איילה .. חברים, הגיע הזמן ש -

גוזלן10

New member
אילה היחידה שלא זורעת שנאה מסביב

האיפוק שלה מטעה. הידידות שלה עם פותנה אמיתית האהבה שלה לסער אמיתית ההתייחסות שלה לארז כנה ואמיתית היא לא מסננת אף אחד ויושבת עם כל אחד נותנת לכל הבנות בגדים והשיחות שלה מאוד מעניינות לכן אני אוהבת את אילה

albos

New member
../images/Emo41.gifאנחנו איתך לא מפחדים ../images/Emo41.gifאיילה לגמר../images/Emo41.gif

albos

New member
../images/Emo47.gif איילה המלכה בוקר טוב ../images/Emo47.gif

איילה =האמת העירומה.תרתי משמע

אלירז נשמה טהורה מונע על ידי החיוב והאהבה לתת אתמול... איילה באה בכחש ובמרמה בהדרכת ההפקה .לקבל זמן מסך ותמיכה מאלירז.לדאבוני היא הצליחה לעבוד עליו כי היא שחקנית טובה והוא נתן לה באהבה עצות והדרכה איך לזכות בחיים טובים יותר ואיך לשפר את סכויי ההצלחה בזוגיות המעאפנה שבינה לבין סער. חבל שהנפש האצילית של אלירז לא הצליחה לעלות על השקר. לא נורא יהיה סיבוב ב' והוא כבר יבין ששום דבר לא השתנה בשרלי.... אנחנו ראינו שהיא ניסתה כמה שעות לאחר השיחה ליזום ריכולים עם פותנה לגבי אלירז ורק כשהבינה שפותנה כועסת על אלין בלמה את עצמה. האמת העירומה לגבי המלכה שלך חייבת להיאמר. איילה=פרזיטית שרק עכשיו החלה להשתתף במטלות הבית רק כי ההפקה דרשה והדריכה. איילה=גרגרנית שחוטפת מכל הבא ליד (תתפלאי אבל זה מלמד המון על האישיות). איילה=ילדה מפונקת שרגילה לקבל כל מה שהיא רוצה ע"י מניפולציות זולות. איילה=ילדה עם פוטנציאל שביזבזה אותו על הדרכים הקלות להצליח ורצוי דרך המיטה. כמאמר הפתגם "היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו"?

de345

New member
אירית יקירה

איילה יודעת לשחק היטב והכל אצלה משחק . אשה = יותר נכון נקבה שלא מתביישת להשפיט את הגבר ששייך למישהי אחרת בחוץ. אבל זה לא מספיק לה מכיוון שהיא מחרחרת ריב מתחת לאף ועובדה שראו אותה בחדר הארונות ביום ההדחה המפורבקת מתפתלת בארס של עצמה ופחדה מאד שאלירז ראה את השמחה שלה ושל בן זוגה האם את קוראת לזה אצילות? איטלגנטית וכל התיאורים שהזכרת? אני כאישה לא רואה בזה אלא זלזול וניצול . ומכיוון שהיא מדברת מהאף אי אפשר להבין את דבריה. אני צופה בתכנית המון שעות וכל המעריצים או המעריצות שלה לא רואים את ההתנהלות שלה 24 שעות. אותי היא דוחה מאד. ההתנהגות והדו פרצופיות שלה בלתי נסבלת. היא חיממה את פותנה בחדר האמבטיה כנגד אלין ואל תגידי שוב שזאת אצילות נפש. זה גועל נפש. האדם היחידי שהוא אמיתי וחכם ולא עשיר זה אלירז . הייתי מציעה לך לראות אותה יותר שעות ולהקשיב טוב טוב. שבת שלום

קולית 1

New member
אירית המאירי,

למה את חושבת שיש מישהו שמקנא באיילה? אולי בך הקנאה שולטת, אך הקנאה אינה תמיד האופציה היחידה לשלול אדם. איילה אמנם לא טפשה, אך בוודאי אינה אישה אישה. היא לא עשתה בלאגנים, אך כל הזמן מטפטפת ארס. אתמול אמרה לפותנה לחתוך עם אלין. למה? היא מקנאה! היא מנסה להפריד ולבודד את אלין. אולי לא ראית את כניסותיה של איילה לאח הגדול ואת ההתבכיינויות שלה. בכל פעם יש לה מושא אחר לשינאה, פעם זה אלירז, פעם אלין, פעם הילה. איילה קנאית, בעלת אגו מנופח וריקני. היא לא מנסה להיות בסדר עם כולם היא מנסה לטשטש את כולם - להרדים אותם. איילה אולי ראויה בזכות נחשיותה להגיע לגמר אך בבודאי שלא לזכות.

rockup

New member
לאיילה הרבה איכויות ואם היתה בן-אדם אפשר היה

להעריך אותה. לגבי הקנאה באיילהל אני לא חושב שאנשים מקנאים בה, אני חושב שאנשים מתקוממים שהולך לה למרות שהיא מובילה דרך בזויה, גם דיירי הבית כולל סער מתקוממים על הדרך הבזויה שהיא מייצגת. בבית לא ראיתי סימני קנאה פרט לכמה מקרים בה דוקא איילה היתה הקנאית, כלפי אלין, ברדי ואלירז, הקנאה הזו היתה מבוססת על הצלחתם למרות שחרו בדרך היושר. אין ספק שלאיילה איכויות רבות אבל איך אפשר להזדהות עם אדם שמתנהג בדרך בזויה ושקרית.

אורישקי

New member
למען האמת,אני גם חושב שנעשה לה עוול

בעיני היא לא בן אדם רע או משהו ואני לא שונא אותה.מי שאני כן שונא ובעיני הוא הישראלי המכוער הוא סער.איש טיפש,אטום וחסר רגישות כלשהי. אני חושב שהייתי מתחבר בבית לאלירז,לאלין,לפותנה וכנראה שגם לאיילה.לדעתי היא פשוט לפעמים לא מודעת לעצמה וזו הסיבה העיקרית שיש מצבים שהיא מתנהגת כמו ילדה קטנה. בגלל זה למשל אני לא אוהב את ההשוואות בינה לבין שפרה.שפרה בחורה שעברה הרבה יותר בחיים ויותר מנוסה ממנה.כמו שאלירז אמר לאיילה,היא באמת ילדה של אמא,מפונקת לפעמים אבל היא לא נוראית מבחינתי.כן,לפעמים היא מעצבנת בטירוף אבל לדעתי אם למשל היא הייתה מבוגרת בכמה שנים ובאה לבית של האח הגדול-ההתנהגות שלה הייתה די שונה. רק חבל לי שהיא מתחברת עם סער האידיוט שלא ממש שווה אותה,אם היא לא הייתה נכנסת איתו לבלאגן הזה היא הייתה הרבה יותר בסדר(כמו בהתחלה)

סתונית5

New member
אירית, שמחה שכתבת זאת כי כבר התייאשתי

כל פעם שניסיתי להעביר את אותה תובנה הרגשתי כמו קול קורא במדבר. מלבד קומץ אוהביה של איילה שהצליחו להתמיד, הפורום ברובו מוכה בסנוורים.

אירית מאירי

את בטוחה שאת מדברת על איילה? מתי היא עודדה מישהו חוץ מעצמה ובקושי את סער. היא מרכלת ברוע על אלין, הילה, אלירז, שרה, לא עושה כלום בבית, כאילו הכל מגיע לה. בעיני היא גם יפה אולם לא יותר מזה. גואל לעומתה, מעודד, תומך, מרגיע כל אחד שבא אליו כדי לספר לו על מצוקותיו. אפילו את ארז, שהוא יודע שהוא שונא אותו עודד , לטף את כתפו, כשבא אליו עם תחושותיו. אני צופה שעות בערוץ 20 ומיום ליום אני משוכנעת יותר ויותר שגואל הוא חכם, נבון, לא חושב על עצמו, ומתנהג כיאות לזקן הבית. רוב דיירי הבית אוהבים אותו למעט סער וארז אולי, הם נמצאים איתו 24 שעות ביממה, לכן אני סומכת על שפוט דיירי הבית. לנו מראים קטעי דברים ולכן אי אפשר לשפוט במדויק. אולם ממה שאני רואה אני מתרשמת מאד לטובה מגואל, והלוואי והיה לי חבר כמותו.

libra83

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכימה

סתם עושים לה עוול.

arielle2

New member
זכותך לחשוב כך

וזכותי לחשוב אחרת.. אני לא מרגישה שום קינאה באיילה ואני לא אוהבת את מה שאני רואה מזה כחודשיים ומחצה מולי בערוץ 20. אכן איילה מאד נאה ונשית אבל ברגע שהכרתי את האופי שלה, כפי שהיא הציגה בעצמה למצלמות, הכיעור הפנימי התגלה וכיסה על החיצוני. באמת שניסיתי להישאר אובייקטיבית.. איני אדם שמרבה במילים ולכן לא אפרט את חסרונותיה כאן למעט שתי תכונות בולטות, אגואיזם ופרזיטיות, המגיע לי בכל משפט שני שלה ממש מעצבן אותי. ושוב לא מרגישה שום קינאה כלפיה. יש רגשות נוספים שמניעים אותנו לקבוע את דעתינו על אדם. כשאת אומרת קינאה לי זה נשמע קנטרני מאד ומעצבן לא פחות מאיילה..

HADARYY1

New member
צודקת צודקת צודקת!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה