איזה כלב לאמץ?

zolo100

New member
כלבים מכל הסוגים - כלביה עירונית ת"א

שלום בכלביה העירונית ת"א (סמוך לרידינג) ישנם כלבים מכל הגילים, הצבעים, המינים והגזעים... רבים מהכלבים אצלנו, הגיעו לאחר שבעליהם מסרו אותם ולכן יש להם כבר "הרגלי" בית ומשמעת.. מעבר לזה, שזו מחווה לאותם כלבים ששעברו כבר סבל רב בחייהם
חלק מתמונות הכלבים, ניתן למצוא באתר www.homedog.co.il בהצלחה, צוות מתנדבי הכלביה העירונית

אני במקומכם לא הייתי מגבילה גודל

למשל ג'יפסי שלי הייתה יכולה להתאים לכם בצורה נפלאה אפילו שהיא ענקית, אבל היא שלי

עדי25182

New member
זה בעיה אישית שלי עם הפורום הזה

כנראה לא יודעת למה אבל בפורום אחר אני מעלה תמונות בלי בעיה נו שיהיה בטח מחר זה יסתדר

drora121

New member
למרות דעת מיעוט

בשום אופן לא לאמץ כלב רב גזעי שאינך יודעת למה לצפות או כלב שבא מכלביית הסגר או עמותת אימוץ; ודאי וודאי שלא, בלי ליווי של מאלף מקצועי שמבין בתחום הכלבים לאנשים מיוחדים עם ליקויים שונים. באופן הכי סובייקטיבי אך ברור לי כשמש שהכי נכון, אני ממליצה לך ליצור קשר עם בן זוגי - יוסי סמואל - שהוא בעל ותק של כ-40 שנה באילוף כלבים, כולל כלבים לילדים/אנשים בכסאות גלגלים, לקויי למידה ונפש, כלבי שמע, כלבי עבודה למטרות שונות ועוד... בלי קשר לכך, באופן אישי לפי תיאורך את הצרכים הפיזיולוגיים מהכלב, מומלץ לקנות גור/ת פודל בינוני. הפודל חכם ביותר, לומד בקלות (למרות הדיעה הקדומה עליו), הפודל הבינוני הינו בעל נוכחות מרשימה אך לא גדול מדי, פרוותו ארוכה אך אינה נשירה כלל (מומלץ לספר באופן קבוע משום הקשרים והראסטות שהם נוטים לפתח אם לא עושים זאת). אני עצמי מגדלת רועים אוסטרליים ואפילו יש לי גורים כעת, אבל הנשירה שלהם, חבל לך על הזמן כמו רועה גרמני, כך שלמרות שהם חכמים סוף הדרך, אין עליהם אם בעיית הנשירה היא אקוטית בשבילכם לא מומלץ. פודל בינוני יש בכמה צבעים, תוכלי לבחור בצבע לבן, אפרסק (אפריקוט), שחור. על מנת שתוכלי להתרשם מצרפת קישור לאתר הבית של יוסי לעיונך. בהצלחה, דרורה צחור כי כלבים זו האהבה שלך, אילוף כלבים זה המקצוע שלי

Bakura

New member
../images/Emo31.gif את מציגה את כלבי הכלביות

כיצורים מסוכנים ולא צפויים. המתנדבים מבלים עם הכלבים מספיק זמן כדי להכיר את הכלבים ואת האופי שלהם, הם לא ישקרו למי שבא לאמץ.

לצערי זה לא תמיד נכון

ישנו מתנדב בהרצליה אוהבת חיות שעורך שיווק אגרסיבי ביום האימוץ של SOS לכלבים שאינם שייכים לSOS. שמתי לב לכך עוד ביום אימוץ בו מסרתי את האני, וביום אימוץ שהייתי לאחריו (בשבוע שעבר) יצא לי לחוות זאת בעצמי כאשר הוא טען בלהט שהגודל של באפי (שגדלה יותר מרגע לרגע) דאז הוא הסופי. כאשר אני הבעתי פליאה מדבריו ומהבטחון בו אמר אותם (גם אם לבאפי לא היו לאפעס כמעט בגודל של אלה של ג'יפסי והוטרינרית לא הייתה אומרת שהיא נראית ממש כמו ויסלה - רבאק, זאת גורה מעורבת שברור שהיא לא פינצ'ר. איך אתה מעז לדבר בכזה בטחון?!) הוא ניסה לנפנף אותי ב"תאמיני לי שאני מבין" עם שפת גוף מתאימה. מעט אחרי התקרית הלכתי משם בעצבים, לא לפני שסיפרתי לדייב שרצה שאבוא להראות לו את הבחור וגם שאדבר עם ריקי אבל כבר לא היו לי עצבים (הייתי אחרי לילה לבן וביום לא טוב בחודש...).

Bakura

New member
חבל מאוד, אז.

אם אני לא יודעת משהו על הכלב, אני לא אמציא.
ונראה בהחלט שהבחור לא ידע על מה הוא מדבר (ויסלה? למה, כי היא חומה?).

Bakura

New member
טוב, לפי דעתי האישית

היא מעורבת בהרבה עירבובים, ככה. לויסלות למיטב זכרוני (שיכול להיות שמטעני בשעה זו) אמורה להיות פרווה חומה קצרה, רק ... לא כזאתי. לשוון שוון אין זוג ויסלות?
אבל אם הוטרינרית שלך אמרה...
~

Bakura

New member
כזו ../images/Emo26.gif

ויש מעורבת בX ןY ןיש מעורבת עם הורים מעורבים, זה שונה.

Bakura

New member
הגוון והאורך.

אם את מדברת על המעורבים- כי יש את המעורבים שרואים עליהם שאחד ההורים היה רועה גרמני ואחד לברדור, למשל, ויש כלבים שיוצאים מאוד מיוחדים כי מעורבים בהם הרבה גזעים שונים.

הגוון???

מעבר לכך שגוונים משתנים, אני בספק אם יש רק גוון אחד של ויסלה. הפרווה של באפי קצרה. (אין ויכוח על כך שהיא מעורבת)

למעלה