איזה כלב לאמץ?

avia4pets

New member
../images/Emo20.gif טובי - נשמה קטנה ועדינה

הדגש|טובי
תתן נורא שיאהבו אותה ויטפלו בה, היא נורא מסורה
חמה ומקסימה, נפש עדינה
היא פשוט נשמה קטנה וטובה..
בת שנה, חברותית מאד
כמו שאת רואה הילדה טיפה חונקת אותה..טובי אפילו לא מצייצת
היא מקסימה ומסוג הכלבים שבחיים לא הייתי חוששת שינשכו גם אם היו מתעללים בהם...

avia4pets

New member
אחרון כי כבר הצפנו..../images/Emo20.gifטמפלר המקסים

טמפלר שועלי / שוקי קטנטן ומקסים
טמפלר מעט מופנם וביישן, אך לאט לאט,
בסביבה אוהבת וחמה הוא ייפתח ואמונו בבני אדם יחזור
קטנטן וחתיך, בן שנה

avia4pets

New member
יש להם שני ילדים קטנים,

גורים יכולים לנשוך (מתוך משחק), צרכים בכל מקום בבית, יללות בלילה שיעירו את הילדים. בנוסף, ילדים מעדיפים כלב רגוע שאפשר להיות איתו הרה זמן, ללטף אותו, לשחק איתו, להתרפק עליו..

zooom360

New member
אולי את צודקת, אבל אני לא בטוחה

שבשום פנים ואופן לא. אולי הם מסוגלים לכך יש כאלה שמסוגלים ויש כאלה שלא. אי אפשר לשלול לגמרי, אפשר להסביר למה לא.

טון טון1

New member
ממשיכה ומציעה עוד 2 מקסימים מראשון אוהבת חיות

הראשונה אופיליה.. אופיליה – פינצ'רית מעורבת קטנטונת יפייפיה, שקטה ועדינה מאד, חברותית ומקסימה. תתאים גם לבית עם ילדים.

טון טון1

New member
הצעה נוספת.. דנבר המקסיםם

כלב מרשמלו קטן שאוהב חיבוקים ונשכב על הגב לקבל ליטופים בבטן, מפגין המון אהבה, שקט ועדין. והוא גם מתוקקק בטירוף

טון טון1

New member
לפרטים על דנבר הקטן

יאיר - 050-7674310 המסירה כרוכה בתשלום עבור חיסונים, שבב וסירוס.

Bakura

New member
ההמלצות שלי לכלבים שיתאימו לכם ../images/Emo26.gif

יש את אודי, שהוא פשוט מאמי. הוא בינוני ובן שנתיים, והוא מאוד מתפנק ובחיים לא ינשוך. הוא מסתדר נהדר עם ילדים. הוא בכלבייה שהפרטים שלה בחתימה שלי
~ הפרווה שלו גם קצרה אז אם תסרקו אותו חמש דקות ככה ביום הוא כמעט ולא ישיר בבית.

Bakura

New member
טוב, נסתפק בזה,

אבל אם אתם אוהבים פינצ'רים יש לנו גם כמה כאלה.
חומי, ממש קטן, בן 10 חודשים, מאוד חברותי וחמוד.

nrsl

New member
לעניות דעתי יתאים לכם

פודל או טרייר אך לא גור אלא כלב יותר בוגר שכבר ניתן לדעת מה אופיו. כמובן שאפשר זכר או נקבה ,זה לא כל כך משנה. אלו הם בד"כ כלבים מאד חכמים וקלים לאילוף, כמו כן מבחינת נשירה יחסית קל לטפל בהם אי כי צריך לשים לב שהפרווה דורשת תשומת לב ומס' פעמים בשנה תספורת. כמו שבוודאי כבר המליצו לכם כאן ף גשו עם הילדים לעמותות הקרובות אליכם ופשוט תחפשו את ה'קליק' עם הכלב/ה הרצוי. בהצלחה בכל שתבחרו. רות

Bakura

New member
אם פודל, אז יש לנו את גוש ../images/Emo26.gif

בן שנה וחצי, חברותי וחמוד, אבל אני לא יודעת איך הוא עם ילדים. בעיקרון הוא מאוד צומי וחמוד.

drora121

New member
לא טרייר, פודל בהחלט

טרייר מכל הסוגים כלבים קשוחים יחסית. חכמים אבל עם תופעות לוואי של תוקפנות מעת לעת. בחירה של רגש במקום בחירה מקצועית עלולה להיות בכייה ארוכת ימים.

ניל´´י

New member
דרורה, הווסטים משמשים בחו"ל

ככלבי תראפיה לילדים חולי סרטן (ל"ע) לילדים בעלי פיגור שיכלי ולקשישים עם פרקינסון.... בארץ מסרתי גור ווסטי למשפחה שהבת שלהם סובלת מאיזו תסמונת נדירה והפסיכיאטר שלהם לאחר שהיה בסמינר בהולנד המליץ להם על גור ווסטי.... סבתא ניל"י...

drora121

New member
אין ספק

הווסטים הם בין העדינים יחסית שבטריירים. טריירים רבים הם לוחמנים באופיים, אבל חכמים ביותר. נקבה או זכר מסורס בהחלט יכולים לעשות את העבודה - chapeau.

למעלה