אז על מה כל המהומה?

billc

New member
הבעיה שלבלאט יש מנטליות ישראלית, למרות שהוא במקור אמרקאי

התקשורת שלו עם לברון מסריחה, אם הוא היה מתקשר איתו בכל העונה ככוכב הגדול (ולא רק בתקשורת) אבל אחד על אחד, אז אולי הוא יכול היה
לדבר איתו ולומר לו את מה שאתה אומר, יש בעיה להוציא כדור מה אתה חושב בלה בלה, אז אולי לברון היה קונה את זה או לא
אבל ברגע שבלאט בא ללברון ואומר לו אתה תוציא כדור מהצד (רומז לו שהוא לא פוגע בכלום היום) אז מעלה ללברון את הסעיף

TheReturn23

New member
בלאט בDNA שלו לא מאמן של כוכבים והייפ

הוא חיי את המשחק הוא מאמן של קבוצה
כמו שאמרתי קודם לכן בתחילת העונה, הקבוצה הזאת בצלמו של לברון, כמעט ואין שום נגיעות של בלאט בקבוצה, אם בעונה הסדרה עוד היו מרצים תרגילים של בלאט פה ושם בפליאוף זה נעלם לגמרי והכל מתנהל לפי סגנון המשחק שלברון רגיל אליו.

יגיע היום שבלאט יקבל קבוצה נוחה לאימון כמו שהוא רגיל בלי כוכב שמנהל את העניינים
ואז כל אלו שזלזלו בוא וצחקו עליו יוכאלו את הכוכבע.

DRORIKO8

New member
אני מניח שתהייה לו אופציה כזאת בקיץ

אם הוא מביא את קליבלנד לגמר המזרח הוא יקבל מספיק קרדיט בשביל הצעות מכל מיני שארלוט כאלה .

הבעיה עם הקבוצות האלה שאין להן יותר מדי שאיפות. ברור שהאידיאל שלו היה לאמן קבוצה כמו ממפיס,קבוצה שגם יש לה שאיפות וגם אין אצלה איזה מגלומן סטייל לברון. אבל זאת קבוצה שתפוסה חזק ומי יודע לכמה שנים.

dark happy shadow

Member
מנהל
הוא באמת לא פגע עד אותה זריקה אחרונה, זה לא שקר
ללא j.r והקליעות שלו,מוזרוגוב והתרומה שלו המשחק היה הולך לשיקגו.

TheReturn23

New member
והנה בלאט אומר בדיוק מה שחשבתי

"הוא המוסר הטוב והגדול ביותר שלנו", ואמר שבמשחק מול סן אנטוניו בעונה הסדירה לברון הוציא את הכדור לקיירי אירווינג שקלע סל ניצחון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פלייאוף זה לא עונה סדירה

במשחק מול סן אנטוניו אם הם היו מפסידים, לא קרה כלום.
פה אתה מדבר על זריקה של משחק.
&nbsp
אני מסכים עם הרעיון הכללי של "חשיבה מחוץ לקופסה, וזה שלברון לא בהכרח היה זה שצריך לקחת את הזריקה אבל הוא בהחלט היה צריך להיות על הפרקט כי גם ההגנה היתה מצפה שהוא יקח את הזריקה ובאופן טבעי היתה מתמקדת בו ואז מישהו אחר היה חופשי.
ת'כלס אם תחשוב על זה, מספיק שבאטלר היה טיפה יותר עירני והכל היה נראה אחרת.
&nbsp

picki23

New member
זה הדבר הכי מפגר שאמרת

זה קרה לקובי אבל זה לא מאפיין אותו.
&nbsp
אתה סתם הייטר

TheReturn23

New member
הנה לברון יוצא להגנתו של בלאט

"מערכת היחסים שלי ושל דיוויד מתפתחת כל הזמן", הודה לברון. "אני עם אשתי מכיתה י"א ומערכת היחסים שלנו עדיין מתפתחת. בלאט סופג אש כי הוא מאמן אותי".

יצא גדול האמת והוא אכן סופג אש רק בגלל שהוא מאמן את לברון.

יצא גדול? יצא עוד יותר מתנשא אם כבר

שוב ושוב מראה שכל העולם סובב סביבו, שהוא הכי טוב והכי חשוב

DRORIKO8

New member
מהומה על לא מאומה

זה שהתקשורת האמריקאית עשתה מזה עניין זה לא מפתיע אותי, האמריקאים הם לא בדיוק עם הספר וברור שהכל שם זה רייטינג וצעקנות. אבל למה לעזזל התקשורת המפגרת שלנו נגררת לבור חרא הזה? אני צופה עכשיו ביציע העיתונות,כשבין היתר יושב שם "האמריקולוג הדגול" רון קופמן והם שוחטים את לברון לגזרים. "רואים שהמבנה אישיות של לברון בעייתית". האם את אותו הדבר הם היו מעיזים להגיד לעדי גורדון שעשה את אותו קטע לפיני גרשון בגמר הגביע ב-96 ? הרי ברור שלא.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אתה האדם הראשון שאני פוגש

שחושב שתקשורת הספורט בארץ טובה יותר מאשר בארה"ב.
&nbsp

DRORIKO8

New member
איפה אמרתי שהיא יותר טובה?

ברור שהתקשורת בארץ היא זבל,אבל האמריקאית היא צהובה וסנסציונית אפילו יותר. וזה בכל תחום. אז כן יש שם גם איים של איכות,אבל במדינה כל כך גדולה ברור שיהיו איים כאלה. במוזיקה אני קצת יותר מבין מב-NBA. אני יודע שבארה"ב יש סצינה גדולה של אלטרנטיב שהלוואי עלי בארץ, שם "להקות מרתף" יכולות לחיות רק מהמוזיקה, ועדיין אתה תראה את דיויד לטרמן מראיין את ריהנה ולא את אנימל קולקטיב,כי ריהאנה זה מה שמעניין את רוב האמריקאים,זה המיינסטרים.

rapgamer4ever

New member
אמרת שהכל בארה"ב זה רייטינג וצעקנות

והתייחסת לתקשורת שלנו כ"נגררת אחריהם", לכן פירשתי שלדעתך התקשורת שלנו טובה יותר.
&nbsp
אני חושב שבארה"ב יש הרבה יותר מ"איים" של איכות, לעומת זאת בארץ אני לא מוצא איים כאלה בטלוויזיה בכל הקשור לתקשורת ספורט.
&nbsp
ההשלכה שלך מעיתונות המוזיקה לעיתונות הספורט לא ברורה לי. אם אתה רואה דיוויד לטרמן סביר להניח שתקבל מיינסטרים בכל מקרה, הרי ברור שאתה לא מצפה ממנו להתחיל לדבר על ההתאמות שבוצעו בסדרת פלייאוף.

DRORIKO8

New member
גם בארץ יש איים של איכות

אני יכול להגיד שמתחום הכדורגל יש מקומות שאני יכול למצוא את עצמי בהם. כמו למשל במדור הספורט של ידיעות(אורי קופר ונדב יעקבי) או מדור הספורט של הארץ ועוד כל מיני.

בתחום הכדורסל אני פחות מתעמק, אבל יש את אלי סער וארז אדלשטיין שנשמעים לי כמו כאלה שמבינים את המשחק
(אבל אולי כי אני אהבל מדי בתחום) יש לך את ערן סורוקה,יש לך את מנחם לס הבלתי נגמר. אז אולי האיים האלה יותר קטנים מהאיים האמריקאים אבל זה פשוט כי התקשורת יותר קטנה מהתקשורת האמריקאית, אני מניח שהאחוז הוא אותו אחוז.

Reutk

Active member
אני לא אוהבת את מנחם לס, הוא ממש מזלזל בפופוביץ.

אלי סער, וארז אדלשטיין מבינים את המשחק אבל הם גם נורא משעממים אותי.

Executioner

New member

picki23

New member
מנחם לס

הוא ה"עיתונאי" כי לא אובייקטיבי שיצא לי להתקל בו.

למעלה