איזה חיה מחמד?

ToryMaster

New member
אה, וכמובן כי פרות עושות מסריח

יש גם HolyDung אם מתעקשים על שפה נקייה

btekx

New member
איזה חיה מחמד?

קוף כבר מת, בקרוב אני אקנה חיה מחמד חדש, בעיה ישנם חיה שאוסף מעולה (כמו קוף) אבל לא מעלה שיקווי אדום 100%, כמו דרקון, שהוא גרוע בלאסוף מסוס... אני רוצה למצוא אתר עם מידע של כול חיה מחמד עם יתרונות וחסרונות, איפה למצוא אותם? תודה רבה

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo45.gifאין על קופים! גם לי יש אחד

והוא כ"כ חמוד!!! ונשמאמי כזה ויאוו החיאתי אותו כבר פעם אחת.. אני מאוהב בו

btekx

New member
נכון אפשר לחיות קוף אבל...

נכון אפשר לחיות קוף אבל... הוא לא ממש עוזר לי בלעלות HP 100%, לפעמים לא פועל (כמו למשל ישנם חיה אחר כמו דרקון שלא אוסף מסוס ממש טוב..) קוף מעולה בלאסוף מסוס ודרופים אבל לא מעלה טוב את HP, אני רוצה לדעת איזה חיה מומלץ להשתמש בHP... כמובן שקוף אחד מחייה מחמד הכי חמוד (גם מלאך מוות ודרקון ירוק/שחור וברלוג קטן)

icy woman

New member
הנה הקישור- הסבר על החיות

וחבר'ה- תעזבו! strategywiki.org/wiki/MapleStory/Monsters/Pets לצערי, יש לי חסימה בעבודה לאתרים מסויימים, לכן לא יכולה לשלוח לינק. בכל מקרה, חשוב לדעת שככל שרמת הקירבה לחיה יותר גבוהה- כך היא מבצעת פקודות יותר טוב. כולל אוטו HP הבמבי שלי, אגב, לא מפספס

סליחה על הבורות../images/Emo163.gif אבל...

על מה אתם מדברים
יש חיות שמעלות HP של השחקן

miss_t

New member
כן כן

עם פריט קאש שופ שאת קונה- הוא פשוט ימלא לך HP עם שיקויים בתיק שלך בלי שתצטרכי למלא בעצמך

IceFairy

New member
auto hp כך הוא נקרא ורק לידע כללי...

Auto HP מיותר עבור הבישופים/קלריקים/פריסטים, במקרה שלנו, אנו קונים Auto MP, מהסיבה הפשוטה, שלנו יש היל ואנחנו יכולים למלא את ה-HP, כך שרכישת Auto HP די מיותרת עבורנו. קוסמי הקרח והאש לרוב משתמשים גם בממלא HP -ו-MP, להירו שלי יש רק ממלא HP.

../images/Emo51.gif

אני קוסמת קרח, אני מעדיפה ממלא HP כי לפעמים בשניה שאני לא שמה לב אני מתה
אבל קודם אני צריכה לבדוק בכלל כמה זה עולה ואם אני יכולה לקנות את זה, עוד חודש אני צריכה להחיות את החיה שלי ולקנות לה מחדש את הציוד שלה

IceFairy

New member
זה אחד הדברים שהכי מתסכלים אותי במשחק

ומוציאים לי את כל הכיף ממנו, כי אין לי אפשרות כלכלית לממן מגנטים וכו', משאירה את הדמויות שלי בכל מיני מפות ששם אני יכולה לאסוף דרופים ולמכור ב-MTS חודשים לפני שהמגנטים נגמרים, על בגדים וכו' ויתרתי מזמן.

הבעיה היא שבארץ זה יקר מדי

מוכרים את זה כמעט כפול במחיר
ואני לא כ"כ הסתדרתי עם קנייה דרך PAY PAL כי זה כל הזמן נותן לי ERROR

deisy

New member
הכי פשוט לשלוח כסף

יוצא לא יקר והכי הגיוני, פייפאל לא מוכרים קאש לישראלים אז אין מה לנסות בכלל... הדבר היחיד זה שצריך לחכות שבוע +-

זה בטוח../images/Emo35.gif

אני קצת חוששת לשלוח להם את הכסף ופשוט לחכות לראות אותו בחשבון. כלומר, לא שאני פוחדת שהם ירמו אותי, פשוט כסף יכול ללכת לאיבוד בדואר לא

למעלה