אהממ
"איילה היא אדם חיובי ביותר ובודאי, מרוב המועמדים של האח הגדול. מעולם איילה לא עשתה 'בלאגנים', איילה היא כמעט היחידה שתמיד מנסה להיות בסדר עם כולם, (חוץ מאולי גם פוטנה וארז) כשמישהו עם מצב רוח רע, גם עם הוא לא מאוהביה היא תמיד מתעניינית ומנסה לעזור, היא אינטילגנטית, היא אצילית, יפה, וקלאסית. איילה היא אישה-אישה. איילה היא אישה בכל רמ"ח עבריה ושס"ע גידיה. " אדם חיובי? אולי בהשוואה לסער כן, בהשוואה לכלל, אדם חיובי לא היה נגרר אחרי שקרים, לא היה אוהב לשבת ליד דברי רוע שנאמרים לידו. היה מעיר לשרה בפנים שהיא נסחפת, שהיא מגזימה. "מעולם איילה לא עשתה 'בלאגנים'"- היא לא הציתה בלאגנים, היא ישבה מאחורי הגב של כולם,לכלכה עליהם, ירדה עליהם בעת שהותה בחדר האח הגדול.. הכל אצלה בשושו. "איילה היא כמעט היחידה שתמיד מנסה להיות בסדר עם כולם, (חוץ מאולי גם פוטנה וארז) כשמישהו עם מצב רוח רע, גם עם הוא לא מאוהביה היא תמיד מתעניינית ומנסה לעזור" אני לא יודעת במה את צופה, אני רואה אותה כל הזמן צמודה לישבן של סער/ישנה איתו/מעשנת איתו/אוכלת איתו.. כל הזמן איתו, מתי היא הלכה לנחם ולדבר עם מישהו? גם כשהיא הלכה לנחם את גואל ופותנה אחרי שאלירז "הודח", זה היה בשליחות סער שאמר לה .. "לכי לפותנה, מוקדם לשמוח עדיין" "היא אינטילגנטית, היא אצילית, יפה, וקלאסית. איילה היא אישה-אישה. איילה היא אישה בכל רמ"ח עבריה ושס"ע גידיה. " אינטיליגנטית?כן, אולי.. אבל עם המון קלישאות שהיא בעצמה לא מבינה אותן. יפה? היא בחורה נאה, אבל שוב הכל עניין של טעם, בעיניי מתבונן, כשהמתבונן מגלה את אופיה ואישיותה, היא מתכערת בעיניו. איילה שהצהירה שבבית משפחת רשף מי שמבשל לא מנקה, לא עומדת מאחורי ההצהרות שלה, ולא נוקפת אצבע בבית, מעיד על סוציומאטיות ואנוכיות. איילה שהעירו לה על הכלים, העיזה להגיד "למה, אלין שוטפת כלים"? ובאימרה זו ביטלה במחי יד את כל הדברים שאלין והשאר עושים, שזה להיות שם עם פותנה, לבשל איתה, לערוך שולחן, ולנקות אחרי. היא לא קולטת מה קורה סביבה, ומאמינה שכולם נגדה וסער, ושהם בסדר. איילה לא בנאדם רע,אבל אני פשוט לא מצליחה להגיד עליה שהיא בנאדם טוב.