תשובות ../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif
א. היום יש לי את הקריסטל רודולף והברווז, אבל בעבר היו לי חיות שקיבלתי את רובן כעזרה שהגשתי לכל מיני אנשים שלא היתה להם אפשרות לשלם בעד ליץ' במסוס ופשוט עשו לי גיפט לחיה
(אגב, החיה היקרה ביותר שהרשתי לעצמי לקנות בפעם היחידה שיכולתי לקנות NX היה הדרקון) כבובות יש לי, ארנבת שחורה, דרקון אדום, רובוט אדום, נמר לבן, רודולף כתום (מתנה מחבר יקר שלי), פנדה, אישלג. את רוב החיות הנ"ל אני מאד אוהבת ובאמת שרתו אותי נאמנה, למעט הארנבת השחורה שפישלה לי פעמיים, פעם בזאקום ולא זוכרת איפה עוד פעם, אני חושבת סקלס, מה ששמתי לב, שהפעמים שהיא פישלה היו כשהיו לאגים קלים, חיה בצירוף לאגים = מתכון בטוח לאסון, לכן, מאז ולא משנה איזו חיה יש לי, אני עם יד על לחצן השיקויים בהיכון תמיד! ב. מילוי שיקויים, כולן ממלאות שיקויים, כאמור בסעיף הקודם, כל החיות הנ"ל שרתו אותי ללא כל בעיה בשיקויים, למעט הארנבת (בגלל לאגים) מתיקות: מאוהבת בקריסטל רודולף, בגרמניה כילדה הייתי מאוהבת בחיה הזאת ונהגתי לראות אותן תמיד בשלג בטיולים, היתה לי בובת רודולף שעד היום היא לידי
למרות שאמרת שאתה חושב שהברווז לא משהו, אני מאד אוהבת אותו, הוא חמוד, אין לי עליו מגנטים למעט מגנט כסף (מחכה אולי למכור עוד קצת דברים בMTS כדי לקנות מגנט לאיסוף חפצים, אבל לא מעבר לכך) קל לעלות רמות: חיה לא עוזרת לעלות רמות, היא רק מקלה עלינו במילוי HP/MP מה שהופך את עליית הרמות ליותר חלקה, אך ללא ספק לעולם לא אהיה תלויה בממלא האוטומטי, הוא יכול לפשל בלאגים עם כל חיה. החיה היחידה שלא צרכה יותר מדיי אוכל היא הרודולף והברווז, כל היתר צרכניות כבדות של אוכל, והפנדה, בכלל מורעבת תמיד, אבל, תמיד אני דואגת שיהיו לי 200 קופסאות אוכל בתום האימונים כשיש פחות, אני משלימה חזרה למאתיים. חיה שדי מתסכלת היא הדרקון, למרות שממש רציתי את החיה הזאת, היא לא יעילה באיסוף חפצים, ודי מעכבת את פעולת האיסוף, מאיטה את האימונים במקרה הזה אם צריך להתעכב ולחכות שתסיים עם הפרצופים שלה כדי להתפנות ולאסוף את הדרופים, גם לבעל המייפלי הראשון שלי היה דרקון אדום והוא התלונן בדיוק על אותם דברים.