איזה תמונה הכי כדאי?

SweetTemptation

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לגמריי!

עכשיו יבואו כל החנפנים שיגידו שאנחנו קנאים

www you wel com

New member
את באה בגישה של

אני עושה צחוק ממישהי עכשיו. הייתי לגמרי רצינית בדבריי. אין פה מקום לקנאה וציניות...לא ניסיתי לפגוע,אין לי את הכוונות הרעות להתעסק בשטויות האלה,אנחנו מספיק בוגרים כדי פשוט להביע דעה. יש פה לא מעט בנות עם המראה,הפוטנציאל והגישה..שמאד טובים לתחום. צריך שיהיה מכל אלה במידה כזו שמישהי באמת תוכל להגשים את עצמה. אם אחד הרבדים חסר..והוא המראה- אבוד.

SweetTemptation

New member
ממש לא

הכוונה שלי היא לא לצחוק פה על אף אחת, בסך הכל הסכמתי איתך. והתכוונתי לכל הבנות שאם אומרים לחברה שלהן שהיא לא מתאימה ישר קופוצת ואומרות שמי שאמרה את זה קנאית.

Melvina

New member
דווקא יותר מרמור מקנאה :)

ברוב התגובות שבהן המגיבות הן ממורמרות שהעלו תמונות שלהם ואחרי זה הצטרכו להזיל דמעה כי מלווינה המכשפה לא אמרה להן שהן כוסיות מעלפות ועכשיו הן חשות בצורך לקטול בשביל לשפר את ההרגשה העצמית שלהן. (לא שאני חושבת שאני פצצה מהממת, ברור שאני מקבלת גם דיעות שליליות אבל לא מאנשים ממורמרים). דווקא את ההודעה שהגבת לה אני מקבלת

SweetTemptation

New member
חשבת אולי לרגע

שאם מישהי אומרת שאת לא "פצצה מהממת" אז זה בגלל שככה היא באמת חושבת!?!? אני בנאדם כה שגם אם מישהו יירד עלי אחושרמוטה אני אדע להודות בזה שהוא נראה טוב. ואני בטוחה שלא חסרים עוד אנשים כאלה.

Melvina

New member
ממש לא

כמה מהתגובות נהפכו פה לירידות כי הוכתובות הן ממורמרות ממה שהגבתי על התמונות שלהן.

SuperStar666

New member
על טעם ועל ריח.

ושוב, יש אמת במה שאמרת, אבל מבחינתי היא כן מתאימה לתחום, בגלל שיש לה יופי מעט ביזארי, יופי מיוחד, לא כל יום רואים מראה כזה - ושוב, אם תראי תמונות נורמליות (!!! לא אלו שפה!) שלה תביני על מה אני מדברת. ושוב, על טעם ועל ריח! לטעמך אין לה פוטנציאל, מעולה! אשריך! 100%, אין כל פסול. לטעמי, יש לה, בעיקר בגלל היופי המעט ביזארי.

נולה24

New member
גם לדעתי אין לה את זה

ואני מצדדת בך בכל הנקודות שהעלת. (כתבתי דברים מאוד דומים לשלך לפני כן.. )

Melvina

New member
תגובה לך ולהמשך השרשור

יקירתי אין מה לפגוע בי, ההתייחסות שהגיעה אליי מאנשי מקצוע היא הרבה יותר קובעת בעיניי מהתייחסות שהגיעה אליי מאנשים ממורמרים בפורום (ברגע זה אני לא מתכוונת אליך, הדיעות שלך בהחלט מתקבלות אבל עם זאת אני לא מסכימה איתן), אני חושבת שאם כמה מהסוכנויות הטובות ביותר זימנו אותי אליהן אני בהחלט שווה קצת הרבה יותר מההערכות שניתנות פה ומישהי עם גוף גיברי ופנים לא פרופורציונליות שאין לה מקום בעולם הדוגמנות לא הייתה עולה לגמר בתחרות יופי שערכה סוכנות רוברטו לפני כמה שנים. הסיבה היחידה שלא יצא לי להיות מוחתמת בשום סוכנות רצינית זה אך ורק בגלל שדחיתי את כל ההצעות בגלל שעברתי בית ספר ונפלתי היישר לתוך בגרויות שמאלצות אותי לחזור כל יום הביתה בשבע בערב. לכן תודה על הדיעה הכנה, עם הרוב אני לא מסכימה, אני דווקא מאוד אוהבת את הפנים שלי אבל אם לדעתך אין לי מקום בעולם הדוגמנות גם הדיעה הזאת מתקבלת בהחלט. וכן, לא כל דבר חיובי שרושמים לי זה בשביל לא לפגוע בי.. יו נואו, יש דברים שאנשים באמת מתכוונים אליהם והם משתייכים לקטגוריית ה"חיוביי".

SuperStar666

New member
לדעתי יש בה הרבה משהו;

הטעות של מלווינה זה שהיא שמה פה תמונות שלה שהן מאוד לא (!!) טובות, הקלוזאפים לא טובים בגלל שהיא מצלמת את עצמה וזו בעיה, בעיקר בגלל סוג העדשות שהן לא מקצועיות ולא מתאימות לצילום "מאקרו" של הפנים (ז"א קלוזאפ).

Melvina

New member
יש לי כישרון צילום חמוסים עם שן אחת

ואני עדיין לא משתייכת לקטגוריה הזאת תודה לאל
ואין לי חברים שיש להם ידע כלשהו בצילום (האם זהבית הצלמת רוצה לצלם בהזדמנות? סתם סתם..
). אין לי טעם להשקיע עכשיו בצלם מכיוון שהגוף שלי עדיין לא כמו שהיה פעם, יש לי עוד הרבה לעצב לפניי. אבל תמונות פנים מקצועיות יכול להיות יבואו בקרוב, קיבלתי כמה הצעות לתמונות מקצועיות מבתי ספר לצילום תמורת השאלת הפרצוף שלי לכל מיני מעצבי איפור מוזרים.

SuperStar666

New member
את חייבת לשים פה את התמונה של החמוס

חייבת חחחחח בהזדמנות אני אצלם אותך =)

Melvina

New member
אני חוששת

שיש לנו מתחרים אשר לא ינחלו תבוסה, צריך לברוח מהר הם עוד יופיעו על השער של ווג בזמן שאנחנו נקפל את התפאורה.

just dandi

New member
אני חוששת שאת אכן צודקת

אל תגידי לי שלא ידעת שאני כבר מתפקדת בתור נערת המגבת של בושי השועל החושני אשר מככב בתצוגות של אמיליו פוצ'י וקלואה?!

למעלה