אחראיות

כל קשר נבנה לבנה אחר לבנה.

על אחת כמה וכמה קשר של התמסרות עמוקה כזאת.
אהבתי ת ה"אביונות"

orbar1

New member
על אחת כמה וכמה זו אורגיה ?

מכירה אחת שאינה אוהבת אביונות לרוב

gaya36

New member
מזל שזה נגמר רק בחוסר אמון

מאחלת שלהבא תמצאי את זה שמתאים למידותייך.
עצה קטנה, דווקא ביחסי שליטה חייבים לבנות אמון וזה לא מגיע בקלות או במהירות כך שעדיף לעמוד על "קנקנו" של כל שולט ורק לאחר מכן לתת מעצמך......

GreenLady

New member
כמה נורא...
אבל את סוג של ענית לעצמך

(בלי להשמע דידקטית ומחנכת, כי באמת שמאוד קל לדבר בתיאוריה...)
נראה לי שהביטוח הזה הוא באמת כללי הזהירות.
מילת הבטחון, הסירוב לגאג בסשנים ראשונים, הסירוב לכפיתה מלאה בסשנים ראשונים, הגבלה בזמן + טלפון/SMS שצריך להגיע אחרי אותו זמן מחבר/ה, תכל'ס אפילו לא הייתי נוסעת ברכב אחד אלא בשניים.
כל אחד יכול לפרק לך את הצורה, לא צריך הסכמה בשביל זה. אפשר לתפוס אותך באיזו סמטה. אבל לפני שאת נשלטת והוא שולט, את אישה שפוגשת גבר זר וזה מסוכן.
אני מבינה איך כל ההגבלות וכללי הזהירות יכולים להרוס את הפנטזיה, אבל תמיד יש הזדמנות נוספת להגשמת פנטזיה אם המפגש הראשון-שני-שלישי וכו' הלכו טוב. אם הלך רע, כמו שאת מתארת, אין כל כך איך לתקן. ואת צודקת, מזל שאת מסוגלת להתמודד עם זה וכואב הלב על אלו שלא. גם כשיצא לי לבקש להפסיק משהו שהיה לי מוגזם (והוא הופסק מידית) עדיין התפרקתי לגמרי....

זה מפחיד הדיון הזה

פוגע לי בכל הנקודות הרגישות, פותח דברים שנעלתי מזמן.

ומעבר לכללי הבטיחות שציינת, שאני מסכימה עליהם במיליון אחוז אבל רק בתאוריה, יש משהו עמוק יותר.

כ ב ו ד

אני חושבת שזה העיניין העיקרי פה.

מה שהכי הצית אצלי את הכל, זה דווקא הדילמה הזו, להגיד לעצמך מצד אחד שנהנית ומצד שני הגבולות נפרצו.

NSW2

New member
האמת גם אני חשבתי על זה לאחרונה

מצד אחד כל העניין של חוקים ומילות בטחון נשמע לי מאוד רובוטי ויכול להרוס.
אני חושב שאם הייתה הסכמה ותיאום ציפיות מראש.
והשולט מספיק אכפתי וקשוב לצד השני גם אין צורך בכל מיני מילות בטחון וכד.

מצד שני אפשר להבין למה נשלטת יכולה לרצות משהו כזה.
השולט צריך רגישות גבוהה בשביל להבין מתי זה חלק מהסשן
ומתי זה באמת יותר מדי.
ואם הוא לא שם על התיאום ציפיות שנעשה מראש
הוא סתם גבר חלש שלא שולט אפילו בעצמו.

JamesNox

New member
אני ממש ממש לא מסכים

בעלי ואני שנים יחד, חיים יחד, מכירים לעומק ואוהבים. ועדיין יש מילת ביטחון כשאנחנו בסשן. ותמיד תהייה. גם אם עוברות *שנים* שאני לא משתמש בה.

NSW2

New member
מותר לך לא להסכים

ועדיין זאת דעתי האישית.
ואני אישית מכיר את עצמי ויודע שלי אין צורך בזה.
אולי גם מהסיבה שאני פחות מתחבר לדברים היותר אקסטרימיים.
יחד עם זאת אני מבין למה לצד השני יכול להיות את הצורך.

אז בעצם גם לך יש גבולות

למשל - דברים אקסטרימיים. גם אם לא תהיה אנטי - בטח תעדיף שלא. בעיניי זה סוג של גבולות רכים, גם אם לא נוקשים.
אני אישית אוהבת להגדיר גבולות דווקא כי זה משחרר.
יש דברים (רובם ככולם אקסטרימיים) שהם קווים אדומים בשבילי - ואני מעדיפה להגדיר אותם כדי שזה יירד מהפרק ושני הצדדים ירגישו חופשיים לעשות את כל מה שבתוך המסגרת הזאת, בלי לחשוב כל הזמן אולי זה משהו שהצד שהשני לא ירצה, אולי הצד השני יעצור אותי, וכן הלאה.

אגב, גם עם בחור ונילי עשיתי את זה. זה כנראה באמת בא לי טבעי, כי לא ידעתי אז שזה נקרא הגדרת גבולות, או שזה משהו מבדס"מ
פשוט דיברנו על סקס וסיפרתי מה לעולם לא ארצה לעשות ומה דווקא כן - סתם כדי שיידע שיש לו יד חופשית ב-X ןב-Y ולא כמו בקשרים אחרים - יצטרך להציע בחשש בכל פעם שירצה להציע איזה גיוון או חידוש

בתכלס יש בזה יותר חופש מהגבלה בעיניי.
וכמובן, בכל הנוגע לדברים שאני *לא* מעוניינת בהם - יש בזה גם הרבה שקט

NSW2

New member
נו ברור זה דווקא בא ממקום של

כן גבולות, ויש לי כמה ברורים.
אבל אני מעדיף לעשות תיאום ציפיות מראש.
וזה מבחינתי מחייב.
יותר מתחבר לזה מאשר להחליט על דברים כמו מילות בטחון.

מבינה אותך.

תיאום ציפיות זה חשוב בכל סוג של מערכת יחסים, לדעתי.
לגבי מילת בטחון - כשאני קבעתי את שלי - פשוט חשבתי שחשוב שתהיה אחת (אני עדיין חושבת ככה, בבחינת "אם לא יועיל לא יזיק" וסוג של לעשות דברים כמו שצריך), והאמת הכי משעשעת? חשבתי שזה פשוט מגניב
מודה

מעולם לא השתמשתי בה, וכשכמעט כן - זה היה בגלל קושי רגשי אישי שחוויתי, לא משהו גופני שאי אפשר לעמוד בו... גם אז - העדפתי בסוף לדבר ולהסביר את הקושי כדי שהוא יובן לעומק, ולא פשוט להשתמש בכלי הזה וזהו. אני מאמינה שיש במילת בטחון המון עוצמה שנמצאת בידי הצד הנשלט, וששימוש בה לרעה כשלא צריך זה כמו שימוש של השולט לרעה בכוח שניתן לו. עד כדי כך.

JamesNox

New member
אבל

זה שלך אין צורך בזה לא ממש מסכם את העניין. אלא אם כן אתה עושה סשנים לבד.

qwertyu124

New member
גם אני לא מסכים

אמנם שולט טוב צריך להיות מסוגל לראות לבד מתי יש בעיה, אבל כולנו בני אדם, וגם שולט מאוד מוכשר ומנוסה יכול לטעות.
מכיוון שהדאגה לשלום הנשלט היא גם באחריות של השולט, מילת הביטחון היא כלי בשביל השולט לא פחות מאשר בשביל הנשלט.

הדבר נכון במיוחד עבור שולטים מתחילים, ובתור טיפים לשולט (אחרי הטיפים לנשלט בתגובה של GreenLady
), הייתי מציע מדי פעם לעצור, ולשאול את הנשלט אם הכל בסדר (ולוודא שהנשלט *מבקש* להמשיך, אחרת להתייחס לחוסר תגובה כמו אל מילת ביטחון). זה לא תחליף לדברים אחרים, אבל זה יכול לעזור במקרה שמתברר שמשהו השבתבש ואפילו לא שמנו לב (למשל לנשלט היה רפלקס הקאה, או שנשך את הלשון והוא לא יכול לדבר. גם התעלפויות זה דבר שיכול לקרות, וצריך לטפל בו מהר).

מקווה לטיפים נוספים מהשולטים היותר מנוסים...

NSW2

New member
כמו שאמרתי

בתגובה הקודמת אני אישית פחות מתחבר לזה.
אין פה משהו שהוא נכון תמיד. כל אחד וההעדפה שלו.
יצא לי לדבר עם נשלטות שגם לא התחברו לעניין של מילת בטחון.
לטעמי זה הופך את זה לרובוטי מדי ואני לא אוהב.
ואני בכל מקרה פחות מתחבר לדברים היותר אקסטרימיים.
אני מבין למה זה יכול להיות חשוב לצד השני.
ונגיד שלא הייתי מתנגד אם נשלטת מבקשת את זה מראש.
עדיין הייתי מעדיף בלי.
ובכל מקרה חשוב להיות קשוב לצד השני במהלך הסשן.

אין פה למה להתחבר או לא להתחבר

זו מילה שאומרת ״פוס משחק״ ויתכן מאוד שלא תשמע אותה לעולם.
אבל היא נמצאת שם בתור כפתור מצוקה- כי לעולם אין לדעת מה יכול להשתבש- גם כשנראה לך ששום דבר לא יכול להשתבש.

JamesNox

New member
בדיוק

אני אישית לא מתחבר לעניין של בלמים במכונית. נראה לי מיותר. אבל להולכי הרגל (ולנהגים האחרים) יש דעה אחרת בעניין.

NSW2

New member
אם כבר

הדוגמא שיותר תתאים זה: " מה עדיף סובארו או מיצובישי".

JamesNox

New member
אין לי מושג

אנחנו נוהגים לעיתים כל כך נדירות שהמכונית נמכרה ממזמן. כשצריך אני מתקשר לחברת ההשכרה והם שולחים משהו שהולם את אורך הרגליים שלי, ובצבע בוהק כדי שאני לא אאבד אותה בחניה. אלו פחות או יותר הסטנדרטים שלי.
ומה זה קשור לנושא השיחה?

למעלה