איזה יום

קרוואלה

New member
כושים...........

זה המחלקה של שמים!!... היא אחראית על איסופ הכושים לפורום! וחוצ מזה תשתקו שמנות לילה מה אוכל מה..... תחפשו לכם תעסוקה אחרת לפה

../images/Emo197.gif

הלו הלו שכחת? אני הצנועה החסודה והטהורה.. איך את אומרת לי לחפש תעסוקה אחרת לפה... פפפפפחחחחחחחחחחחח... את מקלקלת אותי... :)

קרוואלה

New member
מזלך שאין פה......

את האייקון הנכון לכוונה שלי!! אבל תפעילי תאים מתים במוח....אני סומכת עלייך שאת מבינה אותי.... אגב אל תשכחי שאני תמימה אה.

תמימה ...

עלקקקקקקקק........ כוונות טהורות יש לה למכשושה.... על זה הבן שלי היה אומר.. ממממממשששששש... חחחחח חולה עליה על המכשיפה

קרוואלה

New member
צדיקה שלי!!..../images/Emo197.gif

טעות שלי נו.... שכחתי יש לי עסק עם חסודה טהורה וצנועה... תשמעי לי תשארי ככה!!

12אניהיא

New member
אחתוש קבלי שיר פצצה

של אברהם פריד עלה קטן אני הוא עץ מאוד זקן ושבע ימים ראיתי כבר רוחות עזות ורעמים אתה עלה קטן מתנועע בטוח בעצמו הכל יודע קח איתך צידה לדרך את נסיוני אל תזלזל אלי זה כל מה שיש לי כי יש ימים יפים הכל פורח ויש שעות קשות הכל בורח פזמון: תחזיק חזק עלה קטן שלי כי לא תמיד הכל בחוץ בהיר ורוח סער וסופה קרה תזכור ותתחזק אני איתך תחזיק חזק עלה קטן שלי ולא תמיד הכל נכון הכל מובן חיים זה לא שיעור חשבון זה גם מיבחן עכשיו עלה קטן הכל רגוע אבל מרחוק אולי ענן מגיע קח איתך צידה לדרך את ברכתי חצי הכוס היא מלאה תזכור תמיד וכשהשמש אל הים שוקעת אל תידאג מחר היא שוב זורחת...

קרוואלה

New member
כול מילה....

תיהיה מיותר פה!! <מה את עושה לי בתוך הביפנוכו של הלב שלי?>

../images/Emo25.gif שיר מדהים

וואי וואי.. שיר מקסים.. איזה מילים יפות.. אהבתי לאללה..
נשמה...

12אניהיא

New member
אני מודאגת מאוד עכשיו

מה יהיה? טאקיייייייייייייייייייייייייייייייייייי

בדיוק רציתי לקרוא לה...

חמותי השאירה במטבח קופסא מלא בתותים אדומים אדומים מזה מתוקים.... אופו היא גיברת מינהלת

קרוואלה

New member
אלק טאקייייייייייייייייייייי

השמנה הזו בטח מתחת לפוך.... טוחנת איזו תבינת עוגת גבינה .... ורואה את נולד לרקוד!

קרוואלה

New member
חחחחחחחחח..........

אפרופו מלאך.... הכרתי איזו מישו.... שנה הוא קורא לי מלאך ואני מסבירה לו מאמי אני לא מלאך אני שטן... וההוא בשלו את "את מלאך"...עד ש..... בוקר אחד התעורר המלעון..."אלק וואלה את צודקת אמרת וצדקת" "את באמת שטן".... לפחות לא יכול להגיד ששיקרתי לו!!

12אניהיא

New member
חחחחחחחחחח עאלק מלאך

טוב לפחות אותך אנחנו מכירים תארי לך "מלאכים" שאנחנו לא מכירים...

למעלה