איי דאק יש לי שאלה...

איי דאק יש לי שאלה...

סתם בשביל הידע הכללי -Children Of Bodom נקראים פוזרים?(לדעתך,כללית)אם כן חבל...כי אני ממש מתחיל לאהוב אותם! אם לא יופי! או ש...הם בכלל לא בקטע הזה והם גם לא מתיימרים להיות...סתם בא לי לדעת...תודה מראש...

metal head

New member
אני יודע שזה היה לדאק... אבל למה ש

צ´ילדרן יהיו פוזרים? אני מקווה שלא התחלת להקשיב למשה

דווקא בידיוק עכשיו רציתי לכתוב..

שכל מי שיודע ורוצה שיכתוב... מה הקשר למשה? הוא דיבר עליהם? סתם פשוט מעניין אותי לדעת אם הלהקה הזאת פוזרית...לא רמזתי שהם כן...פשוט רציתי לדעת... וחוץ מזה אם תקרא את ההודעות של משה ולא ישר תקטול אותם תראה שהוא גם אומר דברים נכונים מאוד...

Wyld stallyn

New member
לא

משה לא אומר דברים נכונים... הוא סתם פוזר טיפש ומתלהב... והם ממש לא פוזרים... אנשים כמו משה או אנשים אחרים שיגידו לך שהם פוזרים זה לא בהתייחסות לאופי שלהם או משהו, זה לא עולם הפופ או משהו שבודקים איך הם מתייחסים למעריצות שלהם... הם יגידו שהם פוזרים כי יש במוזיקה שלהם מלודיה אז הם לא קשוחים מספיק והם פוזרים הומואים מסריחים

אתה לא מבין משהו...

אני חושב שהם להקה מעולה!!! בימים הקרובים מאוד אני הולך לקנות שני דיסקים שלהם...כבר הרבה זמן לא שמעתי כזאת מלודיה מדהימה! כבר חשבתי שאותי אי אפשר יותר להפתיע,טעיתי בגדול!!! הסולן והגיטריסט המוביל alexi הוא פשוט גדול! תזכרו גם בן כמה הוא...וכבר יש לו יציאות כמו למלמסטין...ועוד לא דיברתי בכלל על הקלידן...הקיצר אחלה להקה אחלה נגנים! כמו שכתבתי בהודעה הראשונה אני סתם רוצה לדעת לידע הכללי...

Wyld stallyn

New member
בסדר

לא אמרתי שחשבת שהם פוזרים או משהו... בכל מקרה אל תקשיב למה שאנשים אחרים אומרים ותעשה את החישוב בעצמך....

משה לא סתם מתלהב

הוא פ-א-ר-ו-ד-י, למה כל כך קשה להבין את זה? ואני ממש לא קולט מה זד רוצה שיגידו לו, מה אכפת לך אם הלהקה מתלהבת? מה זה ישנה לך? ואם הם הלהקה הראשונה שהפתיע אותך בהרבה זמן כנראה לא שמעת את הלהקותו הנכונות...

למה אתה בידיוק מתכוון?

למה אתה לא יכול לדבר ברור...מה אני אמור להבין מזה? בבקשה ממך פשוט תן תשובה מלאה...כלומר אם אתה רוצה שאני אבין על מה אתה מדבר...תודה...

זה הייה מכוון למשפט השלישי שלך...

ובקשר לשאלות שלך - ממש כבר נמאס לי לענות על זה, פשוט תקרא את כל ההודעות בנושא הזה ותבין...(אני מקווה...)

אף אחת מהתגובות שלך בנושא

לא הסבירה הרבה. ובקשר למשפט השלישי, אמרת שצ´ילדרן אוף בודום הפתיעו אותך בכמה הם טובים, ואני אמרתי שאם הם זה מה שצריך בשביל להפתיע אותך כנראה לא שמעת מספיק דברים טובים

יעקוב...

איך אתה יודע שהדברים ששמעתי בזמן האחרון לא טובים...כלומר זה שאתה חושב שיש להקות יותר טובות מC.O.B זה לא אומר שהדברים שאני שומע הם פחות טובים או גרועים...זה פשוט דברים בסגנון אחר לגמרי... זה הכל...

epitaph

New member
אתה קורא את מה שאתה כותב לפני שאתה שולח ../images/Emo35.gif

למה אתה שואל אחרים אם להקה זו או אחרת היא פוזרית או לא?למה אכפת לך אם להקה היא פוזרית? אם אתה אוהב משהו תקשיב לו... ושאלה נוספת לי אליך,אם היו אומרים לך שסטיב ואי הוא פוזר היית מפסיק לשומוע אותו?

האם מישהו יכול להסביר לי...

מה זה לכל הרוחות "פוזר"??? מאיפה לעזאזל הבאתם את זה???

BlackShadow

New member
ההגדרה המילונית:

פוזר - מישהו שהוא לא true metal warrior מישהו שמקשיב למטאל כדי להיות "קול" כלומר מישהו שמנסה לייצר תדמית של אכזר, קשוח ומפחיד. דוגמאות: דני פילת´ הערפד, כל מעריץ של קריידל, מישהו שכותב בפרטים שלו באי סי קיו שהוא שומע מייהם ובעצם הוא קנה לפני יומיים את הדיסק של לינקין פארק וכו´...

דפוקה!!!

New member
אני קוראת לזה...

וואנבי פריקים פריקים רק בשביל הפוזה אני שונאת אנשים כאלה!!!!

a_duck

New member
יש הבדל בין וונבי פריקים לפוזרים...

הוונבי פריקים לובשים כל הזמןחולצות של קורן ושומעים להקות מטומטמות בשביל להיות מטאליסטים מגניבים ששוחטים חתולים... פוזרים ברמה קצת יותר גבוהה...הם שומעים קריידל וחושבים שהם בלאקרים מגניבים וגם מתאפרים ומשחקים אותה ערפדים...

חולוני

New member
אין דבר כזה פריקים.

ומי שחושב שהוא פריק, הוא בנאדם דפוק והוא בעצם וונאבי פריק. פריקים זאת סטיגמה מטופשת שנדבקה לכל מי ששומע רוק ומטאל. אצלי אין כל קשר בין המוזיקה שאני שומע ובין איך שאני מתלבש או מתנהג. וכל אלו שלובשים רק שחור, מתאפרים, מחוררים את עצמם, משחקים אותה מורדים וקשוחים, זה הכל פוזה, ואלו אנשים עלובים שאין להם מושג מהחיים שלהם. אין כל קשר בין כל הדברים הנ"ל למוזיקה.

BlackShadow

New member
ממ...

ללבוש שחור, להתאפר ולחורר את עצמך זה חלק מתרבות המטאל. מטאל הוא הסגנון המוזיקלי היחיד שבא גם עם השקפת עולם ועם תרבות משלו. דורות במשך דורות של מטאליסטים התלבשו בשחור. הקטע הוא להראות את המחאה שלך נגד כל הפופלריות, הצביעות, הבצע וכל החרא שבעולם שהמטאל מתנגד לו ע"י לבישת שחור, שחור הוא צבע של מחאה.

למעלה