איזה יום

12אניהיא

New member
איזה יום

עכשיו הגעתי הביתה אחרי יום העבודה הראשון שלי בקריות או יותר נכון בכלל בצפון. היה לי יום כזה נחמד, אני מיתרגלת לשוני של האנשים של הצפון לעומת אנשי ת"א, ותאמינו לי שיש הבדלים עצומים. בקיצור התחלתי לעבוד ואני מאושרת, מהנופים הירוקים והמהממים של הצפון ממקום העבודה החדש שלי ומהאירוסים הלבנים שפורחים מול חלוני. ערב טוב לכם

איזה יופי לך...

איזה כייף זה לשנות אווירה להכיר אנשים חדשים ובעיקר אני כולי קינאה על זה שאת מוקפת בנוף בעבודה.. אני עובדת בחנות בקניון רואה מאות אנשים ביום עכשיו חזרתי מהעבודה עייפה וגמורה איזה לקוח צרח עלי "בירך" אותי ומשפחתי בשלב מסויים פשוט אמרתי לו.. בשיא האדישות.. "רואה את הדלת? אני רוצה לראות את הגב שלך בצד השני שלה" אבל עכשיו בבית עם
ועוגיות חלבה מדהימות שיהיה ערב נפלא לכולם

12אניהיא

New member
אחתוש

יש הרבה אנשים מגעילים בעולם מה לעשות? לדעתי רק להבליג ולא להתייחס.
בתמורה לכיבוד מהעוגיות שלך...

אניהיא ממוש...

האמת? אין מה לעשות.. כבר הבנתי שכל לקוח חושב שאם הוא מוציא 10 ש"ח מהכיס שלו הוא חושב שהוא לא רק קונה מוצר אלא גם קונה אותי ומשפחתי.. בבקשה לך מהעוגיות... משו משו טעימות... אופו כולם

12אניהיא

New member
כניראה שכולם נחים

את יודעת השקט שלפני הסערה. אני מכירה טוב את הלקוחות האלה ושונאת אותם חבל"ז.

12אניהיא

New member
מתאים לי

יאאלה בלאגן
ניצרח ונשתולל נעיר את כולם. תביאי עוגיות ו

קרוואלה

New member
כאילו מה....

חשבתם לעשות בלאגן כשאני לא פה?
הצחקתם לי!!! יאללה תביאו איזו כוסית

קרוואלה

New member
פששששש...

ככה ככהההההההההההההההההההההההההה בקלות את נותנת לי כוסית... ואי יחי הפחד!!!
וזה עוד כשאני בלי המטאטא פה!

להידחף זה המקצוע שלה..

נדחפת ונעלמת.. מכשפה קוסמת... בחיי 'תגעגעתי אליה... (אבל אל תגידי לה שלא יעלה לה המטאטא לשמים)

קרוואלה

New member
גמני געגעתי../images/Emo24.gif

ואני אפ פעם לא נעלמת!! אני תמיד פה ..מציצה ..רק לא תמיד עם חשק להגיב .

את יודעת

שאני רק רוצה לדעת שטוב לך.. ואם לא טוב לך אז את יודעת שאני שמה וכאן ושם.. העיקר שאת מצליחה לחייך מדי פעם.. כי חיוך זה הכי יפה לך....

קרוואלה

New member
חיוך?...

סאמו שכחתי כבר מזה... אבל אני יודעת שכול תקופה אם רעה ואם טובה בסופו של עיניין זה עובר ומה שלא יהרוג אותי רק יחשל אותי!! אוהבתותך

../images/Emo24.gif

כמו שאמרתי פה פעם למישהי מאד מיוחדת.. אני אומרת גם לך.. ובעצם אומרת הכי לעצמי... "לא מעמידים אותנו בנסיון שאנחנו לא יכולים לו".....

קרוואלה

New member
מציצה לא!!....

מקבלת חיזוקים כן!! תאמיני או לא מפה אני שואבת הרבה כוח... מכול מילה שנכתבת פה אני מוציאה את המיטב!! יש פה אוצר של אנשים!! ככה בלי לשים לב הם תורמים את חלקם בחיים שלי!

יייייייישששששששששששש../images/Emo24.gif

המכשושה הגיע... עכשיו בכלל יהיה באלגן... בעצם... אני לא מדברת עם המכשושה עיצבנה לי..

קרוואלה

New member
רגע מביא לך מים קרים.....

ככה תרגעי לי!!
נו יש לי נסיבות מקלות! סאמו אני בתקופה הכי מזורגגת שעברתי כבר הרבה זמן תתחשבי!

למעלה