אז מה קורה לעבודה???

youvall

New member
לא נכון!

זאבי אמר בפירוש שרק מי שלא יהיה מוכן להישבע אמונים למדינת ישראל כמדינה יהודית-יגורוש! הוא שם את רעיון המדינה היהודית הציונית מעל הדמוקרטיה-וככה גם בג"ץ כשהוא קבע שחוק השבות חוקי ועוד כל מיני חוקים "מפלים" לטובת הציבור היהודי... עובדה שאני לא מתנחל ואני מסכים עם הרעיון של לעודד הגירה ערבית...אני גם מסכים שבהתנגשות בין המדינה היהודית למדינה המדוקרטית-ידה של היהודית על העליונה! פעם, גם מפלגת העבודה הייתה כזו...אבל כוחות שמאל-קיצוניים השתלטו עליה...עכשיו צריך להחזיר אותה למקומה הטבעי!

EverMan

New member
כן ?

מתי בדיוק הוא אמר ? ב96 או ב99 ? תקרא טיפה את המצע של מולדת. וסלח לי , אבל אני לא תומך בהשבעה בחובה של אף אחד לישראל כמדינה יהודית ! ויובל , אתה מטומטם ? לא נכון ? אז מה זה "מדינה יהודים ציונית מעל דמוקרטית" ? אתה הרי אמור לדעת מספיק טוב , עם השכל שלך , שאלמלא הדמוקרטיה , עכשיו אל הייתה מדבר על רוע הדמוקרטיה. העבודה לצערך , תמיד תמכה במדינה יהודית , ודמוקרטית.

youvall

New member
ענבר...אתה כנראה לא הבנת אותי...

נתחיל ב88-עם הקמת מולדת שם היא תמכה בפינוי מרצון...מה שהשמאל רוצה לעשות היום ליהודי יש"ע, מולדת ביקשה לעשות לערביי ישראל והשטחים... ענבר, אני לא חושב שמדינה יהודית באה במקום מדינה דמוקרטית-אבל ברור לכל שיש קונפליקטים בין שתי הגישות למדינת ישראל...אני חושב שב"עימות" בין שתי הגישות, הגישה של מדינת ישראל כמדינה יהודית זוכה...ע"ע חוק השבות, ע"ע הסמלים והלאום.... אם תציב לי שאלה, מה אני מעדיף, לשמור על המדינה כיהודית ולעודד הגירה של ערבים שלא מכירים בה, או לשמור על היותה דמוקרטית ולאפשר למתנגדי המדינה יהודית הישאר אזרחיים ולהצביע לכנסת-אני אבחר במדינה יהודית!

EverMan

New member
לדרוש לגרש 20% מאזרחי המדינה

משטחי ישראל הריבוניים , אינו כמו לבקש לפנות אנשים משטח שלא שייך לנו. בעימות בין שתי הגישות , שתיהן שוות. זה כל העיקרון. אם תציב לי שאלה מה אני מעדיף , אגיד לך לשמור על המדינה כיהודית , ועל הדמוקרטיות שבה. בדיוק כמו שלך יש את הזכות להיות טיפש , גם לאחרים יש זכות להיות טיפשים ולהתנגד למדינה יהודית. פעם אחרונה שבדקתי , גם שינוי מתנגדת למדינה יהודית , זה לא אומר שצריך לפגוע בזכויותיהם. כנ"ל במצביעי ש"ס , או במצביעי מולדת או כל דבר אחר. פלורליזם זה נקרא יובל. תתחיל לאמץ.

youvall

New member
לדרוש לגרש 20%???לא!

לדרוש לגרש כל מי שפועל נגד היסודות של מדינת ישראל כמדינה יהודית! שינוי לא מתנגדת למדינה יהודית! היא מתנגדת לכפייה דתית, אבל לא תראה אותם מציעים לשנות את הדגל וההמנון כמו יח"ד והערבים-כי זה סמלים יהודיים! היא לא מתנגדת למדינה יהודית! יש לה הגדרה שונה למדינה יהודית אבל היא לא שוללת את זה... אם אין לך אפשרות... זה או לשמור על היותה של המדינה יהודית ולדרש כל מי שפועל נגד המדינה או לתת לחותרים תחת המדינה להישאר ולאבד את אופיה היהודי של המדינה...מה היית בוחר?!? כי החוק קבע בבירור את הסדר בנושא: 1) מדינה יהודית! 2) מדינה דמוקרטית! 3) גזענות! לפי הסדר הזה מפלגות אמורות להיפסל בבחירות...ולמה אמורות? כי בג"ץ כ"כ פוחד מביקורת על גזענות שהוא מתעלם מהעובדה שהמפלגות הערביות קוראות לחיסולה של מדינת ישראל כמדינה יהודית! השטח כאופן עקרוני-שייך לנו! כבשנו אותו-אנחנו מחזיקים בו! מה גם, שיש התחכמות של החוק וזה גורם לכך שהישובים סופחו(ע"מ לתת להם זכות בחירה) אבל השטח שלידם לא... ככה שגם המתנחלים נמצאים בשטחה הריבוני של ישראל....

כי אתה דיקטטור

אתה מנסה להפוך את העבודה למפלגה ימנית-קיצוניית דיקטטורית ע"י כך שאתה מנסה להפוך מנהיגי עבודה, אשר הקיימו כאן מדינה דמוקרטית, למנהיגים דיקטטורים. אתה ממציא תירוצים לדיקטטורה, תרוצים שעלובים מהם עוד לא שמעתי בחיי. אני לא מוכן לוותר לא על מדינה יהודית ולא על מדינה דמוקרטית. אני רוצה מדינה יהודית דמוקרטית, אני לא מוכן לוותר לא על היהדות ולא על הדמוקרטיה. הגישה שזוכה היא מדינה יהודית דמוקרטית. נקודה.

נכון מאוד

אבל אין כזה דבר פאשיסט ציוני, זה לא היגיוני. פאשיזם שולל את הציונות, וגם אם פאשיסטים קוראים לעצמם ציוניים - הם לא. אבל סה"כ צדקת.

EverMan

New member
למה אתה מדבר שטויות מקס ?

איך פאשיזם סותר ציונות ?

שתי סיבות

1. אחרי מה שהפאשיסטים עשו ליהודים, הציונים בחרו לצאת נגד כל סוג של פאשיזם. 2. הפאשיזם שולל את הדמוקרטיה והחברה, שזה חלק מייסודות הציונות החשובים ביותר.

youvall

New member
אתה אידיוט!

דמוקרטיה היא לא חלק בסיסי בציונות! בן-גוריון-לא היה דמוקרט! הוא היה דיקטטור!!! הדמוקרטיה היא ערך נלווה לציונית...בגלל זה זו מדינה יהודית(ציונות) ודמוקרטית... ברגע שאמרת מדינה ציונית לאו דווקא אמרת מדינה דמוקרטית!

אתה אידיוט, אתה האדם הטיפש בעולם

בן גוריון לא היה דמוקרט? אז למה הוא הקיים כאן מדינה דמוקרטית?? הוא אפילו אמר שהוא לא רוצה את חרות בממשלה כי היא לא נעמנה לדמוקרטיה. פתאום גם בן גוריון לא טוב בשבילך? אחרי כל מה שבן גוריון עשה למעננו, העם היה מוכן לתמוך בו גם אם הוא היה מצרף אותנו לברה"מ - מה שהוא יכל לעשות, אבל לא עשה כי הוא דמוקרט. דמוקרטיה היא חלק מהציונות. מדינה יהודית דמוקרטית=ציונות.

youvall

New member
טיפש!

בן גוריון-היה דיקטטור! הוא מעולם לא עמד לבחירה אמיתית במפא"י... כוחו מעולם לא אוים כשהוא היה במפא"י... מפא"י הייתה מפלגה דיקטטורית לכל דבר ועיניין עד שנת 77... מדינת ישראל עד שנת 77 לא הייתה יותר דמוקרטיה מדמוקרטיה העממית של חבר העמים או מהרפובליקה הדמוקרטית של סין או מהרפובליקה העירקית! בן גוריון מצויין לי...אני פשוט אומר שהוא היה דיקטטור! זה לא משהו רע! הוא היה דיקטטור! זה אפשר לו להקים מדינה, זה אפשר לו לנהל אותה...אבל הוא היה דיקטטור! והדמוקרטיה היא לא חלק מהציונות! היא תוסף לציונות! הציונות היא הקמת מדינה יהודית בא"י, אח"כ הוחלט גם שהיא תהיה דמוקרטית...

סלוניק

New member
אמרת הכל

"בן גוריון מצויין לי...אני פשוט אומר שהוא היה דיקטטור! זה לא משהו רע!" גאוני, אפשר להכניס לחתימה?

youvall

New member
כן....אבל אל תוציא מההקשר...

אם בן גוריון לא היה דיקטטור-לא הייתה קמה מדינה(היה רוב במועצת העם נגד הצעת החלוקה!).... אם בן גוריון לא היה דיקטטור-לא היינו יוצאים מהצנע! אם בן גוריון לא היה דיקטטור-מדינת ישראל הייתה נכשלת במאבק מול מליציות חמושות בתוך ישראל.... בן גוריון היה דיקטטור-זה לא היה רע כי מדינת ישראל הייתה צריכה בשנותיה הראשונות אדם חזק, אדם שיקבל החלטות קשות, היא הייתה צריכה דיקטטור כמו בן גוריון! התפקיד הזה נגמר... היום לא צריך דיקטטור-פשוט צריך מנהיג עם ביצים שיגיד-מדינת ישראל היא קודם כל מדינה יהודית, מי שלא מוכן לקבל את זה שיואיל בטובו לקום וללכת...

סלוניק

New member
נכון

עכשיו לא צריך דיקטטורה, רק צריך להוציא להורג כל מי שמעוניין במדינה דמוקרטית על פני מדינה יהודית. השמדה המונית של כמה? 35-40 אחוזים מהעם?

youvall

New member
לא...

לא להוציא להורג מי שמעדיף מדינה דמוקרטית על יהודית! מי שלא מוכן לקבל על עצמו שמדינת ישראל היא קודם כל מדינה יהודית-לא צריך להיות שייך למדינה הזו! גם בהכרזת העצמאות לא מדברים על הקמת מדינה דמוקרטית בא"י, אלא על הקמת מדינה יהודית בא"י-היא מדינת ישראל!!! מי שלא מוכן להכיר במדינת ישראל כמדינה יהודית, לא מוכן להישבע לה אמונים-לא צריך להיות אזרח המדינה!

סלוניק

New member
חחחחח

איך אני אוהב את הדמגוגיה הזו כאילו טרנספר הוא לא רצח המוני (לא שטרנספר הרבה יותר מוסרי). מה בדיוק יהיה הפיתרון בעבור כל אלה שלא יסכימו לבוא מרצונם החופשי לטרנספר?

youvall

New member
אני שמח שאתה משועשע...

טרנספר בכפייה-זה פחות מוסרי...טרנספר מרצון הוא מאוד מוסריי... מי שלא יסכים לעבור, מי שלא רוצה לעזוב את מדינת ישראל יתבקש להישבע אמונים למדינת ישראל כמדינה יהודית...אם יסרב ולא ישבע אמונים למדינת ישראל כמדינה יהודית, הוא לא ישאר במדינת ישראל-הוא לא ישאר במדינה ולא תינתן לו האפשרות לפגוע במדינת ישראל ובאופיה היהודי...

למעלה