איילה .. חברים, הגיע הזמן ש -

5751947

New member
איזה בדיחה.....

היא כל הזמן מאשימה את אלין בדברים שהיא עושה, היא לא רואה את פותנה ממטר ולא את אף דייר בבית מלבד את עצמה, במה שצדקת זה שהיא לא עושה כלום! ולא נורא תתנחמי בכך שהיא לא חברה שלך ואין לך שום קשר , גם לי לא.

כן כן, אני ממש קנאית כלפי איילה

בסמרטוטיות בשקרים במשחק מול המצלמה בדיבור המתיימר בהימרחות על סער בצביעות ב"רמה הגבוהה" כהסוואה לרמה נמוכה מאוד מאוד בדיבור הנוראי מאחורי הגב ברכילות הנבזית והמוגזמת בפרזיטיות בחוסר התחשבות כן. מעורר קנאה. אירית מאירי - תהיי לי בריאה

omer719

New member
אני לא חושב שמדובר בקנאה,

מצד שני, אני לא חושב שהתדמית שמלבישים עליה היא נכונה. והרבה מהדברים שכתבת פה נכונים מאוד לדעתי. אני לא אשכח שבהתחלה ממש הוקסמתי ממנה ואני עדיין מאוד בעדה. קשה לי לשים את האצבע על מה שגרם לשנאה כלפייה, כי אני לא חושב שהיא זולה כמו שהרבה מתארים, אבל גם לא נראלי שמדובר בקנאה.

אני חושבת שאיילה ריקנית. וכן, מתנהגת זול מאד.

אולי בחוץ היא לא מתנהגת כך, כי רצים אחריה ופה יש לה בעיה עם העובדה שלא כולם משתחווים לה אפיים ארצה אז היא לוקחת מה שיש.

yael72

New member
עומר../images/Emo45.gif

גם אני הוקסמתי מאיילה,חשבתי שהיא נראית עדינה ויפה. אני יודעת לשים את האצבע על הרגע שבו לא יכולתי לראות אותה יותר, וזאת הזחילה על רצפת הטוש בחדר הרחצה... ראיתי 3 שעות מה הבחורה עשתה (כולל בקשה לשחק לסער בשערות של בית השחי,כי זה חמוד לפי דעתה...) 3 שעות!!!! לא הצלחתי להירדם אחר כך... הייתי פשוט מזועזעת.... לא תיארתי לעצמי שיש דברים כאלו, ואני הייתי מאוהבת ,וגם אותי זרקו , ובחיים לא הייתי מעיזה להשפיל את עצמי בצורה כזאת בושה וחרפה ... אחר כך הראו בערוץ 22 3 דקות מתוך השלוש שעות שהיא הציגה למצלמה.....

rockup

New member
איילה לא זולה אבל היא גם לא בן אדם וזו הבעיה

גם אני מאוד הוקסמתי מאיילה בתחילה אבל אז באה אכזבה גדולה מדרך התנהגותה, איילה חשפה בפני נוכלות רגשית, קנאה וחוסר פרגון, התעללות ואי התחשבות באחר וכמובן צביעות ושקרים. אני לא חושב שאיילה זולה או שרמוטה כפי שרבים טוענים אני חושב שהיא פשוט בחרה לשחק את המשחק מהראש כשאין רגש וערכים כמו אמת וכבוד לזולת שהתערבו מספיק בטקטיקות שלה.

איילה היא אישה שמתקדמת בחיים דרך המיטה

כמה מאופקת לעומתה הייתה האהבה (האמיתית בהרבה) של שפרה לצבר. חוץ מזה, אני מסכים עם חלק ממה שאמת. היא לא כל כך גרועה כמו שעשו ממנה. היא הייתה עם שרה ותומר, ובניגוד לסער, הצליחה להישמר, לפחות באופן חלקי, מהרוע שלהם.

רותי167

Well-known member
אין מה להשוות בין הקשר הזוגי של שפרה וצבר

אעעלה וסער. אני מאוהבות שפרה ולמען ההגינות יש לומר שצבר לא שיתף פעולה עם שפרה,רמז לה ונרתע מסיבות השמורות עימו,אילו היה נותן יד לדבר אנו לא יודעים מה היינו רואים על המסך,שפרה בחורה מדהימה האוהבת חום,אהבה וכתף . לעומת זאת סער ואיילה התחברו מהימים הראשונים,. איני רוצה לפתח את הקשר הזוגי הזה ,אך אני בטוחה שהוא אמיתי בבית,מה יהייה אחר כך נחייה ונראה.

הקשר שלהם הוא מחוסר ברירה. לא ראיתי בחיים

זוג שרק מתחיל קשר עם מריבות כל הזמן. זה קשר אמיתי זה? זה קשר של ניצול הדדי, אצל איילה לדעתי למען המליון ואצל סער זה התחיל כי הוא פשוט צריך את המגע ועכשיו גם את המליון. לעניות דעתי הם לא ממש סובלים האחד את השניה, בחוץ הקשר שלהם לא ימשיך ואם ימשיך, ידעך מהר מאד. בחוץ הם יגידו כל מה שהם חושבים והם מה-זה לא באותו ראש..... ממש לחלוטין לא באותו כיוון.

skankiz10

New member
הסיבה שצבר לא זרם עם שיפרה הוא שהוא גיי

לאחרונה התפרסם שהוא יוצא עם הראל סקאת וגם אם בזמן התוכנית הוא לא היה הכי סגור על עצמו או בתהליך עדיין זה תהליך שלוקח הרבה זמן להכיר במיניות של עצמו אז שיפרה הייתה בשבילו בזמן השהות בבית הבן הכי קרוב ושפוי והוא לא רצה להצהיר על היותו גיי כי אין מה לעשות רואים ושומעים הכל במצלמות והוא הסתיר אתזה יפה מאוד מהציבור מה שקרה אחר כך בקשר שלהם זה אני לא יודע אבל אי אפשר להשוות בין שיפרה לאיילה גם אם שיפרה תציע לי עכשיו אני אגיד לה I DO היא באמת אחת הדמויות הכי מדהימות ובעלות יופי ועומק פנימי וריגשי שאני מכיר תראו YOU TUBE תקליפ שחור לבן שצילמו אותה בפאריס ומבלי שהיא אומרת שם מילה אפשר רק להתאהב בה מה שגם שהיא באמת שומעת לאונרד כהן ואיילה נו באמת אם היית יכולה להפוך לחייה שתהפוך לבת יענה כי שהיא תצא מהבית היא תרצה לקבור תראש שלה בחול רון קופמן אומר על אנשים מסוגה ומהסוג של סער" את כלום ושום דבר" והיא צבועה כלפי ארז גם כי היא רואה כמה הבן אדם באמת דפוק שכלית וחיי בסרט והיא זורמת איתו ולא מנסה להוצא אותו מהסרט ומהנזק שהוא גורם לעצמו תדמיתית אם הוא היה בן אדם חיובי לא היו צוחקים עליו בארץ נהדרת כמו שבחרו לעשות עליו פארודייה גם על אלין עשו ועל הההבעות פנים שבאמת מצחיקות שלה ונכון היא לא איינשטיין אבל היא כן בן אדם חכם ונבון ובהחלט לא הרושם שהיא יוצרת אז לכן אל תרשמו את איילה ושיפרה באותה נשימה כי מין מוצא את מינו וכמו שאיילה החלאה רוצה את העורך דין הדביל סער ככה שיפרה המדהימה רצתה בקשר את צבר שהוא גם עורך דין לעתיד ובן אדם באמת טוב ואלירז הוא המגביל שלו לעונה הזאת

צודק. זה מעליב את שפרה להשוות אותה עם איילה

שפרה באמת היתה דמות חיובית מאד, והגיע לה המליון. איילה רחוקה ממנה אלפי מילין של פרסות.

ננוש9

New member
להשוות בין שפרה לאיילה זה לעשות עוול לשפרה

בחרתי בשפרה בעונה הראשונה וכעת אני אוהדת גדולה של אלירז איך אפשר להשוות בינהן בכלל???????????????????

מיסטי22

New member
אתה מכפיש את שמה של הטובה שבדיירים../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

gliterbaby

New member
המציאות שאת רואה הזוייה. צר לי אבל

לאיילה אין שום מהתכונות שתיארת. כל מה שאני רואה זה אוסף של תכונות מכוערות, ריקנות ואת הדחייה שהיא מעוררת.

למעלה