איילה .. חברים, הגיע הזמן ש -

albos

New member
../images/Emo47.gif בוקר טוב לזוג המלכותי ../images/Emo47.gif

האמת היא,

שאני התחלתי לא לאהוב אותה רק מהריב עם אלירז. הוא דמות שאני מאוד אוהבת והיא נגדו - מן הסתם זה שם אותי מולה. היא לא באמת מנסה לעזור לאף אחד חוץ מסער. עם מי היא ניסתה להיות בסדר בדיוק? היא תמיד מנסה להוציא את עצמה בסדר מכל ריב, אין לה שום דיעה אישית והיא תמיד נסחפת אחרי סער. מה שמראה לי שהיא חסרת עמוד שדרה. לדוגמא במקרה עדנה והשואה - בהתחלה ניסתה לגונן עליה אבל מיד נתנה לסער לשטוף לה את המוח. טוענת שהיא חברה של ארז אבל תמיד לועגת לו מאחורי הגב. אני לא יודעת למה את טוענת שהיא אינטליגנטית? אף פעם לא שמעתי שום פנינת חוכמה מפיה - זה שבן אדם לא משתמש בסלנג באופן מתמיד לא אומר שהוא אינטילגנט ולהיפך. בעיניי היא לא יפה, אבל אני מוכנה להגיד שבאופן הכללית היא נראית ממש טוב! ואני מבינה שהרבה בחורים נדלקו עליה. אם הייתי פוגשת אותה במציאות, לא הייתי מחבבת אותה וזה בגלל שאני לא אוהבת אנשים שבמשך שיחה שלמה לא שואלים את הבן אדם השני מה איתו. אף פעם לא שמעתי שיחה שלה עם מישהו כשהיא מדובבת ומתעניינת. לא, זה לא קנאה. היא פשוט בחורה לא טובה. ואני באמת מקווה שהיא הבאה שתעוף. ד"א שימי לב שלרגע לא העליתי את העניין של המערכת יחסים שלה עם סער, כי אני לא חושבת שהיא "שרלילה" כי הם ביחד. משחק או לא משחק, הם לא עושים שום דבר פסול. נ.ב אני צופה בערוץ 2 בעיקר.

ויקי 91

New member
מסכימה עם כל מילה

אך יש בעיה להעלות את זה בפורם. השם שלה מעורר סערה אצל רוב חברי הפורם. אומרים פה דברים שקריים. מודדים אותה על כמות הכלים שהיא מדיחה ביום. לא ידעתי שהתוכנית של האח הגדול- היא מתן פרס הצטיינות בהדחת כלים. פשוט בדיחה. מה עוד שאני צופה בערוץ 20 ואני רואה אותה לא פעם אותה, כן במיטבח וכן מדיחה כלים. מדברים על רמה נמוכה- הבחורה כל הזמן מתאפקת ולא עונה לאנשים בבית שפגעו בצורה ישירה ומעליבה. המקסימום שהיא עושה היא משתפת את סער ואת האח הגדול. והיא אמרה את זה לא פעם. אני לא עונה לו או לה. למרות שאני יכולה לעשות את זה. להערכתי הבחורה יודעת לשלוט בעצמה, לא מתפרצת, מנהלת שיחות עומק, ידע נרחב בהרבה תחומים, וחבל שמעט רואים את זה. ושיטת העדר עובדת. מה שנשאר לנו זה לסמס לה בימים הנכונים.ובזמן הנכון.

הסיבה שהיא לא עונה לאנשים

זה לא שהיא "מתאפקת" אלא כי תכלס אין לה שום דבר לומר. את חושבת שאנשים שכן עונים הם מחרחרי ריב? נו באמת. פותנה עונה, והיא מאוד מכובדת בעיניי. לגבי הכלים- אנשים פה לא מתעצבנים על זה שהיא לא שוטפת כלים, אלא על זה שזו פעולה אגואיסטית ולא מתחשבת שמראה משהו על האדם. הרי אם היא לא תשטוף, מישהו אחר יצטרך. נכון? אני מעריצה של אלירז אבל אני מוכנה להודות בכל מיני דברים מגעילים שהוא עשה, ולדעתי זה שהוא התייחס לאיילה לא יפה בלי סיבה אז, באמת היה מגעיל. והוא התנצל על כך. אבל נמאס לי מההתייפייפויות של אנשים פה, תדעו לקבל את זה שגם לפייבוריטים שלכם יש מגרעות. ואמנם איילה מקבלת שנאה מוקצנת, אבל דברים שמגיעים לה והיא עושה לא בסדר- אל תנסו להפוך.

ויקי 91

New member
לאנה יקירתי את טועה

אתמול בלילה היא אמרה לאלירז את הדברים ונפתחה אליו. והסבירה גם את ההתנהגות שלה בצורה הכי ברורה שאפשר. היא חשפה את רגשותיה. והיה לה הרבה מה לאמר....הסבירה איך היא פעולת,היא לא נפתחת בקלות מפחד מפגיעה והסבירה שהיא נפתחת אך תלוי כלפי מי. תלוי באיזה " טיימינג" בייחוד במקרה של אלירז היא מאוד נפגעה ממנו. ובבית שכחת שבודדו אותה תקופה לא קצרה. היא בעבר ניהלה שיחות עומק עם כל המובילים בחבורה של אלירז, היא בעבר התייחסה אל אלירז כחבר אמיתי ולקח לה זמן להתאושש מהפגיעה , ( היא בנויה אחרת היא לא מחזירה ולא מעליבה, למרות שבשיחת הסולחה הוא אמר לה תרביצי לי, תגידי לי מה שאת רוצה- היא לא עשתה זאת) אך על מנת לא להיפגע שנית היא לא הייתה מוכנה לשתף פעולה כל כך מהר בשיחות פתוחות איתו. היה לה קשה ואפשר להבין את זה. אחרי שעבר זמן מה והיא נרגעה, אתמול בלילה הייתה בינהם שיחה מקסימה. שיחה שהסבירה בצורה מאוד יפה את ההתנהלות שלה ואת הפגיעות שלה ואת החסרונות שלה וזה היה מקסים לדעתי. והבחורה כן מדיחה כלים. אני ראיתי את זה עשרות פעמים. אמנם לא בכמות זהה לאחרים,. אבל יש עוד כמוה בבית שלא מדיחים כלים בתדירות זהה לחרוצים. (אך אני לא רוצה להשמיץ אחרים). אך כל אחד תורם את תרומתו לבית. להזכירך, במשימת הריקודים היא תרמה ולימדה את כולם את הריקודים ההודים. ובכל המשימות לקחה חלק פעיל ולא הכשילה משימות כמו שהרבה אחרים עשו. אבל לעשות לאיילה רצח אופי. המרחק גדול. הדבר היחידי שאני אישית קשה לי לקבל אצל אילה זה העיוורון שהיא מגלה בקשר שלה עם סער. זה מפריע לי כאם לילדה בגילה. ( אני מקווה שהיא תתבגר ותפקח עיניים) אך בכל השאר היא מקסימה בעיני. ואני תומכת בה ובגדול!!!

albos

New member
../images/Emo24.gif כל מילה סלע בוקר טוב לך ../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif|ח

גוזלן10

New member
ללא אילה התוכנית היתה משעממת. היא איכותית

אוהבת להסתכל בה לעקוב אחריה ונהנית

מה כל כך איכותי בה????... ../images/Emo2.gif

לא יצא לי לשמוע ולו שיחת עומק אחת שלה/איתה.... בכל שיחת עידוד שלה עם מישהו - היא מלכלכת על מישהו אחר... חוץ מלבכות ולהשתולל בארון אחרי שאלירז חזר מליל ה"הדחה" שלו - לא הצלחתי לראות אפילו התנהגות אחת ספונטנית אצלה...

הדס 2222

New member
לאנה

אלירז כיוון את איילה לכיוון נכון כדי שהיא וסער היו יותר מאושרים. וזה מהצד של גבר איך הוא היה רוצה שיתנהגו איתו כשמאוהבים, עובדה שאיילה מבקשת את קרבתו של אלירז היא רואה בו אוזן קשבת .והיום בבוקר היא עשתה בדיוק מה שאלירז ייעץ לה.ואת בטוח רואה את השינוי שחל בסער הבוקר.הוא גם אמר לה שהיא רגילה שינקו אחריה.ותראי הפלא ופלא גם איילה יתחילה לעשות כילים ולהשתתף בעזרה בבית.וזה לא מרוע אלא למידה לחיים.אז על תסתכלי אל פגיעות היא פגעה בו הוא פגע בה.ככה זה בין ידידים יום אסל יום בסל בסה"כ צריך לפרגן לאלירז על היחס המיוחד שלו לכל מי שרוצה את קרבתו וגם מי שלו.זה צורך מימנו המון אנרגיות והוא נותן את זה מכול הלב.

ויקי 91

New member
לאירית המאירי- מסכימה עם כל מילה

אך יש בעיה להעלות את זה בפורם. השם שלה מעורר סערה אצל רוב חברי הפורם. אומרים פה דברים שקריים. מודדים אותה על כמות הכלים שהיא מדיחה ביום. לא ידעתי שהתוכנית של האח הגדול- היא מתן פרס הצטיינות בהדחת כלים. פשוט בדיחה. מה עוד שאני צופה בערוץ 20 ואני רואה אותה לא פעם אותה, כן במיטבח וכן מדיחה כלים. מדברים על רמה נמוכה- הבחורה כל הזמן מתאפקת ולא עונה לאנשים בבית שפגעו בצורה ישירה ומעליבה. המקסימום שהיא עושה היא משתפת את סער ואת האח הגדול. והיא אמרה את זה לא פעם. אני לא עונה לו או לה. למרות שאני יכולה לעשות את זה. להערכתי הבחורה יודעת לשלוט בעצמה, לא מתפרצת, מנהלת שיחות עומק, ידע נרחב בהרבה תחומים, וחבל שמעט רואים את זה. ושיטת העדר עובדת. מה שנשאר לנו זה לסמס לה בימים הנכונים.ובזמן הנכו

ויקי 91 - איילה

האם את בטוחה שאת מדברת על איילה?. האח הגדול לא בנוי על רחיצת כלים, אלא בנוי על עזרה הדדית ולקיחת חלק במטלות הבית, ולא לשחק את הגבירה. איילה מרכלת (כמו כולם) אולם ברוע ורעל על אלין, הילה, אלירז, שרה, עם פותנה היא מתנשקת ולדעתי (אולי אני טועה) רק בגלל שהיא מכינה אוכל, אם לא פותנה ל"גבירה" לא היה אוכל מבושל, כי היא לא נוקפת אצבע כדי לעזור. כך לא משתלבים בחברה, רק יוצרים אנטי נגדה. ובאמת רוב דיירי הבית לא אוהבים אותה וכנראה הם יודעים למה.

ביטניקט

Well-known member
הנה עוד טוקבקיסטית בתשלום ששכר המשרד יחצנות

שלה. בסדר, הבנו כבר שמשלמים לכם בשביל שתכתבו טוקבקים חיוביים לגביה. אבל המקסימום שתשיגו בזה זה לשכנע את המשוכנעים. כי אותנו, אלה שצופים בערוץ 20 ובמאקו לייב, ורואים היטב מי זו איילה רשף, איך היא מתנהלת ומתנהגת בתוך הבית, מה היא עושה ובעיקר מה היא לא עושה, שזה שטיפת כלים, עזרה במטבח, נטילת חלק בעבודות הבית מבלי שהתחננו בפניה או יעירו לה שהיא לא עושה את זה, ממש לא תצליחו לשכנע לשנות את דעתנו לגביה. כך שתמשיכו לטחון מיים על פארש ולשכנע את המשוכנעים.

אור הלב1

New member
מה גם שאל תשכחו שבשבוע שעבר אמרה לסער...

כל פעם שאני נכנסת למטבח קורה לי משהו שלא יצפו ממני...משפט שמשקף אגוצנטריות לשמה

albos

New member
../images/Emo190.gif הראש שלך חלול בוקר טוב לך../images/Emo190.gif

אהממ

"איילה היא אדם חיובי ביותר ובודאי, מרוב המועמדים של האח הגדול. מעולם איילה לא עשתה 'בלאגנים', איילה היא כמעט היחידה שתמיד מנסה להיות בסדר עם כולם, (חוץ מאולי גם פוטנה וארז) כשמישהו עם מצב רוח רע, גם עם הוא לא מאוהביה היא תמיד מתעניינית ומנסה לעזור, היא אינטילגנטית, היא אצילית, יפה, וקלאסית. איילה היא אישה-אישה. איילה היא אישה בכל רמ"ח עבריה ושס"ע גידיה. " אדם חיובי? אולי בהשוואה לסער כן, בהשוואה לכלל, אדם חיובי לא היה נגרר אחרי שקרים, לא היה אוהב לשבת ליד דברי רוע שנאמרים לידו. היה מעיר לשרה בפנים שהיא נסחפת, שהיא מגזימה. "מעולם איילה לא עשתה 'בלאגנים'"- היא לא הציתה בלאגנים, היא ישבה מאחורי הגב של כולם,לכלכה עליהם, ירדה עליהם בעת שהותה בחדר האח הגדול.. הכל אצלה בשושו. "איילה היא כמעט היחידה שתמיד מנסה להיות בסדר עם כולם, (חוץ מאולי גם פוטנה וארז) כשמישהו עם מצב רוח רע, גם עם הוא לא מאוהביה היא תמיד מתעניינית ומנסה לעזור" אני לא יודעת במה את צופה, אני רואה אותה כל הזמן צמודה לישבן של סער/ישנה איתו/מעשנת איתו/אוכלת איתו.. כל הזמן איתו, מתי היא הלכה לנחם ולדבר עם מישהו? גם כשהיא הלכה לנחם את גואל ופותנה אחרי שאלירז "הודח", זה היה בשליחות סער שאמר לה .. "לכי לפותנה, מוקדם לשמוח עדיין" "היא אינטילגנטית, היא אצילית, יפה, וקלאסית. איילה היא אישה-אישה. איילה היא אישה בכל רמ"ח עבריה ושס"ע גידיה. " אינטיליגנטית?כן, אולי.. אבל עם המון קלישאות שהיא בעצמה לא מבינה אותן. יפה? היא בחורה נאה, אבל שוב הכל עניין של טעם, בעיניי מתבונן, כשהמתבונן מגלה את אופיה ואישיותה, היא מתכערת בעיניו. איילה שהצהירה שבבית משפחת רשף מי שמבשל לא מנקה, לא עומדת מאחורי ההצהרות שלה, ולא נוקפת אצבע בבית, מעיד על סוציומאטיות ואנוכיות. איילה שהעירו לה על הכלים, העיזה להגיד "למה, אלין שוטפת כלים"? ובאימרה זו ביטלה במחי יד את כל הדברים שאלין והשאר עושים, שזה להיות שם עם פותנה, לבשל איתה, לערוך שולחן, ולנקות אחרי. היא לא קולטת מה קורה סביבה, ומאמינה שכולם נגדה וסער, ושהם בסדר. איילה לא בנאדם רע,אבל אני פשוט לא מצליחה להגיד עליה שהיא בנאדם טוב.

XXXRONXXX

New member
אני גבר - ולא יכול לסבול אותה.

קנאה זה לא. היא פשוט דוחה. הייתה לי חיבה כלפיה בשבוע הראשון, כי יש לי מן נטייה ללכת אחרי היפות ביותר בהתחלה, אבל ברגע שהתחלתי לראות את התוכנית, והרבה לפני הריב עם אלירז - היא פשוט הגעילה אותי. שהיא מרכלת, היא עושה את זה ברמה הנמוכה ביותר. שהיא צבועה, היא הכי צבועה שיש. היא פרזיטית, מעצבנת, תמיד בטוחה שהיא צודקת, בטוחה שהיא חכמה שהיא ההפך הגמור מזה, הריבים הטיפשיים עם סער... אני פשוט לא יכול לסבול אותה. וההודעה הזאת לא נגדך, אני מנסה להסביר רק מה אנחנו כל כך לא אוהבים באיילה.

ORIANESTER

New member
שמשהו תמיד מנסה להיות בסדר זה מראה משהו לא?

היא עושה מניפולציות ויוצרת לעצמה תדמית חיובית עם התאמצות בילתי פוסקת-היא חוששת שלא יאהבו אותה ויעמידו אותה להדחה כנראה שאת\ה לא רואה את מה שרב האנשים רואים חבל....

למעלה