אז על מה כל המהומה?

יודי77

New member
זו הבעיה עם לברון! הוא מתנהג כמו ילד טיפש!!!

החלטת / בקשת מהלך אחר ממה שהמאמן סימן? בסדר גמור - אם הצלחת הקבוצה שלך חשובה לך - ס ת ו ם את הפה שלך(!) ותפרגן כמנהיג של הקבוצה לכולם כולל למאמן.
אם הם לא יהיו קבוצה, והמאמן הוא חלק חושב ממנה, הם יהיו הרבה פחות טובים ממה שהם יכולים להיות. וזו לדעתי הבעיה העיקרית עם לברון לכל אורך הקריירה.
&nbsp
הכישרון שלו והיכולות שלו היו יכולות להביא אותו כבר ל - 4 / 5 אליפויות בשקט... אבל הזלזול ביריבות (לא אשכח לו את ההליכה יחד עם וויד אחרי ההפסד לדאלאס וה"דאחקות" על נוביצקי), הזלזול במאמן...
אם היתה לו רבע מהבגרות והמקצועיות שיש לטים דאנקן הוא היה בפלאנטה אחרת.

BeniTaz

New member
מעניין אם בלאט עדיין מתגעגע לתקשורת בישראל

ולברון בנאדם קקה, אף פעם לא התחברתי לשחצן הזה וחבל שאני נאלץ לרצות שינצח.. בגלל בלאט.

FrecCo

Active member
במהלך העונה קיירי מאוד תמך בבלאט

ודיבר עליו כמו אבא, חבל לי שהוא לא תומך בו גם עכשיו באוזניי התקשורת

billc

New member
קיירי בדכאון בגלל הפציעה שלו, אתה חושב שבראש שלו

השטויות האלה?

NETANELD

New member
אתם שוכחים דבר אחד בנוגע לעניין פסקי הזמן

אני אסנגר פה על בלאט,כי אתם שוכחים שמהלך לפני כן הם היו צריכים לבזבז 3 פסקי זמן על הוצאת חוץ אחת, ולכן הוא איבד את הספירה .
כשלמעלה לפני עשר שניות (של כדורסל) היו לך 3 פסקי זמן וכעת יש לך 0 ,קל יותר לאבד את הספירה.

בכל אופו את קליבלנד ינצחו ויעלו לגמר אף אחד לא יזכור את זה ואת עניין שרטוט התרגיל שהוא שכיח במקרים אלו עם כוכבים כאלו.

TheReturn23

New member
זה ישכח כן במידה וקליבלנד תנצח את הסדרה אבל

זו טעות חמורה מאוד
מאמן ילדים בגנון אסור שיעשה טעות כזאת

billc

New member
זה נראה שלברון נעלב שבלאט ביקש ממנו להוציא את הכדור מהצד

במקום להיות הזורק

Reutk

Active member
חשבתי שהתכוונת לPTI. סקייפ ביילס נו באמת,

אני ממש לא אטרח להקשיב לשטויות שלו.

rapgamer4ever

New member
סקיפ ביילס הוא אישיות הכדורסל הכי מטומטמת שאני מכיר

הישג מרשים בעולם בו נמצא צ'ארלס בארקלי.

rapgamer4ever

New member
אני לא מסכים עם רוב הדעות של בארקלי

לדעתי הוא מסרב להפנים שאנחנו בשנת 2015 אבל זה בסדר, יש הרבה פרשנים שאני לא מסכים עם התפישה שלהם.
בארקלי בניגוד אליהם לא עוקב כמו שצריך אחרי הליגה ולא מכיר מספיק טוב שחקנים. תוסיף את הנקודה שהוא לא מצליח לחבר משפט נורמלי בשפת האם שלו... אני ממש לא big fan.
&nbsp
&nbsp

Ori L88

New member
הוא מלך לדעתי

מאוד אוהב להקשיב לו , נתן לו קרדיט גם שהוא אמר שהקליפרס ינצחו את הספרס
אבל גם אמר שיוסטיון ינצחו את הקליפרס.
מבחינת כדורסל נטו הוא לא זק לואו. אבל הוא וקני סמית' , כיף גדול להקשיב להם מבחינת הפרספקטיבה של שחקן.
שאקיל לעומת זאת , לפחות הוא נופל מדי פעם... זה הדבר היחיד שהוא טוב בו. כי לדבר על כדורסל הוא בין הגרועים שאני זוכר.

Reutk

Active member
בארקלי כל הזמן אומר שהספרס יפסידו, זה הדיפולט שלו.

מבחינת כדורסל אין ספק שהוא יודע המון, אבל הרבה פעמים הוא נשמע כאילו הוא בכלל לא צופה במשחקים. אני חושבת שאפילו אמרו פעם באחד השידורים של TNT שבארקלי מעדיף לשדר את התוכנית שבתוך האולפן כי ככה הוא לא חייב לצפות במשחק עצמו, אבל אני לא ממש זוכרת אז אולי סתם הכפשתי אותו עכשיו

Ori L88

New member
דווקא נשמע נכון

בתור בן אדם שחוזר שוב ושוב על המנטר WORK IS OVERATED

rapgamer4ever

New member
קני סמית' סבבה

אהבתי גם את סטיב קר כשהיה בפאנל שלהם.
שאקיל- אני בכלל לא רואה בו פרשן, הוא על תקן של ליצן. פשוט הוא לא מדבר הרבה אז לא התייחסתי אליו בקטגוריית עיתונאי ה-NBA הגרועים.
&nbsp
בקשר לבארקלי- הוא אוהב ללכת נגד הקונצנזוס, הרבה פעמים הוא אומר שטויות. בכל אופן- עניין של טעם וריח.

TheReturn23

New member
לברון קצת הזכיר לי את קובי במשחק הזה

מחטיא מחטיא מחטיא מחטיא ואז שם סל חשוב אבל במחשבה שניה אם לא היה לפני כן ולא היה עושה כאלו טעויות בדקות האחרונות קליבלנד לא הייתה צריכה להגיע למצב הזה בכלל

אפשר להבין את בלאט ולמה הוא בחר בלברון להוציא את הכדור, שלוש התקפות קודם לכן קליבלנד התקשו להוציא כדור מהחוץ
לברון הוא המוסר הטוב ביותר בקבוצה ובהתחשב בזה שהוא ביום קליעה גרוע ועל המגרש יש קלעי חוץ טובים ממנו אז בלאט תכנן שלברון יוציא את הכדור.

בלאט חושב מחוץ לקופסה פשוט לא מתאים לו לאמן קבוצה שמשחק בא הסופרסטאר הכי גדול בליגה שמנהל את כל העניינים.

למעלה