מקס
א.מי אתה שתדבר בשמנו?לא מינינו אותך לדובר, וקרוב לוודאי שלא נמנע אי פעם אף כ"כניק שמאלני עם צרכים מיוחדים להיות הדובר שלנו יובל נמצא בנוער יותר זמן ממך תזכור את זה לפני שאתה פותח את הפה ב.במפלגת העבודה יש מקום לכלל הדעות, בנוסף יש מקום לויכוח על דעות אלו רובנו מכירים את יובל מספיק כדי לדעת לאן הוא שייך האדם שאולי לא שייך לכאן, הוא אתה מקס מכ"כניק עברת לעבודה, אני חושב שאולי כדאי שתמשיך ישר הלאה ליח"ד, למרות האהבה והרומן הנשגב שיש לך עם מפלגת העבודה הישראלית אני אגיד לך את זה בפשטות, יש לי בעייה עם הדעות של יובל, עם רובם אני אפילו לא מסכים אולם, שלא כמוך, אני רואה אותו כחבר בנוער העבודה, ושמקומו שם, למרות הקיצוניות שאליה הוא נגרר עם כלל העקרונות, הוא מסכים, כמוך אולם, הוא לעולם לא יצא כנגד העקרונות שלנו בצורה דומה למה שאתה עשית אם אתה רוצה שיהיה מישהו שאי פעם יעוף מהנוער, ראה את עצמך מועמד מתאים עד היום נשארתי נייטרלי יחסית בויכוחים שלך ושל יובל עד היום שיובל אמר שצריך להעיף אותך(ושהיה הד גדול מאחוריו שהסכים) ניסיתי, ואולי קצת הצלחתי, להרגיע את הרוחות אבל פה אני אומר לך, חד וחלק, אם אי פעם תנסה, תצהיר או תפעל על מנת להעיף את יובל מנוער העבודה, אני מבטיח לך, לא אני אהיה זה שיצטרך לפעול אני אצביע ואצחק, ואולי אעזור למוטט את הבניין בו אתה נמצא על תקבור את עצמך עדיין מקס, לא כדאי לך לפני כמה שבועות היית מנודה, ובצדק! תסמוך עלי פה שאני אומר שאני אחד מהגורמים שאשאיר אותך בנוער ומנע ממך הרבה השפלה וכאב אתה רוצה להמשיך את הויכוחים עם יובל, עשה זאת, מצידי בפורום אבל "יובל-עוף לנו מהעיניים!" הוא משפט שכדאי לך להגיד רק שאתה מוגן קצת יותר טוב מבין לאדן