חחחחחחחחחח עאלק מלאך טוב לפחות אותך אנחנו מכירים תארי לך "מלאכים" שאנחנו לא מכירים...
1 12אניהיא New member 23/2/06 #67 חחחחחחחחחח עאלק מלאך טוב לפחות אותך אנחנו מכירים תארי לך "מלאכים" שאנחנו לא מכירים...
ט טאKילה New member 23/2/06 #47 קחי ../images/Emo210.gifים וסטימי../images/Emo192.gif מה זה ברחת לצפון???? אוף אני תמיד אחרונה לדעת.. ערב טוב בננות קרוואלה, נתוש, אחתוש
קחי ../images/Emo210.gifים וסטימי../images/Emo192.gif מה זה ברחת לצפון???? אוף אני תמיד אחרונה לדעת.. ערב טוב בננות קרוואלה, נתוש, אחתוש
א אחת שאוהבת2 New member 23/2/06 #54 ערב אור טאקוש... ראית מה חמותי הביאה לך ערימה של תותים... אם הייתי יודעת לצרף תמונות היית רואה הר של תותים אדומים אדומים.. מתוקים מדהים
ערב אור טאקוש... ראית מה חמותי הביאה לך ערימה של תותים... אם הייתי יודעת לצרף תמונות היית רואה הר של תותים אדומים אדומים.. מתוקים מדהים
ק קרוואלה New member 23/2/06 #55 ואי ואי ואייייייייייייייייייייייייי יצאה מתחת לפוך.... טאק תראי איזה מגעילות אלה אמרו את זוללת מתחת לפוך.... נשבעת לך בשכן הצולע שלי ישר יצאתי להגנתך
ואי ואי ואייייייייייייייייייייייייי יצאה מתחת לפוך.... טאק תראי איזה מגעילות אלה אמרו את זוללת מתחת לפוך.... נשבעת לך בשכן הצולע שלי ישר יצאתי להגנתך
ק קרוואלה New member 23/2/06 #70 בואנה את...... בחייאת השכנה שלי .... אם לא תוציאי את הטוטה של אמא שלי מהפה שלך... נשבעת לך אני מביאה לך אותה לפורום.... וקחי בחשבון שאת הרוע ירשתי ממנה
בואנה את...... בחייאת השכנה שלי .... אם לא תוציאי את הטוטה של אמא שלי מהפה שלך... נשבעת לך אני מביאה לך אותה לפורום.... וקחי בחשבון שאת הרוע ירשתי ממנה
א אחת שאוהבת2 New member 23/2/06 #81 ../images/Emo3.gif איך אומרים אצלנו.. לכל דבר עת וזמן... עוד תגיע עונת הדובדבן.. רגע.. מה זה אומר? שכשתבוא עונת הדובדבנים נראה אותה כל הזמן?
../images/Emo3.gif איך אומרים אצלנו.. לכל דבר עת וזמן... עוד תגיע עונת הדובדבן.. רגע.. מה זה אומר? שכשתבוא עונת הדובדבנים נראה אותה כל הזמן?
א אחת שאוהבת2 New member 23/2/06 #78 אמרתי לך... חמותי הכלום המהלך הזאתי חשבה עליך כנראה הר של תותים השאירה לי במטבח.. רוצה????
1 12אניהיא New member 23/2/06 #80 אחלה חמות חמותי שאלוהים יקח אותה השאירה רק את ה"אוצר" שלה כאן והלכה
א אחת שאוהבת2 New member 23/2/06 #82 "אוצר" אני מוכנה לשלוח את חמותי ואת ה"אוצר" שלה למשחק של מחפשים את המטמון.. על אי בודד ורחוק...
1 12אניהיא New member 23/2/06 #88 בעלי היה בקניות היום... חוץ מתותים הביא אוזני המן... הוא מקדים לנו את פורים?