את יודעת ש sheath זה נדן [של חרב]?
I icy woman New member 24/2/09 #15 צריכים שפה נקייה... אז זה מתאים גם תרתי וגם משמע- כפי שהוא- הרי זו חיה של בישופ.. וכפי שהיה אמור להיות ה"שיט".... (ואגב, זה גם מילה נוספת ל
צריכים שפה נקייה... אז זה מתאים גם תרתי וגם משמע- כפי שהוא- הרי זו חיה של בישופ.. וכפי שהיה אמור להיות ה"שיט".... (ואגב, זה גם מילה נוספת ל
G Guid New member 24/2/09 #31 מאתגר, קשה להתאים משהו לסטינקרבל... אולי TwinkleBell? כי זה קריסמס, וזה שם לרודולף, ויש את הBell בסטינקרבל...?
מאתגר, קשה להתאים משהו לסטינקרבל... אולי TwinkleBell? כי זה קריסמס, וזה שם לרודולף, ויש את הBell בסטינקרבל...?
D deisy New member 24/2/09 #33 זה שם של בת! והוא בן! וחוצמיזה, לבואומסטרית של מאיה קוראים TinkiWinky .. וכבודה במקומה מונח וזה קרוב מידי לשם שלה
זה שם של בת! והוא בן! וחוצמיזה, לבואומסטרית של מאיה קוראים TinkiWinky .. וכבודה במקומה מונח וזה קרוב מידי לשם שלה
G Guid New member 24/2/09 #35 /tapuzforum/images/emo6.gif צודקת... אין לי עוד רעיון, בכל מקרה. סורי, גלית~ /tapuzforum/images/emo9.gif
/tapuzforum/images/emo6.gif צודקת... אין לי עוד רעיון, בכל מקרה. סורי, גלית~ /tapuzforum/images/emo9.gif
T ToryMaster New member 25/2/09 #58 וואי הייתה סדרת טלוויזיה שהיו בה אלפקות, לראשונה קראו איזבל, אז לאחרים הם קראו נוטאבל [not a bell] ודורבל [door bell]. זה ממש הזכיר לי.
וואי הייתה סדרת טלוויזיה שהיו בה אלפקות, לראשונה קראו איזבל, אז לאחרים הם קראו נוטאבל [not a bell] ודורבל [door bell]. זה ממש הזכיר לי.
D D amaged R oses New member 24/2/09 #51 וג'ינגל מזכיר לי ג'יגולו, שזה מתאים לקטע שאיריס ניסתה להעלות
D deisy New member 25/2/09 #61 האמת... זה השם שהולך לי הכי טוב... נראה לי שאלך על זה, ahabel גם חמוד, אבל לא כולם מבינים.. רק ישראלים והוא מתאים לו גם כי כשהוא משועמם יש לו מלא פעמונים מסביבו והוא רוקד
האמת... זה השם שהולך לי הכי טוב... נראה לי שאלך על זה, ahabel גם חמוד, אבל לא כולם מבינים.. רק ישראלים והוא מתאים לו גם כי כשהוא משועמם יש לו מלא פעמונים מסביבו והוא רוקד
S spongbob New member 24/2/09 #42 ../images/Emo110.gifאחי הביולוגי [XD] תמיד צוחק שהקריסטל הזה נראה כמו עז XD בקשר לשם, תקראי לו AhaBell [אהבל ]
../images/Emo110.gifאחי הביולוגי [XD] תמיד צוחק שהקריסטל הזה נראה כמו עז XD בקשר לשם, תקראי לו AhaBell [אהבל ]
G Guid New member 24/2/09 #50 /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif ענק~ D: