איזה יום

מים קרים../images/Emo35.gif נראה לך..

נסיבות מקילות.. נו טוף.. יש לך מזל אני אוהבתותך למה אחרת........ אפשר לחשוב מה הייתי עושה? שוברת לך ת'מקל? תביאי חיבוק...התגעגעתי.. מגיע לי חיבוק .. לא??????

קרוואלה

New member
../images/Emo24.gifמכול הלב...

האמת איבדתי את המקל!! אני מחפשת מקל חדש! יש בנמצא?

אופו נפל לך המקל../images/Emo35.gif

יש לי רעיון.. תחפשי בבטן... חחחחחחחחחח כמה חסרה לי הבטן שלך .....

בא לך קצפת?

יענו.. שוקוצינו? כי בשביל זה צריך את שמים לה תמיד יש כזה קפה עם קצפת אולי יבוא לה לתת לנו קצת קצפת לשוקו... טוב.. אני מתחילה לצרוח עד שיגיעו כולם/ן אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו עכשיו תורך... חחח

12אניהיא

New member
ווווווווווווווווווווווווווווווווווו

זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט וואלה נישאר לי קצת קצפת מהקפוצ'ינו

ייייייייייייייייייייייייייייייייייי

כככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל מממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננ סססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס וואלה איך מתאים לי הקצפת.... מממממ... עשית לי חשק לקצפת.. עכשיו לוקחת מילקי.. רק בגלל הקצפת........

12אניהיא

New member
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איך אני רעבה יש משו מעניין לאכול בבית הזה?

רררררררררררררררררררררררר

ששששששששששששששששששששששששששששש תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בטח יש... תבקשי מהמכשושה היא תבקש מהכושי שיארגן לנו איזה "על האש"....

12אניהיא

New member
חחחח האמת איתה אני לא מיתעסקת

פתאום המקל יצוץ לו ואני גם ככה כאובה מדי והיא תמיד מתעללת בי, לא ראית איזה מהר היא קיבלה כוסית ממני?

קרוואלה

New member
כאובה???

שיוווווווו מזה מגיפה ?? בחיי ניראה לי זה החורפ חירפן לנו ת'חיים! יאללה שיבוא כבר הקיץ..שנתחיל לפרוח קצת!

12אניהיא

New member
בטח כאובה

מהמכות שנתת לי פעם קודמת. אחתוש הוא פתאום יצוץ לו המקל אמא'להההההההההההה

קרוואלה

New member
אה ........

אם זו רק אני אז זה בסדר!!... שרק אני זו שיכאיב לך בחיים.... ואם זה מישו אחר אז הלוואי יחנק!!!

זה לא החורף..

זה הבחירות שלנו בחיים זה מה מחרפן לנו אותם.. אנחנו צריכות להתחיל להחליט ולעשות מה הכי טוב לנו

קרוואלה

New member
מי יודע ....

מה טוב לנו? תמיד בהתחלה הכול ניראה טוב ויפה... לכי תאמיני שדברים יתגלגלו אחרת ממה שחשבת... הלוואי וכול בחירה שלנו בחיים.... הייתה עם התחלה וסופ ידועים מראש.... תאמיני לי היה לנו קל יותר.

טליה1233

New member
אמן ואמן ../images/Emo45.gifוערב טוב, סליחה שקפצתי

באמצע

12אניהיא

New member
הכי טוב...

לעבור לגור בצפון... בתוך נוף ירוק מהמם.. שהכל שקט מסביב... לזרוק את כל החברים של רגע... ו..........טוב נו לא נעים:-\

למעלה