אז מה קורה לעבודה???

תגובה

זאבי דמוגוג (זות עובדה, ואני לא מנסה לפגוע). תיכנס לפורום מולדת באתר נוער מולדת, יש שם בחור תחת הכינוי TRANSPER, אשר אמר שהוא היה הראשון שיוצא בעד משטר ימני קיצוניי פאשיסטי בישראל - הרוב שם הסכימו איתו. ברור שהוא רצה, הרי על פי הסקרים מפא"י הלכו לזכות. תשאל את עצמך - אז למה הוא נכנס לאיחוד הלאומי??? ברור שהוא לא רצה את מק"י, מק"י שמאל רדיקלי קומוניסטי אנטי-ציוני (והעבודה היא שמאל ציוני). אבל רוב הליכוד לא רוצים את כ"ך, כי כ"ך ימין רדיקלי פאשיסטי אנטי-ציוני (והליכוד הם ימין מתון).

youvall

New member
אתה תדבר יפה על גנדי הי"ד-ברור?!?

חתיכת פישר מושתן! מי אתה בכלל שתדבר ככה על זאבי?!? הוא רצה כי הוא גדל במפא"י-כי הוא האמין במפא"י! אם היית יודע משהו אז היית ידע שעד הסכם אוסלו(שנקרח ע"י פרס-ביילין) מפלגת העבודה התנגדה להחזרת שטחים ביו"ש ובעזה... רבין הלך לבחירות עם הבטחה לא לדבר עם אש"ף!!! אם תמשיך לדבר ככה על זאבי הי"ד ולהגיד שהוא היה פאשיסט(והוא לא!) אתה מבחינתי תיהיה מת! יריקה לא תקבל ממני אפילו!

לא, לא ברור

אני רואה שאתה מצביעה מולדת. פתאום אתה מציג את רבין כשקרן, ואת זאבי כגיבור - אם תמשיך לדבר ככה על רבין הי"ד ולהגיד שהוא היה פאשיסט(והוא לא!) אתה מבחינתי תיהיה מת! יריקה לא תקבל ממני אפילו! העבודה תמכה, אם לא היא אז הסכם השלום עם מצריים לא היה עובר בכנסת (עובדה)!!!! רבין הציג גם במצע שאיתו הוא הלך, וגם אמר - שהוא הולך לפתוח במו"מ עם הפלסטינים. תפסיק לנסות להפוך את העבודה לאיחוד הלאומ(נ)י, כי לא תצליח!!! רבין לא היה חייב לחתום על אוסלו, הוא חתם מרצונו - סימן שהוא תמך!!! פתאום גם פרס רשע? יש לך בעיות. דעות משתנות, זאבי הפך לימני קייצוניי - עובדה!!! אתה אומר שהוא לא פאשיסט? כנס לפורום "מעריציו" באתר נוער מולדת - ששם תומכים בהפלת הדמוקרטיה ובבניית משטר פאשיסטי לישראל. אבל ברצינות, אם רתה כל כך שונא את מנהיגי העבודה, וכל כך אוהב את זאבי - למה שלא תצביע מולדת??? העבודה היא ש מ א ל , ותפסיק להציג אותה כימין.

tal65

New member
מקס אני נדרש ברגע זה להפסיק

מקס אתה מדבר שטויות אתה חוזר על אותן הטעיות שהבהרתי לך לא לעשותן. מבחינתי זרקת את השיחה שלנו לפח - יחס גורר יחס. להתראות טל.

יחס גורר יחס

יובל קילל אותי ראשון, אני רק הגבתי. הוא אתחיל, אליו תתלונן. הוא הפר את הסכם השלום, אותו תאשים.

youvall

New member
אתה קראת לאחד מגדולי העם הזה פאשיסט

אני רק הגבתי! לא הפרת הסכם שלום-מעולם לא הסכמתי ל"הסכם שלום" האינפנטילי שלך!

סלוניק

New member
טוב

אני חושב שאני כבר לא רוצה שמפלגת העבודה תכנס לממשלת אחדות, לפי קהל היעד שלה עושה רושם שהמפלגה הזאת רק תמשוך את הממשלה ימינה ימינה...

youvall

New member
לא ברור? חבל!

אני לא ציג את רבין כשקרן...אני אומר שהוא לא רצה ללכת למו"מ עם אש"ף... אני לא אומר שרבין היה פאשיסט...מעולם לא אמרתי את זה...אבל גם זאבי לא היה פאשיסט... העבודה תמכה בהסכם השלום עם מצרים...תקרא שוב..היא התנגדה לויתורים ביו"ש ובעזה! הוא ניסה לפתוח מו"מ עם מנהיגים פלסטינאים אזוריים ורק אחרי שביילין ופרס דחפו אותו הוא הלך לערפאת! רבין לא רצה ללחוץ לערפאת את היד...רבין לא "תמך" בהסכם אוסלו-הוא ראה בו אמצעי! זאבי לא היה ימני קיצוני! הוא נשאר במקום...הוא תמיד היה ונשאר מפא"יניק... כנס לפורום יח"ד ותראה שהם אומרים שם שהם ציוניים-זה לא אומר שזה נכון! יח"ד לא ציונית וזאבי לא פאשיסט.... העבודה היא לא שמאל! היא מרכז! תפסיק לנסות להפוך אותנו ליח"ד ב'! ולהזכירך-מעולם לא הסכמתי ל"שלום" איתך! חתיכת אפס קטן!

EverMan

New member
יובל ...

רחבעם זאבי היה פאשיסט. פאשיסט ציוני , אבל פאשיסט. שנית , מפלגת העבודה לא בדיוק התנגדה להחזרת שטחים לפני אוסלו. ראה ועידת מדריד.

youvall

New member
זאבי לא היה פאשיסט...

תוכיח לי שהוא היה פאשיסט... זה שהוא לא רצה פה את הערבים?!? סליחה-גם אתה אמרת שאם זה היה אפשרי הערבים לא היו פה...זאבי פשוט האמין שזה אפשרי!

זאבי דימוגוג

הוא אמר שזה "טרנספר בהסכמה", אבל זה לא. טרנספר בהסכמה זה משהו שכולנו תומכים בו, זה כשממששלת ישראל ופלסטין ביחד מסכימות לעשות חילופי אוכלוסין. הוא רצה פשוט לגרש את הערביים, בלי התחייבות מצד פלסטין שהם יסכימו. שייייייייטטטטטטטט, הוא רצה לגרש את כל הערביים לירדן - זה ניראה לך בהסכמה???

youvall

New member
סליחה?!?

זאבי קרא לבצע מה שכונה טרנספר בהסכמה... מדינת ישראל תעודד את הערביים שחיים בגדה המערבית של הירדן לעבור לממלכה האשמית...מדינה ישראל תפצה אותם, תתן להם כסף, תעזור להם... מה שאתה מדבר זה חילופי אוכלוסיה! לא טרנספר!!! טרנספר בהסכמה זה שמי שמוכן לעזוב-עוזב! זאבי הציע שמי שלא יעזוב, ועדיין לא יהיה מוכן להכיר במדינת ישראל כמדינה יהודית ולהישבע לה אמונים-הוא זה שיגורש מהמדינה! אם ערביי מוכן לקבל את מדינת ישראל כמדינה יהודית-הוא יוכל להישאר! תספיק לשקר-תתחיל ללמוד!

לא בדיוק

אני למדתי טוב מאוד על הטרנספר, יש פליירים שמולדת הוציאו על זה. הם אומרים שזה חילופי אוכלוסין. אוקיי, ואם הם לא רוצים לעזוב? ואם ירדן לא רוצה אותם?? הרי זאבי רצה לשלול אזרחות מכל מי שלא יעזוב. אז יובל, אתה זה שצריך ללמוד.

youvall

New member
אתה לא יודע כלום-זה כבר הוכח!

זאבי הי"ד אמר טרנספר ברצון... חילופי אוכלוסייה=יהודי יש"ע יעברו לישראל, ערביי ישראל יעברו לפלסטין! גנדי הי"ד תמך בשנותיו הראשונות באוטונומיה ערבית ביו"ש-עם חילופי אוכלוסייה... אחרי ערפאת גנדי עבר לירדן כמדינה הפלסטינאית! זאבי רצה לשלול אזרחות מכל מי שלא היה מוכן להישבע אמונים למדינת ישראל כמדינה יהודית! אני מסכים איתו בנושא הזה! מקס-עוף לנו מהעיניים! תעבור ליח"ד! יותר מתאים לך שם! תומך בז'נבה! תומך ברצון השיבה(פועל יוצא של ז'נבה)! תומך בביילין! מקומך לא איתנו! אתה רוצה להיות במפלגת שמאל? תעבור ליח"ד! העבודה, מקומה הטבעי הוא במרכז המפה הפוליטית!

אתה לא יודע כלום-זה כבר הוכח!

זאבי אמר: "ומי שלא יעזוב מרצונו, ייגורש". הוא רצה לגרש לירדן עוד לפני ערפטאת. אני לא תומך בזכות השיבה, וגם ז'נבה לא. יובל-עוף לנו מהעיניים! תעבור למולדת! יותר מתאים לך שם! תומך בטרנספר! תומך בגזענות(פועל יוצא של ז'נבה)! תומך בזאבי! מקומך לא איתנו! אתה רוצה להיות במפלגת ימין? תעבור למולדת! העבודה, מקומה הטבעי הוא בשמאל ולא בימין!

Lord Buksht

New member
מקס

א.מי אתה שתדבר בשמנו?לא מינינו אותך לדובר, וקרוב לוודאי שלא נמנע אי פעם אף כ"כניק שמאלני עם צרכים מיוחדים להיות הדובר שלנו יובל נמצא בנוער יותר זמן ממך תזכור את זה לפני שאתה פותח את הפה ב.במפלגת העבודה יש מקום לכלל הדעות, בנוסף יש מקום לויכוח על דעות אלו רובנו מכירים את יובל מספיק כדי לדעת לאן הוא שייך האדם שאולי לא שייך לכאן, הוא אתה מקס מכ"כניק עברת לעבודה, אני חושב שאולי כדאי שתמשיך ישר הלאה ליח"ד, למרות האהבה והרומן הנשגב שיש לך עם מפלגת העבודה הישראלית אני אגיד לך את זה בפשטות, יש לי בעייה עם הדעות של יובל, עם רובם אני אפילו לא מסכים אולם, שלא כמוך, אני רואה אותו כחבר בנוער העבודה, ושמקומו שם, למרות הקיצוניות שאליה הוא נגרר עם כלל העקרונות, הוא מסכים, כמוך אולם, הוא לעולם לא יצא כנגד העקרונות שלנו בצורה דומה למה שאתה עשית אם אתה רוצה שיהיה מישהו שאי פעם יעוף מהנוער, ראה את עצמך מועמד מתאים עד היום נשארתי נייטרלי יחסית בויכוחים שלך ושל יובל עד היום שיובל אמר שצריך להעיף אותך(ושהיה הד גדול מאחוריו שהסכים) ניסיתי, ואולי קצת הצלחתי, להרגיע את הרוחות אבל פה אני אומר לך, חד וחלק, אם אי פעם תנסה, תצהיר או תפעל על מנת להעיף את יובל מנוער העבודה, אני מבטיח לך, לא אני אהיה זה שיצטרך לפעול אני אצביע ואצחק, ואולי אעזור למוטט את הבניין בו אתה נמצא על תקבור את עצמך עדיין מקס, לא כדאי לך לפני כמה שבועות היית מנודה, ובצדק! תסמוך עלי פה שאני אומר שאני אחד מהגורמים שאשאיר אותך בנוער ומנע ממך הרבה השפלה וכאב אתה רוצה להמשיך את הויכוחים עם יובל, עשה זאת, מצידי בפורום אבל "יובל-עוף לנו מהעיניים!" הוא משפט שכדאי לך להגיד רק שאתה מוגן קצת יותר טוב מבין לאדן

תגובה

לך קצת אחורה בירשור, יובל קילל ראשון. אני הצעתי מספר פעמים לעשות שלום עם יובל, הוא סירב לי בקללות. אני לא אתן ליובל כבוד אם הוא לא ייתן לי כבוד. הוא אמר לי "עוף לנו מהעיניים" ראשון, זכותי להגיב. זה שיש ליובל בעיית התנהגות זה לא בעייה שלי. יש בכנסת חברי כנסת מהעבודה שמחזיקים בדעות שלי: מצנע, תמיר, בורג, איציק, בתו של רביו (היו במשלחת לז'נבה), פינס (פעיל במועצה האיזורית של ז'נבה), כבל, פרס ועוד כמה שהודיעו בגלוי שהם תומכים. תראה לי חבר כנסת אחד מהעבודה שמסכים עם דעות מולדת??? זה שלדעתי אין לדעות מולדת מקום בעבודה זה כבר עניין אחר. לא פגעתי ביובל ראשון, הוא קילל ראשון. אני מוכן לכבד את יובל, בתנאי שהוא יכבד אותי. יחס בהחלט גורר יחס, אני מביא לאנשים את היחס שהם נותנים לי. אמרתי, אני מוכן לכבד את יובל, אך צריך שגם הוא יכבד אותי.

למעלה