אנוכי הקטנה
New member
לא..
שלומות.. קוראים לי גל, אני כמעט בת 14, וחדשה פה. אני לא חושבת שמחוננים נידונו לחיים חברתיים עגומים, כפי שאני לא חושבת שכל מי שהוא לא מחונן שווה פחות ממני. כשאני מחפשת חברים ^^, האינטליגנציה הרגשית שלהם קורצת לי הרבה יותר ממנת המשכל. יש לי חברות (לא המון, אבל ידוע ש"העיקר האיכות"
) ומפתיע אותי לגלות בכל פעם מחדש כמה הן רגישות, כמה הן עוזרות וכמה הדעות שלנו דומות; למשל, היחס שלנו כלפי כל אותן שוחרות בגדים, בילויים ומותגים - זהה. אני לומדת בבית ספר רגיל (ומדברת הרבה-יותר-מדי על עצמי, עמכם הסליחה), ורעיון הלמידה במסגרת קבע של מחוננים נשמע לי מעניין ומקסים. מצד שני, אני לא יודעת עד כמה מסגרת שכזו באמת מבודדת את המחוננים מהעולם. לעניות דעתי, פעילות של יום בשבוע בחברת מחוננים היא נהדרת, ואולי גם מספיקה בשביל לא להרגיש מבודד.
שלומות.. קוראים לי גל, אני כמעט בת 14, וחדשה פה. אני לא חושבת שמחוננים נידונו לחיים חברתיים עגומים, כפי שאני לא חושבת שכל מי שהוא לא מחונן שווה פחות ממני. כשאני מחפשת חברים ^^, האינטליגנציה הרגשית שלהם קורצת לי הרבה יותר ממנת המשכל. יש לי חברות (לא המון, אבל ידוע ש"העיקר האיכות"