איי דאק יש לי שאלה...

epitaph

New member
מממ...

למה בדיוק אכפת לך אם להקה היא פוזרית או לא?...

Wyld stallyn

New member
כי

אם אתה ממש מעריץ איזשהי להקה ואתה מגלה שהם תופסים מעצמם ומחשיבים את עצמם כדרגת אלים אז זה מאכזב אם סתם אתה אוהב לשמוע אותם לפעמים אני לא חושב שזה צריך להפריע...

BlackShadow

New member
למה פוזרים?

הם לא מתיימרים להיות משהו שהם לא, הם רק עושים את המוזיקה שלהם.

Alexi Laiho

New member
מממ ZED OFF

אם אהבת את צ´ילדרן יש מצc שתאהב גם את Kalmah In flames sinergy (אלקסי מנגן שם) dark tranquillity מממ תוריד את השירים kalmah - withering away In flames - embody the invisible שיר כלי במיוחד sinergy - the bitch is back יש שם סולואים לא פחות מרשימים משל צ´ילדרן dark tranquillity - shedow duet , lethe זה סגנון דת´ מלודי כלי כזה .. תוריד לא תתאכזב ... opeth shall Riseeeeeeeee !

metal head

New member
ד"א הידעתם שאלקסי (כן כן הגבר מCOB)

הוא גם היה בסינרג´י והיה הכותב הראשי שם

Alexi Laiho

New member
עדיין שם

והוא וקימברלי הם הכותבים הראשיים .. היא כותבת יותר ממנו למען האמת אגב בסינרג´י ניגן גם ג´ספר האגדה של אין פליימס

Alexi Laiho

New member
מממ

ראשית ת´יי באמת טובים (סמי תותח) למרות שבדיסק האחרון שלהם "DEATH" הם דיי שינו סגנון הם נהיו יותר מלודים כיוון אמורפיס (וחבל) ואם אתה שואל אותי צ´ילדרן לוקחים אותם ....

Bodom-child

New member
אגב סינרג´י....

מסתבר על פי מה שכתוב באתר שלהם שעוד מעט יוצא הדיסק החדש שלהם Suicide By My Side, ושהם מחפשים מתופף. הנה הכתובת להצעות... Jakob Lindström Peuramäentie 3 a 1 FIN-02750 Espoo Finland

Alexi Laiho

New member
ממ

המתופף שעזב אותם הוא המתופף של TO/DIE/FOR מתופף לא רע חבל שעזב אותם

Metal_F

New member
מה? למה אני לא יודעת את הדברים

האלה...אני מאד אוהב אותו ולא היה לי מושג שזה אותו אחד.

בבקשה

לא לשים את דארק טראנקויליטי באותו סל של אין פליימס, סינרג´י וקלמה... והייתי ממליץ להוריד גם את Punish My Heaven, The Dividing Line, Hedon, Insanity´s Cresendo ו The Sun Fired Blank הם להקה מדהימה, ו Lethe אחד מהשירים המדהימים והאמוציונאליים ביותר ששמעתי...

Alexi Laiho

New member
אני איתך

הם באמת להקה יותר מקצועית ... יותר קשוחה וברמה יותר גבוהה אבל תשמע הם דת´ מלודי והם נכנסים בקטגוריה של זה וLETHE זה באמת שיר עצום .. אחד השירים היותר יפים ששמעתי .. אגב כל ההקדמה זה באס ...

למעלה