איזה כייף !

חיים 1990

New member
אני שומע כאן זלזול בגילי?

ממתי הגיל קובע? ועד שלא יהיה לי ילדים אני לא יוכל להבין שזה טפשות להנות מחילול שבת ליד הילדים וחרדים? בן כמה אתה? (אני מתכוון, לאיזה גיל הרמה שלך שייכת?) ומה הקשר לזה שהרבה ירדו עליך, בצדק? אני לא התכוונתי לקטול, אפילו שאני חושב שקיבלת את חלק מהתגובות (העדינות) בצדק. בתש1 את רואה מה עשית? אמרת ששונאים כאן חרדים והוא האמין לך, ואכל אותה

בתש1 צודקת בדבר אחד

אני לא ס ו ב ל ! חרדים במלא מובן המילה ! ועכשיו תסביר לי למה אתה חושב שבגילך אתה יודע מה טוב בשבילך? הרי ידוע הוא שעד גיל 20 זה גיל הטיפש עשרה. אז או שאתה טיפש או שאתה לא מבין מה שאתה אומר !

חיים 1990

New member
אצלך זה נשמע שעד גיל 100

תשאר ברמה של ילד קטן. שמעת פעם מישהו אומר גיל הטיפש עשרה, אז אתה חוזר על זה? והנה הוכחה קטנה לטימטום שלך: "אני לא ס ו ב ל ! חרדים במלא מובן המילה". מחזיר את השאלה אליך "ועכשיו תסביר לי למה אתה חושב שבגילך אתה יודע מה טוב בשבילך?" "הרי ידוע הוא שעד גיל 20 זה גיל הטיפש עשרה" למי זה ידוע? "אז או שאתה טיפש או שאתה לא מבין מה שאתה אומר !" מה שאני אומר אני דוקא מבין, אבל מה שאתה אומר, קטונתי מלהבין את כל הסודות שמסתתרות מאחורי המילים.

למה לעשות דווקא?

למה לפגוע ברגשות של אנשים?אוקיי יצאת מהם ואמרת "זה לא בשבילי". למה לעשות להם את זה מול העיניים?מה אתה מנסה להשיג בזה? יאללה,תאכל גם חזיר עם חמאה ביום כיפור באמצע מאה שערים,תוך כדי שאתה בועל את אישתך בזמן שהיא נידה ותגמור לה על הפנים(סליחה על הביטוי) כדי שזה יהיה לבטלה וזה לא משנה,אני גם לא אעשן בדליית-אל כרמל(הדת הדרוזית אוסרת על עישון). אתה יודע מה זה נקרא?פרובוקציה.זה לא שאתה מעשן וגולש בפון והם לא אוהבים את זה,אתה מתגאה בזה שאתה פוגע ברגשות של אנשים אחרים. וזה,אדוני המתנשא,חוסר רגישות והתחזבות בזולת.אין פה בכלל שום קישור לדת.

דת ?

אתה שומע מה פיך מדבר?? אני לא בטוח שעשיתי את זה נגדם ! לא אני לא בטוח גם שבאותו כפר הדרוזי הזה אין ולא אחד ! שכן מעשן. הרי שנינו יודעים טוב מאוד שזה לא הגיוני. כי (אם למדת) במקרו כל פעם יש מיקרו. ז``א שבכל מקום יש בו אחד לפחות שהוא יוצא דופן.

אבל נהנית מזה

שים לב,לא כתבת ש"איזה כיף לי,אני מעשן לי סיגריה של שבת בבוקר,הציפורים מצייצות,ואני יכול לכתוב לכם היישר מהפון!" כתבת שאיזו הרגשה נהדרת לראות איך כל החרדים מסתכלים עליך.למה? נהנית מכך שפגעת ברגשות של מישהו אחר.

תגיד !

כשהחרדים עושים הפגנות על ``חילול שבת`` אז להם מותר ! נכון? זה בסדר ! אבל כשאני (כיחיד) עושה משהו נגדם אז יש מי שיבוא לעזרתם . נכון? אז או שאתה נמצא בפורום לא נכון או שאתה עדיין דוס שרוצה להיות חילוני אבל שונא חילונים !

אני נמצא בפורום הנכון

וזה לא משנה אם אני דוס,חרד"ל או אתאיסט אתה לא מדבר לעניין. גם החילונים עשו לפני כמה שנים,כששינוי הסתמנה כהצלחה הפגנה גדולה בכיכר רבין.גם להם מותר!נכון? מה הקשר בין חופש ההפגנה והביטוי לבין פגיעה ברגשות?לא אחזור פה על דבריי עוד אלף פעמים.את התגובות לזילזול,חוסר ההתחשבות וה"הראיתי להם" שלך פה קיבלת. אתה מתגלה כאחד שלא אכפת לו מהזולת,וכל מה שיאמרו לו הוא יבטל בבוז כי זה ממש לא מתאים לו,הוא ציפה שישאלו אותו למה הוא גם לא הביא כמה סטייקים מטיב טעם והיה מציע להם. ובעצם מה ציפית?שנעודד אותך?

תגיד לי אם כך?

למה כשרוצים לעשות את מצעד הגאווה בי-ם אז יש המווון בלגן מצד החרדים? אה?? מעניין שלזה אין לך הסבר!

כבר חזרתי על זה מליון פעם

כבר אדומות לי האצבעות מרוב הכתיבה.תחזור לישיבה ותשאל למה יש המווווווון בלגן

Sonic hedgehog

New member
עזוב את החוסר כבוד וההפגנתיות

רק לי זה מפריע שאתה מעשן בגן שעשועים ליד ילדיך וילדים אחרים, למה להפוך אותם למעשנים פאסיבים לפני שהם מספיק גדולים להגיד לך שהם לא ממש רוצים לשאוף חומרים מסרטנים. אני יודעת שבחברה שבה אתה חיי לא שמים על זה דגש ואתה לכן כנראה לא מודע לחומרת מעשיך (זה לא כמו פה שהיית יכול לקבל עד יומיים כלא), אבל זה הילדים שלך, לא איכפת לך שהם נושמים את הזבל הזה?

חיים 1990

New member
../images/Emo45.gifמסכים עם כל מילה

ואני אומר את זה בתור אחד שלא מעשן. אני לא מכיר הרבה מעשנים שנמנעים לעשן ליד אנשים

יש לך ילדים?

כי אם כן אז לכי תגורי באיזה אי או באיזה מדבר כלשהוא ששם יש אוויר נקי ואוכל (אולי) יותר בריא ממה שאת אוכלת היום. את סתם מקשקשת בשכל ! זה הרי ממש שטויות !! הרי גם איפה שאת גרה זה מקום מסריח ומעושן ! אז מה תפסיקי לנשום בגלל זה?! תחשבי שוב מה את אומרת !

סבתא ?

מה את עושה כאן סבתא? אני אמרתי לך שאני יהיה ילד טוב. די אל תשימי אותי בעונש.,

אני לא שמה אותך בעונש

אבל אל תדבר שטויות,כמו החתן שלי,שאני כל הזמן במצב של לריב איתו, הבריאות של הילדים זה דבר מאוד חשוב,שלא צריך לשחק עם זה. ותפסיק לעשן בכלל,זה לא בריא,תאכל מסטיק

Sonic hedgehog

New member
לא רואה איך זה קשור למצב העמדת הצאצאים שלי

ויתכן שיש זיהום אוויר בסביבה שלי זה עדיין לא ימנע ממני לנסות להפחית את הרמה למינימום, זה בהחלט לא יגרום לי להגיד נו אם יש כבר קצת זיהום בסביבה אז למה שאני לא ישאף עשן לפנים של הילדים שלי, אולי כדאי לי להאכיל אותם קצת עופרת ולהוסיף להם קצת פורמלדהיד לאוכל, הרי בין כה וכה המצב מסביב לא מושלם.

למעלה