איזה כייף !

uri80

New member
לא רק שהוא לא שלי, אני גם די בטוח שהוא לא של

אבא שלי, אבל תזכיר לי לשאול אותו בהזדמנות. גם כך, אני משתדל לא לקחת ממנו מתנות בבחינת "שונא מתנות יחיה". הפורום הוא של תפוז באפן עקרוני, אבל אני מעדיף לחשוב שהוא שייך לכמה מאות האנשים שכותבים כאן. הם עושים את זה כדי לנהל סוג של דו-שיח ביניהם ולא לשמוע הצהרות הזויות לרוב, של אדם שלרוב נוהג להתעלם מתגובות אחרות לשלו, וכל מטרתו היא לשטוח את פסוקיו. לא אוהב מחב"תים, מציפנים וסתם מטיפים בשער מזילי ריר. זה לא מצדיק כמובן חסימה שלו אבל העובדה שהוא יכול לכתוב כאן לא אומרת שאני צריך לחבב את השטויות הקבועות שלו. באשר לך, סתם עצה ידידותית. אינך חייב לקבל אותה. אינטרנט הוא מדיה וירטואלית אך לא כל כך כפי שאנשים חושבים. מתן ביקורת בניקים מרובים והסתתרות מאחורי ניק עלום, היא מתכון בטוח למבוכה בהמשך. לא מסובך לזהות מי עומד מאחורי הניקים (וגם אם אתה מגיב לעצמך בניק אחר, זה לא ממש עוזר
). אני אישית לא מבין את המנהג הזה אבל אם החלטת לנהוג בו-שיערב לך. במקום זה הייתי מעדיף לגדל סוג של עמוד שדרה ולעמוד מאחורי הביקורת שאני מעביר. החיים יותר פשוטים כך.

ומה בכך ?

היערב לאוזנך אילו ציטטתי בשם יושבי ירושלים ? יעויין ביחזקאל פרק טז, והשיבני דבר ! מי יצדק ממי ? האם אנשי סדום ? או תושבי עיר היונה אשר היתה כאלמנה ?

בתש1

New member
איזה שרשור פלצני

כולה הבחור רצה לשתף אותכם במשהו.. וכבר צדקנות מופרזת בדבר איך אדם אמור להתנהג ליד חרדים בשבת והגדילו לעשות אנשים ולחנך ולהעיר לאיש היקר (הידוע בשני ניקיו),כיצד ואיך עליו לשחק עם ילדיו והאם זה חינוכי עבורם לגדלם לעצמאות.. מענין מאד.

וכאן המקום ל-

חחחחחחחח כי אם לא כאן, היכן ואימתי ואני אגב לא מסכים איתך. א. בגלל שאת טועה ויש אנשים שזקוקים לחינוך עדיין. ב. בגלל שאת מניאקית ולא התפקדת עדיין לשרשור הבהצלחה שלי.

סליחה?????

ראשית בכלל לא ידעתי שיש לי שני ניקים. (אגב אולי את מוכנה לספר לי מה הניק השני ``שלי``?). שנית לא נראה לי שבגלל שהיא לא הייתה כאן ולא דברה עליי כלום זה לא אומר שאתה יכול לקרוא לה בשמות גנאי. שלישית אם יש לך משהו לומר לה אז עדיף שתגיד לה במסרים בלבד ולא כאן ! תודה.

חיים 1990

New member
מה הרגשה מדהימה

להיות עם 2 הילדים בגן שעשועים? או זה שאתה גולש באינטרנט דרך הפון ומעשן וכל המבוגרים והילדים של החרדים מסתכלים עלייך?

חיים 1990

New member
מי קוטל?

מיצטער אם ראית את מה שכתבתי בתור קטילה! שאלתי שאלה תמימה לחלוטין.

זאת הייתה קטילה !

אם היית מסתכל בכל התגובות שנכתבו כאן אז יכול להיות שלא היית כותב את מה שכתבת. אגב אתה סה``כ בן 17 חכה עד שיהיה לך ילדים...

לא צריך להיות אבא לילדים בשביל להבין את זה

ואם אין לך מה לענות לחיים אל תערב את הגיל כי נראה לי שהרבה כאן לא מסכימים איתך והם לא בני 17 אז אל תערב גיל...

דמוקרטיה !

אני יערב גיל בגלל שגילו מאוד נמוך ביחס לגילי כדי להבין משמעויות גורליות מסויימות.

חיים 1990

New member
מה הקשר של הכותרת שלך?

הקפיטליסט סך הכל המליץ לך לא לכתוב שטויות. ממתי משמעויות גורליות קשורות לגיל? על איזה משמעויות גורליות דיברו כאן? למה אתה לאמתייחס למה שהוא כתב עניינית.? הוא כתב שגם אם בגלל הגיל אני לא מבין ,אז זה לא רק אני, זה הרבה כאן ירדו עלייך וביניהם כאלו גדולים ממך, וכאלו עם ילדים

שטויות?

לפעמים זה טוב לדבר שטויות. זה לפחות (מה שאומרים) מביא להתפתחות בדיונים נחמדים.

למעלה