איי דאק יש לי שאלה...

anathema

New member
What the fuck!?!?!?!?!?!

ממתי "ללבוש שחור, להתאפר ולחורר את עצמך זה חלק מתרבות המטאל"?!?! מה הקשר בין איך שבן אדם נראה או מה כמות הפירסינגים שיש לו לבין המוזיקה שלו ומה שהוא מאמין בו! להיות מטאליסט לא מתחיל ולא מסתיים בכמה אחוז שחור יש לי במלתחה או כמה חורים יש לי בגוף... להיות מטאליסט זה קודם כל המוזיקה, לא משנה אם אני אלך עם חולצה סגולה או צהובה מצידי. אחרי המוזיקה בא גם כל השאר שזה בדרך כלל גם תפיסת עולם מסויימת שלפעמים אולי מאפיינת את שומעי המטאל. אנחנו שונים משאר החברה שלנו בהתנהגות וצורת מחשבה ולא בלבוש ובטרנדים למינהם! ובמה את כל כך שונה מאחרים אם את לובשת שחור כמו כולם?! לא שיש לי משהון נגד זה כי גם אני לובשת שחור אבל זה לא בגלל שאני רוצה להיות שונה אלה בגלל שאני אוהבת את הצבע. ונכון שיש לחלקנו צורת לבוש קיצונית או אינדוידואליסטית מעט אבל זה לא הופך את הדבר לחלק מהיותנו מטאליסטים! אלה כחלק מזה שאנחנו לא משתייכים לקונפורמיזם ששולט בעולם הזה. זה שאין לי פירסינג ואני לא דופקת על עצמי חצי קילו איפור ביום הופך אותי ללא מטאליסטית?! סליחה, אבל אני חושבת שעם גישה כזו של "אני לובשת שחור ויש לי פירסינג בטבור או whatever אז אני מטאליסטית קשוחה" אז מי שכאן הופך את הסצנה שלנו ואת מה שאנחנו לשנואים זה דווקא אותם מתלהבים למינהם שנראה להם נורא מגניב ללבוש שחור להיות אפל וקודר ולכתוב 666 בכל חור בלי לדעת מה המשמעות של זה ומאיפה זה בא בכלל. לראות את המטאל בצורה כזאת שיטחית של לבוש ומראה זה דבר מטומטם וכל כך לא במקום. העיקר פה זה המוזיקה והתפיסה של זרם נונקונפורמיסטי! תפיסת עולם וצורת תרבות! לא צורת מראה ופוזה מטומטמת!

Distorted...

New member
My thoughts exactly...

ורק בשביל הפרוטוקול, ואנט´מה יודעת את זה מקרוב: יש לי 2 חולצות צהובות שאני מת עליהם!!!!

Bodom-child

New member
באותה מידה אנשים יגידו

שבגלל שזאת תפיסת עולם ותרבות, הם מבדילים את עצמם על ידי בגדים ולבוש מסוים.

sadus

New member
מה זה השטויות האלו???

את מטומטמת או שאת רק עושה את עצמך? אני מסכים עם ידידתי אנת´מה במאת האחוזים!! ממתי פירסינגים איפור ולבוש שחור מאפינים סגנון מוסיקלי? דרך החיים המטאליסטית היא בקו המחשבה ובאהבה למוסיקה ולמה שהיא מייצגת, לבוש לא שייך לנושא בכלל... אני לא מתאפר, אין לי פירסינגים, אין לי קעקועים, אני לא מעשן ובלה בלה... זה עושה אותי לא מטאליסט? זה הבולשיט הכי גדול ששמעתי מעודי... להיות מטאליסט זה לא להראות לכולם שאתה שונה ומורד, בגלל שאתה מגניב לובש שחורים ומתאפר כמו ליצן בקרקס... להיות מטאליסט זה להבין מה שהחברה לא הבינה מעולם ולא תבין מעולם, זה לחשוב אחרת זה להבין דברים אחרת, לראות דברים אחרת קצת מעבר לים הבנאליות, קצת מעבר לחומריות, לפוזה ולכל שאר ירקות... ילדה את רואה יותר מידי אם טי וי... את חייבת להגמל!!! EXTREME THRASH FOREVER!!! thrash shall rise!!!

BlackShadow

New member
טוב...

אתם צודקים. טעיתי. זה לא מה שניסיתי להעביר...אבל זה מה שייצא ואין לי כוח להסביר לכם מה ניסיתי להגיד...

V.W

New member
מי כבר עשה את זה??

להיות מכוער זה להבין מה שהחברה לא הבינה מעולם ולא תבין מעולם, זה לחשוב אחרת זה להבין דברים אחרת, לראות דברים אחרת קצת מעבר לים הבנאליות, קצת מעבר לחומריות, לפוזה ולכל שאר ירקות...

ed547

New member
חחח.. כמדומני זה היה בתגובה למה

שאמורפיס כתבה לגבי זה שמטאל זה טריפ שאף אחד לא יתן לך ובלה בלה בלה וכל השאר ודיסטורטד החליף את המילה מטאל במכוער וגילינו שזה יוצא בערך אותו דבר... זה היה מצחיק דווקא..

a_duck

New member
אמ...

"אין דבר כזה פריקים ומי שחושב שהוא פריק הוא וונבי פריק"...משפט לא ממש הגיוני...

a_duck

New member
טוב...

אתה אומר שאין דבר כזה פריקים...אבל אתה אומר גם שמי שאומר שהוא פריק אז הוא וונבי פריק...אבל לפני שניה אמרת שאין דבר כזה פריקים...אתה די סותר את עצמך...

חולוני

New member
אה, אוקיי..תן לי להסביר

יש דבר כזה פריקים. אתה יודע מה זה פריקים ? אנשים מוזרים. פריק = מוזר. עכשיו, כל אלו ששומעים רוק ומטאל הם לא פריקים. אין שום דבר מוזר בלשמוע רוק ומטאל, זאת סה"כ העדפה מוזיקלית. אך, מה לעשות, יש אנשים דפוקים בעולם שהחליטו שכל מי ששומע רוק ומטאל הם פריקים, משמע מוזרים. וזאת פשוט טעות. לא קיימים פריקים כאלה, כי שום דבר מוזר בזה. אבל מה מסתבר ? שיש אנשים עוד יותר טיפשים מהטיפשים ( האלו שקוראים לאנשים פריקים...), והם מקבלים את זה עליהם שהם פריקים בגלל שהם שומעים רוק ומטאל, ועל מנת לנסות להשתייך לקבוצה שמכונה "פריקים" הם מתחילים ללבוש רוק שחור, לחורר את כל הגוף, ללכת במראה זרוק ועם בגדים קרועים, לעשות פוזות שאתה מתמרד ושאתה שם זין על הכל. כל אלו שע"י "החברה" מכונים "פריקים", הם לא פריקים, אלא וונאבי פריקים. פריקים כאלה לא קיימים, פריקים אמיתיים קיימים במופע הקולנוע של רוקי, ובמשפחת אדאמס. בקיצור, גם אלה שמכנים אנשים פריקים, וגם אלה שחושבים שהם פריקים, הם אנשים טיפשים. אנשים צריכים ללמוד מה זה אינדבידואליזם, ומהר. הבנת אותי ?

a_duck

New member
אה...

אז די מסכים עם זה...אני דיברתי על הקבוצה שמכנה את עצמה "פריקים"...שזה בעצם וונביז שומעי קורן שחושבים שהם מטאליסטים מגניבים...בכל מקרה פוזרים הם ברמה קצת יותר גבוהה...הם שומעים קריידל וחושבים שהם ערפדים בלאקרים או מה שזה לא יהיה...

חולוני

New member
אה, אוקיי..

טוב לפחות דבר אחד אנחנו מסכימים. נראה לי שזאת הפעם הראשונה שאנחנו מסכימים על משהו בפורום הזה. שנרים
?

כמה פעמים צריך להסביר???

אני ממש לא מבין בעניין הזה של הפוזרים וסתם סיקרן אותי לדעת מה הוא חושב שהם ,כי שמעתי אותו כבר אומר דברים על העניין הזה.(של הפוזרים) פשוט עניין אותי לדעת איך מחשיבים אותם...מה רע? ולא נראה שמישהו יכול ללמד אותי על סטיב ואי משהו...והוא ממש לא בקטע הזה...

למעלה