אז מה קורה לעבודה???

youvall

New member
שחר-מצטער...אני חייב...

איציק?!? דליה איציק?!? אתה רציני?!? דליה איציק היא מהצד היותר מקורי של מפלגת העבודה...היא, מתן, סנה... כבל תומך ברעיון של הסכם-מתנגד לז'נבה...תשאל אותו...הוא חושב שצריך להגיע להסכם כלשהו...אבל לא לז'נבה! בתו של רבין(דליה רבין פילוסוף) היא לא ח"כ של מפלגת העבודה...היא אפילו לא חברה במפלגת העבודה בפעם האחרונה שבדקתי... כשתפסיק לפלוט שטויות ותבין שלא מקבלים הכל על מגש של כסף אלא בונים את עצמך לאט לאט ולומדים איך הכל עובד ומבינים מה קורה בנוער ורק אז באים בדרישות...אני אתייחס אלייך ברצינות...כשאתה חודש וחצי בנוער וכבר הפסקת לגרום לעליהום עלייך ואתה חושב לרוץ ליו"ר-זה מגוחך,זה פתאטי וזה עלוב! אל תכבד אותי...הדעה שלך לא מזיזה לי את קצה הציפורן...אל תשקר ואל תעשה רצח אופי לאחד ממנהיגיה הדגולים של מדינת ישראל ושל עם ישראל! את זה, אני לא אסבול!

EverMan

New member
חחחח , אל תגזים

זאבי לא היה מעולם מנהיג עם ישראל. ושנית , רק לתיקון , דליה רבין-פילוסוף אכן חברה במפלגת העבודה , והייתה אף ח"כית מטעמה.

youvall

New member
באמת?!?

היא לא עזבה את המפלגה לטובת מפלגת המרכז?!? וזאבי היה ממנהיגי עם ישראל...כמו בן גוריון, כמו בגין, כמו רבין.... איש אידיאולוגיה אמיתית ורצון עז להגן על עם ישראל ועל מדינת ישראל!

EverMan

New member
היא רצה תחת מפלגת המרכז

ואחרי שנה ומשהו שמפלגת המרכז התפרקה היא חזרה לעבודה. ולא, זאבי לא היה ממנהיגי עם ישראל. הוא היה מנהיג בעם ישראל. של קבוצה קטנה וקיקיונית. זה שהוא היה איש אידיאולוג - טוב ויפה. גם היטלר היה. זה שהוא פטריוט - חן חן לו. זה לא הופך אותו לאדם קדוש כמו שאתה מציג אותו.

Anastasia K

New member
יובל הלא כל כך יקר

דליה איציק הייתה במשלחת לז'נבה. סנה ומתן לא הביאו את דעתם לדבי ההסכם, אז על תחליט בשבילהם. כבל הצעיר שהוא תומך בז'נבה. דליה רבין עדין חברה במפלגת העבודה. זאבי לא מנהיג דגול, זאבי דמוגוג אשר הסית לרצח רבין.

לא בדיוק

דליה במועצה האיזורית של ז'נבה (כלומר היא בכל זאת תומכת), לא במשלחת. אבל שכחתי את קולט אביטל, אשר הייתה במשלחת וגם היא מהעבודה.

Lord Buksht

New member
לא אכפת לי מקס

ליובל יש את הזכות לקלל אותך זה זכות שהוא צבר במשך 8 שנים שהוא נמצא בנוער העבודה אתה יכול להגיד אותך דבר על עצמך? אתה דיברת בשמי("עוף לנו מהעיניים"), וזה כבר לא בסדר אתה רוצה שהוא יכבד אותך, תוכיח לו שהוא צריך תוכיח לי שהוא צריך ואז כבר נדבר על למה הוא לא בינתיים, שב בשקט! אין לך שום זכות להגיב יש לך בעייה עם יובל אישית, תעלה אותה בפורום יו"רים! אל תעלה אותה בפורום תבין מקס, התנהגת כמו אידיוט, ויובל מתייחס אליך בהתאם אתה רוצה שהוא יפסיק?תתקן את זה ולא אכפת לי מחברי הכנסת של העבודה אנחנו פה בגלל אידיאולוגיה, שיובל הרבה יותר קרוב אליה ממך!

Anastasia K

New member
בוא'נה, כולכם התחרפנתם

אני קראתי את הדעות של יובל ושל מקס עליון - מקס הרבה יותר איש העבודה. מבחינה אידיאוליוגית מקס העבודה, ויובל ליכוד. ברור שיובל עשה יותר, כי הוא נמצא יותר זמן.

אה, ועוד משהו

זה שיובל נמצא יותר זמן ממקס בעבודה זה לא אומר שהוא "הרוויח את הזכות לקלל את מקס". מקס הוא בן אדם בדיוק כמו יובל, ואני רואה שלעומת יובל הוא גם אדם טוב. אני נמצאת יותר מיובל ויותר ממך בעבודה, אז אני יכולה בפירוש לומר לכם: אתם שחצנים ומקומכם בימין ולא בעבודה. זה שאתם "יותר זמן בעבודה" זה לא עושה אתכם טובים יותר וזה גם לא מוסיף לכם. אני נמצאת בעבודה יותר זמן מכם, כלוםר עם פי התיאוריה שלכם מותר לי לקלל אתכם, ולכם אסור לקלל אותי.

Anastasia K

New member
זה אני כתבתי

פשוט כתבתי מהניק של מקס, כי הוא נתן לי לכתוב בקומונת מוזיקה סגורה מהמחשב שלו.

Anastasia K

New member
אווווףףףףףףף, לפי בקשת מקס

מקס נבהל באייסייקיו שיחשבו שהוא ואני זה אותו אחד, אז הוא ביקש שאני אסביר הכל. אני פשוט גרה קרוב למקס (הוא בדוד אלרואי 3, אני ביוחנן הסנדלר 2). מי שהכיר ביננו היה אסף (היו"ר האחרון של נוער העבודה ראשל"צ לפני שקבוצת הנוער שם נסגרה). אסף אכיר ביננו, כי דנה לא מצאה זמן להיפגש עם מקס, ואסף בצבא ולכן גם לו אין זמן. מקס פשוט לא ידע איפה הסניף, והוא היה צריך להיפגש עם מישהו שיראה לו את הסניף. אבל ת'אמת, לדעתי נוער העבודה ירד מאוד. אני זוכרת כשאני הייתי בנוער, אסף ארגן פעילות ענקים בעיר, שבמסגרתה הוא והנוער הקיימו דוכנים של נוער העבודה ברחבי כל העיר, מול כל דוכן כמדו 2-3 פעילים, והסיסמה הייתה: "העבודה נגד אלימות", אפילו כתבו על זה בכמה עיתונים. אבל עכשיו הסניף של מקס לדעתי הולך להיות גדול, כי כל יום הוא והקבוצה שלו יוצאים ומפיצים ברחבי העיר פליירים שהם בעצמם מדפיסים. בכל מקראה, היייתי בתקופה שיו"ר נוער העבודה היה רמתי. אני באה למקס דיי הרבה, כי אנחנו שומעים אותה מוזיקה. הוא רשום להרבה קומונות מוזיקה סגורות, אני שונאת לשלוח בקשה כי זה מממששש לוקח הרבה זמן, אז הוא נתן לי לגלוש שם מהניק שלו. ובטעות שכחתי להחליף. זהו מקס? רגוע?

סלוניק

New member
רגע

"ליובל יש את הזכות לקלל אותך זה זכות שהוא צבר במשך 8 שנים שהוא נמצא בנוער העבודה אתה יכול להגיד אותך דבר על עצמך?" הזכות לקלל, לגדף, להסית, לאיים באלימות ועוד אח"כ לזכות לכבוד על כך, מוקנית בחברות של כמה שנים במפלגת העבודה? פניה האמיתיות של "האלטרנטיבה היחידה" לשלטון שרון...

גם אני צחקתי (ובכיתי) שקראתי את זה

אם יובל ייקלל אותי, אני אקלל אותו. נקודה. עד שלא נהפוך למשינה ולא למשחקיה, לא נחזור לשלטון.

Lord Buksht

New member
תנו לי להסביר את עצמי

בצורה הטובה ביותר יובל מקלל כל דבר שזז(כמעט) הסיבה שלא מגיבים על זה בדרך כלל היא כי יובל אולי עושה הרבה הרבה רעש נגד אנשים שמרגיזים אותו(מניסיון), אבל הוא לא עושה להם שום דבר אישית בנוסף לזה יובל תרם רבות לנוער לעומת זאת, מקס מקלל את יובל כי הוא קילל אותו חשוב לציין שאנחנו לא בגן, ואם יובל לא היה תורם הרבה לנוער אז יובל לא היה שייך לנוער הזה! אולי הניסוח שלי לא היה מדוייק אבל בסופו של דבר, העובדה שיובל תרם הרבה לנוער, גרמה להרבה אנשים לכבד אותו, למרות שהוא אדם עצבני שמקלל הרבה מקס צבר בזמן שהוא היה כאן רק חוסר הערכה על חוסר ההקשבה שלו על חוסר היכולת שלו להתייעץ לפני שהוא מבצע על חוסר ההבנה שלו על העובדה שהוא לא מבין שיש לו את השילוב של שלושת אלו כל הטעויות שלו בסופו של דבר נבעו מגורמים אלו המצב כיום הוא שקיים חוסר הערכה עצום למקס, והערכה הרבה יותר גבוהה כלפי יובל שורה תחתונה הזמן שיובל היה כאן נתן ליובל את "הזכות" לצעוק ולקלל מכבדים אותו למרות זאת אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לעובדה שמקס עדיין יו"ר ראשון לציון למרות הצעקות והזעקות של יובל שמקס צריך לעוף מהנוער לעומת זאת מקס בא ודרש שיובל יעוף מהנוער מקס קילל את יובל במשוואות מתמטיות, בזמן שהטעויות(פגמים?) של יובל מובילים אותו ל"פלוס יותר קטן" הטעויות(נקווה שלא פגמים) של מקס מובילים אותו ל"מינוס יותר גדול" יובל צבר את הזכות לקלל ב8 שנים שהוא הגדיל את הפלוס הזה מספיק

EverMan

New member
פאשיסט הוא אדם

ששם את המדינה מעל הפרט. אדם המאמין במליטריזם. זה זאבי.

youvall

New member
זה לא זאבי!

זאבי לא תמך במליטריזם! מצטער! גנדי הי"ד אכן חשב שהרעיון של מדינה יהודית חשוב יותר מהזכויות הלאומיות והאישיות של אזרחים! בקונפליקט בין התנועה המוסלמית לבין המדינה היהודית-זאבי העדיף את המדינה היהודית! אם זה פאשיזים...לדאוג קודם כל לעצמך ולמדינה שלך ואח"כ לאזרחיים ותושבים שחותרים נגד המדינה שלך-תקרא לי פאשיסט! אני ועוד 6 מיליון ישראלים!

EverMan

New member
סליחה ?

זאבי תמך בטרנספר בכוח אם ה"מרצון" לא יצליח. מה עוד שהוא היה מיליטנט בכללי. וכן , הוא שם את רעיון המדינה מעל הפרט. משמע - פאשיסט. ולא יובל , אין 6 מיליון שחושבים כמו זאבי. יש אולי 6 אלף מתנחלים.

למעלה