אז מה קורה לעבודה???

סלוניק

New member
תודה, גם אני שמח.

טרנספר "מרצון"... איזה מן דמגוגיה זו? מי שלא יסכים להשבע אמונים למדינת ישראל, לא יישאר במדינת ישראל. איפה כאן ה"רצון"?

youvall

New member
זה שני דברים שונים...

טרנספר מרצון: מדינת ישראל תעודד את תושביה הערבים לעבור לגור באחת ממדינות ערב... איך? פיצוי כספים, עזרה במעבר, עזרה למדינה לקלוט את התושבים הערבים...רוצים-תעברו, לא רוצים-תישארו...לא מכריחים... אבל! מי שלא יעבור יתבקש להישבע אמונים למדינת ישראל...בדיוק כמו שאתה נשבע אמונים לדגל ולחוקה של ארה"ב, או לעקרונות המהפכה הצרפתית או למלכה הבריטית-אתה תתבקש להישבע אמונים על היסוד המרכזי של מדינת ישראל-מדינה יהודית! אם לא תסכים להישבע אמונים...אם תסרב להכיר במדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי, אם יתעורר החשש שבגלל שאתה לא מסכים עם ההגדרה הזו אתה תנסה לפגוע במדינה ולהפוך אותה לדו-לאומית....אני לא רוצה לתת להם את האפשרות לפגוע במדינה-הם לא ישארו פה! זה רק מי שיבחר להישאר בארץ תחת שלטון ישראל... תושבים שיבחרו לעבור למדינות ערב יקבלו את כל העזרה האפשרית מצד המדינה!

סלוניק

New member
זהו, עכשיו הבנתי את זה. ../images/Emo2.gif

חברי וחברות הפורום: youvall הוא בעצם פיקציה! הוא לא קיים מחוץ לעולם הוירטואלי, הוא רק פארודיה גאונית על מפלגת העבודה שנוסחה איפשהו במחנה ה]פוליטי! הרי לא ייתכן במציאות אדם שיאשים חצי מדינה באנטי-ציונות והוא בעצמו לא מכיר את פועלו של הרצל. הרי לא ייתכן במציאות אדם שיטען שהוא לא מאמין בטרנספר בכפייה, ועוד באותה הודעה יכתוב "אם לא תסכים להישבע אמונים לא תשאר פה!" הרי לא ייתכן במציאות אדם שיקרא להשמדה המונית של ערבים, ציבור השמאל בישראל, סרבני גיוס ועוד, יחתום ב"יועמדו אחראי פשע ה4.11.95 לדין!" הרי לא ייתכן במציאות אדם שתומך במדיניות קיצונית יותר מזו של הימין הקיצוני, רואה בגזענים או פאשיסטים דוגמת רחבעם זאבי מודל לחיקוי ואת אחד מגדולי האומה היהודית (לצד אברהם יצחק ויעקב, כמובן), יתעקש שהוא מתאים בדיוק למפלגת העבודה ולשמאל הפוליטי בישראל. הרי לא ייתכן במציאות אדם עם יכולת התבטאות כל כך קלוקלת, רוויה צעקות, קללות ודמגוגיות, אשר יתעקש לכתוב בפורום פומבי פרק זמן ממושך כל כך. פשוט לא ייתכן. וודאי דרוש היה אדם גאון כל כך, בשביל להמציא דמות מגוחכת כל כך. ועל כל זאת אני מצדיע לך, יוצרה של יובל, בוראה של אותה דמות פיקטיבית, פארודיה מטורפת, שואה כתובה, תאונת דרכים פואטית. שיטית בכולנו.

סלוניק

New member
תודה, גם אני שמח.

טרנספר "מרצון"... איזה מן דמגוגיה זו? מי שלא יסכים להשבע אמונים למדינת ישראל, לא יישאר במדינת ישראל. איפה כאן ה"רצון"?

תגובה ../images/Emo13.gif

בן גוריון היה דמוקרט, אחרת הוא מיד היה מוסיף את ישראל לברה"מ כשהציעו לו. אוי נו, תסתכל מה זה יצא. שרק כי מפא"י הפסידה היא נהייתה דמוקרטית. מפא"י תמיד הייתה דמוקרטית, כי היא תמיד נבחרה בצורה דמוקרטית. ולמה כוחו של בן גוריון לא אויים כשהוא היה במפא"י? כי כולם אהבו אותו, הוא היה מנהיג אשר גם מפלגתו וגם מדינתו אהבו אותו. דמוקרטה היא חלק חשוב מציונות. מדינה יהודית דמוקרטית=ציונות.

EverMan

New member
מה הקשר ?

1.מה שהפאשיסטים עשו ליהודים לא קשור כלל למישהו בעל דעות פאשיסטיות .. 2.לא דיברתי על תורת הממשל הפאשיסטית , אלא על אופי פאשיסטי.

איי אפשר

אין כזה דבר "אופי פאשיסטי", יש כזה דבר פאשיסט - שזה אומר התנגדות לזכויות האדם, התנגדות לסוציאליזם ולליברליזם.

לא אני לא

למה שאתה אתכוונת זה מנטליות פאשיסטית, שזה בארך אותו דבר כמו אופי אז כנראה ששנינו צדקנו.

Anastasia K

New member
אני רוצה לתקן

זאבי אדם מסוכן, והוא גם גזען, הוא קרוב להיות פאשיסט אך לא פאשיסט. כהנא היה פאשיסט, זאבי היא כמאת פאשיסט. אני לא סובלת את זאבי, ועד שלא רצחו אותו אני אפילו אמרתי שצריך לשים אותו בכלא. הסיבה היחידה שאני לא יוצאת נגדו היום, כי משום מה החוק לא נותן.

למעלה