איחוד בין מרצ לחד"ש

Azazel

New member
די די, אל תעלב. זה שאתה טרול זה לאו

דווקא דבר רע. אישית, אני די מחבב טרולים.

master simon

New member
אני לא נעלב

אפשר לדעת פשוט מה התשובה אני באמת רוצה לדעת למה חגי מטר הגיע ללשכת הגיוס כששפתוןמרוח על פניו יש גבול אמר שאין קשר בין נטיות מיניות לסרבנים אז אני רוצה לדעת האם אף אין אף סרבן הומו?

מטרניך

New member
אם הוא הומו או לא זה לא עניינך, אלא

אם כן יש לך עניין אישי בכך ואז כדאי שתפנה אליו אישית. זה לא צריך לעניין אותנו כי אין לזה קשר לנושא הדיון

מטרניך

New member
השעה מאוחרת ואתה כבר לא קולט.

האם אני דיברתי על מצע? דיברתי על תעמולת הבחירות: פירסומים בעיתונות, בחוברות, במודעות, במישדרים, בפלקטים וכו' - בכל מה שבאמצעותו הם יוצרים קשר עם הבוחרים. את המצע הם יכולים לדחוף אתה יודע לאן. את המצע קוראים במיקרה הטוב כמה פונקציונרים (ויריבים פוליטיים). דיברתי על עוזי אבן הערבי, כלומר: על הומוסקסואל ערבי מוצהר מיתולוגי שהם כאילו היו מציבים אותו כמועמד.

Azazel

New member
.

" אתה מכיר בכלל את הערבים בחד"ש (שלא לדבר על אלה במק"י) שאתה יודע מה עמדתם ? " מק"י אכן מקבלים ממני ריספקט בהרבה מאוד קטעים, והיא אכן מדברת על הדברים הללו, אמנם אם לא בפירוט כמו על כל דבר שקשור לכיבוש. בחד"ש, אני לא רואה דבר שכזה, כלל. הBULK של המצע של שניהם הוא עד כמה שהמפלגות הציוניות הן רעות, וישראל היא רעה אל הפלשטינאים. מילה או שניים על הפיגועים, כמה שורות על העובדה שקיצוניות מוסלמית היא רעה. קל לראות שבצורה כזאת הם לא יגיעו רחוק. הם צריחים להגיד את האמת, בכל המקרים, אבל מה שהם עושים זה משחקים DEFENCE אלקטוראלי, לא רוצים להפסיד את הקולות הערבים. "אני ממש לא משוכנע שמעשים של צה"ל שמרצ פחדה לבקר לא גרמו הרבה יותר סבל ממה שאתה תיארת. " זה לא מה שאמרתי. מה שאמרתי שבאופן כללי, ב~35 השנים האחרונות, הדבר שגרם הכי הרבה סבל בצד השני של הקו הירוק הוא לא הכיבוש. המבנה הפנימי של החברה הערבית גרם ליותר סבל לאזרח הממוצע מאשר הכיבוש הישראלי.

yeshgvul

New member
מק"י היא גוף מרכזי מאוד בחד"ש

מתוך שלושת הראשונים בחד"ש, שניים, מחול וחנין, הם ממק"י (טיבי אינו חלק מחד"ש). ברור שככל שדעכה המשיכה של אינטרנצינאליזם, יותר קשה להציע חלופה חילונית לגמרי לחברה שנצמדת למסורת. ומבחינה אלקטורלית, יש לפעמים ריכוך או כיבוס כדי לא להרגיז. זה קיים במרצ מהצד השני. כדי לא להרגיז בוחרים יהודים, אתה רואה איך מרככים ביקורת על מעשי הכיבוש לכיוון תועלתני בלבד, או איך מציגים את מוסי רז, הרס"ן במיל במגל"ן (או מה שזה), או את אבו וילן מסיירת מטכ"ל. כאילו שמישהו במרצ צריך להוכיח נאמנות למדינה יותר ממישהו בליכוד , או כאילו ששרות קרבי עושה אותך אזרח טוב יותר. על איזה צד של הקו הירוק אתה מדבר בסוף?

Azazel

New member
דיברתי על השטחים.

ובקשר לדברים שאמרת בהתחלה, דיברנו על חד"ש, לא?

yeshgvul

New member
אז אתה ממש מיתמם

אם אתה חושב שעיקר ההסבר לסבל זה התרבות שם ולא הירידה ברמת החיים שהביאו הסכמי אוסלו או הסבל שנגרם כתוצאה מנסיון דיכוי האינתיפאדה. אולי לגבי 1967-1987 היה טעם בטיעון שלך

Deathatred

New member
חשבת פעם להאשים את הראיס שלך?

אתה יודע איפה נמצאי מאות מיליוני דולרים שניתנו למען פיתוח התשתיות בשטחי האוטונומיה? בחשבון הבנק של יאסר ערפאת!

yeshgvul

New member
על שחיתויות אני בודאי מאשים

אבל זה חלק מהתמונה. הרי יש רעבים בישראל, אבל הממשלה שלנו לא מוציאה את המיליארדים מהבנקים ומחלקת להם. למה? כי זה דרוש להשקעה בעתיד. גם ברש"פ.

Deathatred

New member
ממתי ג'קוזי וחגורות נפץ

זו השקעה לעתיד? אתה שובר שיאים חדשים של דמגוגיה ועצימת עין.

Azazel

New member
צודק בהחלט לגבי האינטיפאדה הראשונה.

אבל היא הייתה קצרת מועד, ועם חזרת ערפאת, הדברים השתפרו באופן מעשי.

yeshgvul

New member
מה הבעיה. דיברנו על מק"י

ברקה איננו במק"י לפי הידוע לי. מק"י היא רק חלק מחד"ש. את זה לפחות אמר לי מישהו פעיל מאוד במק"י.

מטרניך

New member
ברכב איננו במק"י? מק"י היתה לוקחת

מישהו מבחוץ כדי להנהיג את אירגון החזית שלה 'חד"ש'? אז ברכב לא זו בלבד שהוא במק"י, אלא אפילו בלשכה הפוליטית שלה - הפוליטביורו הסטאליניסטי הנודע.

למעלה