttttttt1

New member
חומצות וחמצון חיזור-יש מצב שאתה

כותב תשובות סופיות ככה למה שיצא לך?

maestr00

New member
אני בטוח בתשובות שלי אם אתה רוצה

פתרון אכתב בערב . עכשיו מאד מאד עייף ואין לי כוח בהצלחה לכולנו

לי יש תשובות לשאלה הזו טל...

בטבלה אז יצא שהמולים הם 0.02 והיונים הם OH מינוס ו-BA פלוס. בשורה השנייה החומר היה H2SO4 והריכוז היה 0.4 בסעיף ב' ששאלו אם ה-PH היה גבוה נמוך או שווה כתבתי שווה בסעיף ג' כתבתי 0.02 מול שהיו בחצי...לא סגורה אם זה נכון סעיף ד' שאלה 2 כתבתי נייטרלי סעיף ד' שאלה 3 כתבתי בסיסי סעיף ה' רשמתי נייטרלי

tttttttttt1

New member
ולהוציא 100במתמטיקה זה אפשרי!!!

לא לזלזל!!
.. אגב,בהצלחה במתמטיקה
(אם כבר עשינו את הסטייה הזאת מהנושא
)

tttttttttt1

New member
כן שסעיף ג' זה 0.02!

ו... נראה לי בסעיף ה' זה חומצי|! לא יצא לי בטוח נטרלי! יצא לי עודף שךל חומצה אני חושב...

למעלה