איילה .. חברים, הגיע הזמן ש -

רקלוש

New member
אלירז המהמם, המקסים, הסקסי האינטלגנט, הרגיש

החכם, החבר, הגבר שבגברים....אני מאוהבת!!! ושכל הקנאים והקנאיות תתקדדדמממוווווו!!!!

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אלירז חבר אמיתי, אלירז עוזר לחבריו,אלירז אוהב את חבריו,אלירז מקסים,אלירז מהמם,אלירז מתוק אמיתי,אלירז רגיש. אין על אלירז המתוק והמהמם.

אלה444

New member
../images/Emo23.gifאיילה בחורה איכותית רמה מעל כולם ../images/Emo47.gif

../images/Emo4.gifרמה מעל כולם??

מגעילה שכמוך...וזו בדיוק הדרך בה איילה מתבטאת אני רמה מעל כולם איכססס הנה חברה של איילה אולי זו אחותה... וככה הם מדברים...הם חושבים תמיד שהם רמה אחת מעל כולם. אז זהו... שלא!!

גוזלן10

New member
אילה מוסיפה ערך רב לתוכנית

היא אנושית ורגישהובעיקר ישרה. אוהבים אותה מאוד

אמירה18

New member
איילה בחורה זולה, עצלנית, נצלנית, חזירה

התכנית הזו היא הוכחה לכך שיופי פנימי חשוב יותר מיופי חיצוני. בהתחלה חשבנו שסער ואיילה נראים טוב, היום שניהם נראים לי מכוערים. לעומת זאת, אלירז אינו גבוה, אינו חסון, אינו יפה תואר אך גבר כריזמטי ואיש שיחה מעניין. לא סתם הנשים מתות עליו.

rockup

New member
אנשים איכותיים הם בין השאר בעלי ערכים-מבחינתי

yael72

New member
איילה לא איכותית ולא רמה מעל כולם

סתם בחורה שמנסה לשחק אותה ולא הולך לה..... זה שאנחנו לא סובלים אותה עכשיו,מילא, מה יהיה כשתצא מהבית ותראה את כל מה שכתבו עליה... איילה הלכה למות מזה ששמעה שקראו לה מכשפה שזאת מילה עדינה לתאר אותה..... מה יהיה כשתראה את הכל????? ואני מתכוונת להכל... כל אוהביה ומעריציה ,לזה תתחילו לדאוג ! כל אלו שכותבים לה פה את הודעות המפגרות שהיא המלכה והכי טובה,תתחילו לדאוג לה לטיפול טוב טוב.....

melmel

New member
איילה יפה מרחוק - ורחוקה מלהיות יפה...

פנים (וכל שאר הגוף) מלאים בנקודות חן לא אסטתיות גרוגרת ענקית ירכיים וישבן בולטים שיניים עקומות.. מה מצאתם בה?? מרחוק היא נראית יפה, שיער גולש ארוך, עיניים בהירות אשר מסקרה מחמאיה להן, אבל יותר מזה..? בעיני, ממש לא. ואני לא מקנאה בה. אני כן מפרגמת לנשים יפות - אבל איילה היא לא דוגמה מתאימה ליופי.

למעלה