איזה תמונה הכי כדאי?

Melvina

New member
איזה תמונה הכי כדאי?

לתחרות של השפתיים. יאללה נביא קצת גאווה לפורום בינתיים כולן שם פרחות ממוצעות

חן M

New member
לדעתי

3 התמונות לא החמיאו לך. בתחרות שפתיים את צריכה לדעתי להראות או חיוך או מעין מבט סקסי. בתמונה ה-1 וה-3 החיוך שלך נראה מאולץ,לא אמיתי,לא מכל הלב. בתמונה ה-2 את נראית כאילו את המומה,אולי זה טוב לצילומים כלשהם [איני יודע איני איש מקצוע מתחום האופנה],אך לדעתי בתחרות שפתיים זה לא ילך. סליחה אם אני נשמע ביקורתי,אך אני משתדל להיות כנה,כבר אמרתי לך בעבר שאת מאוד יפה אך התמונות הללו אינן מתאימות לדעתי.

Melvina

New member
תודה על התגובה

אני מקבלת את כל מה שאמרת ואני גם חושבת שאתה צודק, בכל מקרה לא יצאו לי תמונות יותר טובות כי הכול צילום עצמי או סתם אנשים שלא יודעים לצלם. סתם שלחתי תמונה בשביל הכיף, יילך אז יילך ואם לא אז לא. אני מקווה שבתום החודשים הקרובים כשהגוף שלי ייקבל צורה יותר מעוצבת אני אלך לעשות כמה תמונות טובות כי בינתיים חבל לבזבז את הכסף אם יש מקום לשיפור. ושוב תודה לך על הכול :) תמיד :)

חן M

New member
בכיף../images/Emo24.gif

אבל אל תהיי ביקורתית יתר על המידה כלפיי עצמך. אין ספק שאת בחורה יפה ותאמיני לי גם אצל הכי יפות אם נחפש טוב טוב תמיד נמצא מקום לשיפור אבל זה לא אומר שצריך באמת לשפר כי יש דברים שצריכים להישאר כמו שהם וטוב שכך. לפעמים כשאנשים לא מרוצים מאיך שהם נראים[ויכול להיות שהם נראים טוב] הם מרגישים עם עצמם לא טוב והם משדרים זאת כלפי חוץ. לפעמים ההרגשה הפנימית תשפיע בעקיפין ואולי אף ישירות על היופי החיצוני זה יכול להתבטא ב: -מנגנון הרס עצמי[כל מיני דיאטות או נוסחאות קסמים שרק מזיקות]. - יציבה שפופה. -חיוך!! לדעתי חיוך הוא אחד הדברים היותר יפים שקיימים אצלנו והוא יכול להוסיף המון מבחינה ויזואלית אז אל תפסיקי לחייך:). -עיניים!! העיניים משדרות הכל,לפעמים מהמבט ומהעיניים שלך ניתן לראות האם את חסרת ביטחון או לא . וכו'... אמנם זה נשמע כמו פסיכולוגיה בגרוש אבל יש בזה מן האמת,לפחות האמת שלי.

Melvina

New member
נכון

זה לא העיניין שאני לא מרוצה אלא פשוט שואפת למשהו יותר טוב בייחוד בגלל העובדה שפעם היה יותר טוב והצלחתי להרוס את זה בלי לשים לב. זה מה שמאוד מבאס. וחס וחלילה, נוסחאות פלא אני לא מחפשת וגם לא להפוך לאחת מהאנורקסיות שצצות לאחרונה. והרבה אנשים אומרים לי שאני לא מחייכת, זה אבסורדי אפילו בחו"ל כשהייתי כל יום לפחות אדם אחד שעבר ברחוב אמר לי את זה. יהיה טוב :)

חן M

New member
../images/Emo9.gifאז תתחילי לחייך../images/Emo70.gif

זה הרבה יותר יפה ומוסיף מאשר לרדת 2-3 קילו.

SuperStar666

New member
חח איך לא?! עם שיניים יפות כמו שלך.

ואבא רופא שיניים
סעמק חחח...

kaduri

New member
התמונה השניה עדיפה מבין שלושתן

בחיוך שלך יש אי סימטריות קלה, ולכן 2 עדיפה. דעתי האישית, לכי על איפור מעט שונה באזור העיניים, המבט שלך נראה מעט עייף / עצוב ? התאורה התמונות והקומפוזיציה - אפשר לשפר המון ולהגיע לתוצאות נהדרות. תעשי סט של 40-50 תמונות, תבחרי 3-4 יפות ותעלי לאתר. התמונות שלך מאד צפופות ואין אויר לנשימה בצדדים.

Melvina

New member
תודה על התגובה

מסכימה איתך, ואני אני לא יודעת למה אבל ברוב המקרים אני באמת נראית עצובה, יותר מדיי אנשים אומרים לי את זה. תמונות טובות לא יהיו לי, הטובות הן רק ספונטניות כשמצלמים אותי בחיי היומיום ואני לא יודעת אם הן מתאימות. האמת שאני אעלה עכשיו אחת כזאת. תודה :)

למעלה