איזה תמונה הכי כדאי?

just dandi

New member
יש לך טובות מאלו!

אבל אם את כבר בוחרת מהספציפיות האלו,אז לכי על תמונה 2 [השפתיים שלך נראות משורטטות שכאלה,בתוספת לוק אפל ומסתורי] למרות שניכר בה חוסר הפרופורציוניות [וכן! אומרים פרופורציוניות ולא פרופורציונליות,אגב...] של אפך וזווית צילום שגורמת לתאורה להיראות מזעזעת על הפנים ועל השיער. בהצלחה אגב!

נולה24

New member
בתור אחת שמותחת פה ביקורות

חסרות רגישות בשפה.. חדה ולא מתחשבת.. את בכלל לא ניראת משהו..

Melvina

New member
מה הכוונה חדה ולא מתחשבת?

ואני דווקא נראית מאוד משהו משהו
אבל לא בצילום עצמי אבל תודה על הביקורת בכל מקרה.

נולה24

New member
הביקורות שלך הרבה פעמים

חדה ולא מתחשבת : את מאוד קיצונית." אוהבת לא אוהבת ". לא פתוחה לקבל מראה מיסוג אחר של אנשים.הדיעות של הן מאוד עינייניות וקרות . הרבה פעמים כשאני קוראת ביקורת שלך על אחרים.. אני ממש ממש שמחה שלא עלי את מדברת. עוד הייתי נעלבת . את יכולה לנסות להגיד את הדברים שלך בסגנון קצת יותר רך ופחות פוגעני ועדיין יבינו אותך. בסך הכל מדובר פה באנשים שרוצים לבדוק אם הם מתאימים.. לא צריך לפגוע בהם .

Melvina

New member
המשתתפות בתחרות- לא בפורום

וגם אני אני אהיה מלכת אנגליה זה עדיין לא ישנה את העובדה שהן פרחות ממוצעות. סליחה אבל אני לא רואה שום דבר יפה בפרחה שמורחת לעצמה אייליינר שחור בצורה עקומה ודופקת לעצמה פס אינדיאני של סומק כי לדעתה זה יפה. יש לי סלידה מהמראות של נקבות ישראליות בנות 16 שמתהלכות להן עם החריץ בחוץ ועם קילו וזלין מרוח על כל הפנים. אם מצאת בזה יופי שיהיה לך לבריאות, אותי זה מחליא.

נולה24

New member
את ילדה קטנה וביקורתית

בצורה קשה וללא הצדקה. לא...אני לא חושבת שחריץ בחוץ זה יפה או כל אחד מהדברים שציינת. אבל לקרא להן פרחות?? זה מוגזם.

Melvina

New member
ואת ילדה גדולה כי את בת 24?

לא ידעתי שבגרות נמדדת עם הגיל, דווקא הייחוס שלך לגיל שלי מוכיחה את ההפך. אני לא אתווכח איתך על ההגדרות של מהן פרחות ומהן לא.

Melvina

New member
הביקורות שלי?

הן בסה"כ כנות, לא העלבתי אף פעם בכל מקרה לא במכוון, אם לדעתי למישהי אין משהו שמתאים לתחום הדוגמנות אני אומרת לה שבעיניי בלבד אין לה פוטנציאל או אין לה אינדיבידואליות מסויימת שלדעתי תוכל לגרום לה להתקדם בתחום. אף פעם לא התנהגתי כלפי מישהי בגסות עם אמירות כמו "את מכוערת","את מבזבזת את הזמן שלך, שום דבר לא יצא ממך". הביקורות שלי הן כנות והפגיעה מהן היא המינימלית שאפשר, אין לי שום כוונה להעליב אף אחת. אני שונאת לקקנות ואוהבת כנות. אני לא אוהבת שאומרים לי שיש לי גוף מעלף כשאני בעצמי יודעת שהוא לא מעוצב ואין בו שום דבר יפה, אני מעלה תמונות בשביל לקבל ביקורת כנה ובונה במקום ביקורת לקקנית וחנפנית וזאת בידיוק גם הביקורת שאני מותחת על אחרים. הלקקנות בפורום הזה נהייתה אובסורדית, במקום לפתח אשליות לאנשים שאין להם פוטנציאל צריך להגיד להם בעדינות שיש מקום לשיפור כי אתם מאכילים פה ילדות מגיל צעיר שהן היורשות של בר רפאלי וכשסוכן אומר להן שהן לא מתאימות פתאום מגיע הבכי. "אבל בפורום אנשים מקצועיים אמרו לי שאני כן יפה".

נולה24

New member
דיעות כנות זה מצויין

מישום מה כשאת אומרת \ רושמת זה נישמע מאוד נוקשה. אני חושבת שאת אותם הדברים את יכולה לרשום\ להגיד בפחות נוקשות .

Melvina

New member
שום דבר לא נוקשה

זאת צורת הדיבור שלי, לא נראית לך? את יכולה לא לייחס לה כל חשיבות.

Tamar Lev

New member
את יפה מאוד!!

התמונות 1-3 לא מחמיאות לך אבל תמונה 2 מהממת!

SuperStar666

New member
אני מחזקת את מלווינה.

היא לא רשמה דבר שיכול לפגוע, הדבר היחיד שאני רואה מכל ההודעות שלה זה כנות וישירות, היא ניגשת מיד להעניין ולא מורחת בליקוקים ואשליות. מגיע לה ח"ח על התגובות שלה, שהן גם ברוב הפעמים מאוד מדוייקות.

www you wel com

New member
אז בוא נהיה באמת ישרים וכנים

למלווינה אין את הלוק של דוגמנית..מאיפה שתסתכלי. זה לא משנה באיזה איכות היא מצלמת..היא פשוט לא פוטוגנית,ואין מה לעשות, יש הרבה שלא מצטלמים טוב. היא לא יפה במיוחד,אפילו לא מיוחדת במראה שלה..לא סימטרית מינימום. שילוב העיניים,שפתיים,אף,צורת פנים הם לא פרופורציונאליים. היא חמודה..לא יותר מזה...בחורה ממוצעת עם שיער בהיר ומראה דומינטטי אבל לא מהפנטסטיים..אלה מהקשים ,לא מעוררי עניין . הגוף שלה יפה...לחוף הים,לא לשום דבר שקשור לביוטי או פאשן..הוא מעט גברי...היא מחוטבת אבל אין לה צורות נשיות שמתאימות לדוגמנות..בזה ספורט לא עוזר,הכל גנטיקה.אלא אם כן זה לפרסומות ששספורטאיות עושות או חלטורות כאלה. מה שכן,יש לה בטחון..להגיד מה שהיא חושבת ולחפש מגרעות באחרים,אתם מעודדים את נפח האגו שלה ונותנים לה לאכול סרטים שהיא משהו ובאמת יש לה מקום בעולם הדוגמנות. בכנות,אתם לא תענו כי אתם לא רוצים לפגוע בה. להתנפל עליי זה גם יהיה צבוע,כי אתם יודעים שמה שכתבתי הוא נכון אם אתם באמת מבינים במקצוע,ודוגמנות הוא אחד המקצועות הקשים והנוקשים..שמה לעשות-דורש הרבה ולא מתחסד ועושה הנחות. עד כאן...הכנות.

pinki girl1

New member
אחלה תשובה..אבל...

אני לא יביע את דעתי בעניין. בלי לקשר לזה שאני לא מבינה מי מתאים ומי לא...ולפי מה מודדים את זה. אם אני לא טועה מלווינה שמה תמונות ושאלה סך הכול איך התמונות לא אם היא מתאימה לדגמן ואתם תמיד גולשים מהנושא... אני חושבת שאין לי זכות להביע אם היא מתאימה ואם לא, ולרובכם גם. אז חלק אוהבים את המראה וחלק לא אבל לא יכולים להחליט לה אם יש לה פוטנציאל או לא. וזהבה בקשר אליך, אני לא יודעת למה אבל שמתי לב שלכל הבנות שאת רבה את אומרת שאין להם פוטנציאל ושהן נראות סתם אבל אם אלו שדווקא כן יש לך "קליק" איתן את תמשיכי לפרגן בלי סוף. וזה ממש לא עקיצה, אני גם לא באה לריב איתך אני בסך הכול אומרת לך איך זה נראה מהצד.../:

SuperStar666

New member
ואני אסביר למה זה ככה

כי כשאני אומרת למישהי שלטעמי אין לה סיכוי בתחום, היא שולפת ציפורניים, מפציצה את תיבת המסרים שלי בהודעות של "את תראי, אני אראה, אני אוכיח, אני אעשה ואהיה", ופשוט אין לי כוח וזמן לקרוא את המסרים הילדותיים האלה ובטח שלא להגיב להם, לכן מתפתח וויכוח לגבי העניין, ואז אני יורדת לגמריי מהבן אדם שלא יודע להעריך את האמת והביקורתיות שלי. לדוגמא כמוך, יעל בלגראי, ועוד כמה... כשאמרתי לך שאת לא מתאימה, את התחלת לריב איתי ולפוצץ לי ת'תיבה בזה שאת כן תצליחי, ואת עוד תראי לי מאיפה משתין הדג ותוכיחי לי שתהיה דוגמנית על וכו'. מאותו הרגע, הפסקתי לקחת אותך ברצינות, מבחינתי באותו הרגע - את ילדה קטנה שלא יודעת לקבל לא, הפכת למישהי שלא תקבל ממני יותר עיצות, הצעות, המלצות, וכו'. הבנת? אין לי משהו נגד בנות שלא מתאימות לתחום, להפך, אני נורא חברותית לכולם, אבל כשאני רואה שמעריכים מה שאני אומרת. כמובן שמעולם לא פסלתי אדם לפי מראה, וגם ל-א אותך, אלא פסלתי מבחינת הקשר לתחום. זה הכל. מקווה שהבנת.

www you wel com

New member
את באמת צודקת

כי את הפוטנציאל על כל התחומים שלו,יכולים לזהות רק סוכנויות ,צלמים..ושאר אנשים שבאמת מבינים בתחום. אבל אין שום דבר פסול בלהביע דעה...בכל מקרה זה עדיף על לכתוב לאדם משהו אחד ולחשוב לגמריי אחרת.

למעלה