איילה .. חברים, הגיע הזמן ש -

אכן העשרת את אוצר המלים שלי.

האמנתי שכותבים סלע רק נזכרתי באמן סלה..האם את מאמינה שרבים יודעים שכותבים אמן סלה?! חוץ מזה באמת לא העזתי לגעת בזוג המלכותי שלך..הם לראותם בלבד
וחוץ מזה באמת הכלללללללללל שטויות
וסורי שחשבתי ששמך אביב ושאת בן למרות שיש אביב גם לבת והפעם באופן חריג לא בדקתי בפרופיל..אז סורי. הכל שטויות..כבר אמרנו
שתהיה אחלה של שבת שלום

../images/Emo4.gifאיילה פשוט דוחה

אבל מקבלת עכשיו הנחיות איך להתנהל מהאח הגדול חפיף....את מה שצריך לראות כולם ראו הבחורה נוראית. חרטוטים במקום אחר בבקשה.... ההצגות של השבוע האחרון לא קנו איש

לדינה מאירית

אוקי דינה. אז כן. אני רואה את ערוץ 20. וכמעט ללא הפסקה! דינה יקירתי בואי נהיה כולנו ישרים עם עצמנו. אז ככה, יש מישהו מבין כולם שלא רוצה להתקדם כמה שיותר ולהגיע לגמר? ולא חשוב אם זה בשביל כסף או קריירה או כל דבר אחר. כ ו ל ם רוצים להצליח. בשביל זה הם בתכנית ! אז אם שתינו רואות את ערוץ 20.. אז שתינו רואות למשל, את אלין כמה ה י א רוקדת במקלחת לפני המראות כדי לתפוס פוקוס... שתינו רואות כמה גואל הולך בין הטיפות מאחד לשני ומחשב ללא הפסקה מה יהיה, מי נגד מי וכאלה.. כולנו רואים את אלירז שנכון הוא נחמד.. אבל כמה ה ו א מחשב כל הזמן מה קורה, מה יקרה, מי נגד מי .. כולנו רואים את הילה שרצה כמו עכבר עצבני מאחד לשני כדי להצית אש, כדי להחניף לאנשים הנכונים עבורה, כדי להתבלט ולא חלילה לשעמם.... כולנו דינה, רואים את את כל האחרים כולל הנחמדים והאנושיים שביניהם - פוטנה וארז, כמה שגם הם מנסים להתבלט - פוטנה בלהיות בפוקוס בבישולים במטבח ובהרבה חן שמפזרת לכל הכיוונים... וארז (המקסים בעיני) שמחפש להנות את עצמו ואת הקהל כדי להיות בתמונה... וכמובן גם את סער שמחפש להראות לעיתים אף בהפגנתיות את הציונות שלו (וזה בסדר), להבליט את הסקסאפיל שלו ללא חולצה (וגם זה בסדר) ולהפגין את שאיפתו להיות בסדר כל הזמן... כולם רוצים לנצח.. כולם חושבים, מחשבים, כל אחד בדרכו.. אז מה נסגר איתך ? למה שאיילה לא תנסה גם היא להראות את היפה שבה ???? כשהיא כמו כולם יודעת שהמצלמות 24 שעות ביממה מכוונות עליהם. מספיק עם הצביעות דינה. כולם באותה הסירה. יש רק דבר אחד שמאפיין את איילה שהוא רק ש ל ה - הנשיות האדירה שלה, האצילות, הקלאסה, ההימנעות שלה מעימותים מכוערים, מבאלגנים, האיפוק שלה, התבונה והאנושיות כשמישהו מצוברח ומרגיש בודד - היא בדרך הכי טבעית וממש לא מתיפיפת ניגשת, מחזקת ומנסה להרגיע. לדעתי - איילה (כמו פוטנה וארז) היא מה שניקרא "מנטש" . או בעברית מדוברת - היא בן אדם! זהו. תחשבי על זה ואל תנעלי כמו שכולם פה ננעלים על מישהו ולא חשוב מה קורה או יקרה... ושוב, אני מדברת כצופה אובייקטיבית שראתה את כל התכנית מתחילתה ועד סופה..

שולי161253

New member
כל מילה ומילה זאת האמת

אני צופה ומכורה ורואה ערוץ 20 ורואה בדיוק מי זאת איילה הקנאית מונפלטיבית אגואיסטית ברמות יודעת לשחק את המשחק , מנפנפת כל הזמן בשערותיה מכל הכיוונים ומכל הצדדים ובכל מראה נעצרת לראות זיו פניה. איילה תביני והסכיתי בפנים את ריקה מתוכן מלאה שינאה וקינאה מבטיחים לך לא תזכי במיליון

yael72

New member
דינה זה בדיוק מה שאמרתי...מי שרואה ערוץ 20

רואה את ההיפך המוחלט ממה שמשדרים בערוץ 22... אם רואים את איילה כמה דקות,היא נראית בחורה אינטילגנטית יפה ועדינה. אבללללללללללל והדגש הוא על המילה אבל אם רואים ערוץ 20 האכזבה מאיילה היא גדולה ועצומה.... כך לי קרה בכל אופן.... בהתחלה חשבתי שהיא בחורה עדינה יפה ומקסימה עד שלמדתי להכיר אותה מערוץ 20 והתברר שהיא גועל נפש של בחורה... אם הייתי אמא שלה הייתי קוברת את עצמי.... (ואני אמא לשלושה ילדים מדהימים) הייתי מתה מבושה לראות ילדה כזאת עצלנית מתנשאת ואת כל השאר אפשר לראות בערוץ 20 בשידור חי....

bibaso

New member
../images/Emo243.gif הדבר הבעייתי העיקרי באיילה

הוא ההתנהלות האינטרסנטית שלה עם אנשים - היא מתחברת לאנשים מתוך אינטרס ולא מתוך הלב. לכן יכול לקרות איתה מצב שהיא תבגוד בחבר שלה בבית בגלל אנשים חדשים שהגיעו לפני יומיים כמו שבגדה בגואל. גואל היה חבר שלה בבית, ניסה לפייס בינה לבין סער, ניסה לפייס בינה לבין אלירז, והיה לצידה בשבוע הקשה שעברה לפני ואחרי שהגיעו החדשים. באותו זמן תומר שהתחיל את עלילותיו בהסתה על איילה, ולאחר שהיא נשארה - שינה כוון, התחנף קצת לאיילה ועבר להסתה על גואל. גם להילה באותו זמן היה חלק בהסתה על גואל (גם כך היא חשבה וגם הושפעה מתומר), אבל איילה בלי לחשוב פעמיים ובלי לדבר עם גואל אפילו מחקה אותו לחלוטין, ועברה למוקד הכח העולה בבית. השיא היה שבזמן ההתנפלות המכוערת וברוטלית של סער על גואל שניסה לברר איתה מה קורה, היא פשוט הסתלקה משם ובכך בפשטות זרקה את גואל לכלבים. מי שלא ראה את זה בערוץ 20, כנראה בוחר להתעלם.

מרוב רצון להגיד את הדברים..עם=אם ועבריה-אבריה

מעודד להיוכח שיש עוד כמה אנשים שפויים שחושבים כמוני.. נכון שלא תמיד בא לנו לכתוב אבל כנראה שזה מה שחשוב ומשפיע על הצופים והמסמסים...כדאי ולאזן את אותם כותבים מכורים שמה יקרה בשטח..הם החליטו לקחת את הצד ה'פופולרי'.. ולכתוב ללא הפסקה..

Jason2

New member
אז עכשיו קבעת שאנחנו לא שפויים

הרגע פסלת את עצמך מלקבל תגובה עניינית.

למעלה