אז על מה כל המהומה?

DRORIKO8

New member
סבבה שהם משעממים,לא אומר שלא

אבל הדיון פה היה על ההפרדה בין הצהוב(מקרה הטיים אאוט הוא בהחלט כזה) לבין ענייניות

יצא לראות איזה תכנית של חמישיות,והשניים כל התכנית מנתחים משחקים וקבוצות לעומקם,ברור שזה משעמם אבל זה בגלל שהליגה שהם מנתחים היא משעממת,לא כי הם פרשנים גרועים.

rapgamer4ever

New member
אתה מדבר על מדור הספורט של ידיעות

האם קראת את מדורי הספורט בעיתונים המובילים בארה"ב? אתה לא יכול להשוות את מדור הספורט בעיתון לפינת הספורט בתכנית טוק שואו אמריקאית.
&nbsp
מבין מי שציינת בתחום הכדורסל לדעתי רק סורוקה ברמה גבוהה וככל הידוע לי הוא לא מקבל בטלוויזיה את הבמה להיכנס לעומקו של עניין בנושאי NBA. תקן אותי אם אני טועה.

DRORIKO8

New member
לסורוקה יש תכנית בערוץ 5 בלילה

ולשאלתך זה שזה בלילה זה לא כי סורוקה איכותי מדי לערוץ אלא כי NBA נתפס בארץ כמשהו יחסית איזוטרי

כל מאמן אחר היה חוטף ביקורת

על מה שהלך שם בשניות הסיום.

זה שלא הצליחו לתכנן מהלך נורמלי להוצאת אאוט ובזבזו את 2 הטיים אאוטים שנשארו להם. הקריאה שלו לפסק זמן שלא היה. באמת מזל שלו שהשופטים לא ראו את זה, אחרת זה היה מסיים לו את הקריירה.

דווקא המהלך שהוא תכנן בסיום ולברון ביטל זה שטויות. זה קרה בעבר יותר מפעם אחת, ויקרה עוד פעמים רבות. לברון יצא וואחד דוש על המשפט הזה. כמו ששמעתי היום בפודקאסט של הNBA לוקדאון, לברון משחק אותה האיש הנחמד אבל כל הזמן מכניס קטנות לבלאט. הוא יודע בדיוק מה הוא עושה.

kobyz21

New member
זה התפקיד של עוזרי המאמן לידע למאמן

שנגמרו בפסקי זמן! למה לא עשו את זה?

billc

New member
אני גם חשבתי על זה, כולם עשו מטיירון לו גיבור, אבל אני חושב

ההפך, עוזר מאמן טוב לא צריך לקפוץ בשניה האחרונה על המאמן ולעצור אותו מלבקש פסק זמן
התפקיד שלו לבוא לפני זה ולהזהיר אותו שאין יותר פסקי זמן ושלא יבקש בטעות,
מבחינתי טיירון לו לא עשה את העבודה שלו.

DRORIKO8

New member
נראה כמו תרגיל מתוכנן

להוציא את דיויד אידיוט ואותו גיבור הערב. וכבר שמעתי יותר מדי סיפורים על החתרנות שלו ועל זה שהוא מקורב ללברון . אבל אתמול בערב זה כבר לא היה סיפור ששמעתי אלא אתה רואה את הנחשיות מול הפנים.

liron1311

New member
זו נקודה חשובה

Executioner

New member
זה גם מה שאמרו בTNT קני וצ'ארלס

מיד אחרי המשחק. שארני שאל אותם מה הם חושבים הם ענו "זה התפקיד שלהם" (בהתייחסות לעוזרי המאמן). בשאר המדיה לא פרגנו כל כך.

למעלה