איי דאק יש לי שאלה...

a_duck

New member
למה שיהיו פוזרים?

כבר כתבתי כמה פעמים שיש שירים שלהם שאני אוהב... זאת להקה טובה...

תשובות...

אני מניח שלא קראת את כל השרשור מכמה סיבות - את חושבת שאני בת,ושאני צריך את האישור של איידאק. תגידי לי את - אם את תשאלי אותי משהו בקשר על להקה שאת לא מכירה ונושא שאת לא מכירה,זה נקרא שאת צריכה את האישור לי? אני חושב שלא,

AmOrPhiS

New member
אוקיי תשובות

אתה שאלת אותו אם הוא חושב שהם פוזרים- זה נשמע כאילו-"הם מוצאים חן בעיניך? כי אם לא אז אני לא אשמע אותם יותר" אבל אלו רק המסקנות שלי מצטערת אם פגעתי במישהו או משהו אמורפיס

ממש לא...

למרות שזה כבר הפעם האלף שאני עונה על זה... סך הכל רציתי לדעת דברים על הלהקה...דברים שאני ממש לא מבין בהם...ואני בטוח שיש הרבה להקות ונגנים שאיידאק לא אוהב,או לפחות הן והם לא המוזיקה המעודפת עליו,ואני ממש! אבל ממש! לא הולך להפסיק לשמוע אותן ואותם..ככה שהטענה שלך שאני לא אשמע משהו שאיידאק לא אוהב ממש לא נכונה...מקווה שהבנת...

AmOrPhiS

New member
הבהרת את עצמך

no need to be agressive it was just a question not a judgment אמורפיס

מה הייתי תוקפני?

דווקא בגלל שהמנהלים חמים עלי כתבתי כמה שיותר רגוע...אם קיבלת רושם שהייתי תוקפני אז סליחה...

a_duck

New member
יאללה רדו ממנו קרציות....

הוא לא צריך אישור וגם אם הייתי אומר שהם פוזרים הוא לא היה מפסיק לשמוע אותם...הבן אדם רק רצה לדעת עם הלהקה החדשה שהוא התחיל לשמוע באמת רצינית או סתם חבורה של מתלהבים טיפשים שימאס לו מהם תוך חודש...

epitaph

New member
מממ...די פשוט...

הוא אומר שאתה לא צריך אישור ממנו ושנייה אחר כך הוא אומר שאתה בסך הכל צריך אישור אם הלהקה שאתה שומע רצינית או לא...לי זה נראה כמו סתירה...

a_duck

New member
טוב לא הבנת...

הוא לא צריך אישור ממני... ואחרי שניה אמרתי שהוא רוצה מידע על הלהקה ולא אישור...זה שהוא שאל אם הפ פוזרים או רציניים לא אומר שהוא מבקש אישור...הבן אדם רוצה קצת מידע וזהו הוא לא צריך אישורים...

epitaph

New member
לשאול אם מישהו הוא פוזר זה...

כמו לשאול אם מישהו וה טוב לדעתך או לא...מסכים איתי בקשר לזה?

a_duck

New member
אז לא הבנת אותו נכון...

הוא לא התכוון להפסיק לשמוע אותם במקרה שאני אגיד שהם פוזרים...אז זה כבר אומר שהוא לא ביקש רשות...ואולי כשהוא אמר שהם פוזרים הוא לא ממש דייק...הוא רצה לשאול אם הם איכותיים סתם בשביל לדעת...וזה לא אותו דבר..לשאול האם הלהקה טובה או לא זה כללי מדי...זה יכול להתיחס לטקסטים לנגינה לפוזה ולעוד דברים...והוא התכוון רק לרצינות שלהם...

../images/Emo45.gif תודה רבה!!!

אתם מבינים כמה שדיברתם שטויות? כולכם עניתם במקום איידאק תשובות לא נכונות והכנסתם לי ולו מילים לפה(חוץ מהALEXI)...אז כנראה שבאמת הייה נכון לשאול אותו כי חוץ ממנו וALEXI אף אחד לא ממש ענה וגם היו כאלה שהתחילו לרדת עלי ולהגיד דברים ממש לא נכונים...פעם הבא שאלות כאלה אני אשאל אותו בפרטיות... ושוב תודה לאיידאק ואלקסי...

למעלה