אז מה הקטע המנצח בSJS?

bebi vegeta1

New member
kill em all זה סאונד מערות רוב התקליטי ת'ראש

באותה תק' נשמעו ככה כנ"ל מבחינת סאונד והפקה לגבי killing is my buissness להקה שמתחילה את דרכה לא בהכרח במיוחד באותם ימים להרשות לעצמה אולפן הקלטות ראוי וכו' ואם אני לא טועה (צריך לבדוק לא ת'רימסטרד) זה גם היה דיי INDIE מבחינת הוצאה. LOAD RELOAD וכו' אכן תקליטים שהוקלטו בהשקעה אבל מה שמשנה באמת זה לא רק טיב הסאונד גם מה מנגנים שם אני מקווה שבזה ת'מסכים אם אני גם מסתכל על אלבומי בלוז של פעם האיכות סאונד שם על הפנים אבל כמו שאמרתי מה שמשנה זה מה שמנגנים ז"א כיצירה עצמה kill them all הביא את הת'ראש מטאל לתודעה בעצם

Katarzis

New member
הצחקת אותי ../images/Emo6.gif

כבר בתחילת שנות ה70 BUDGIE נשמעו פי 10 יותר טוב מבחינת הקלטה... שלא לדבר על דיפ פרפל... חבוב, אני לא מדבר רק על הסאונד, השירים עצמם חרא של שירים. תנסה לנתח אותם מוסיקלית ותגיע לאותה מסקנה. KILL הביא את הת'ראש לתודעה? באמת? עוד מעט תגיד לי שמטאליקה המציאו את זה...

bebi vegeta1

New member
כן? תשמע את BB king bb boogie ואז נראה

מה תגיד נהיה עוד יותר סבבה קח גם חלק מהוינילים של ריי צ'ארלס וכו' ותראה שהסאונד בהתחלה גם שם לא משו. תאמין לי ששמעתי את דיפ פרפל וכו' ואגב אמרתי "רוב תקליטי הת'ראש נשמעו ככה" והבאתי דוגמה שזה יכול לקרות בסגנונות אחרת . וכן אני מכיר אותם מוזיקלית שילוב של ליקים מבלוז ומקאנטרי (לדוגמה hit the light) וזה עניין של טעם ופתיחות לסגנונות ת'רוצה ליריקה יפה קרא את הפואמות של טשרניחובסקי או של אדגר אלן פו זה לא היה אמור להיות ככה מה לעשות...(יש להקות עם ליריקה טובה במטאל אבל זה כמעט ולא קיים) לא זכור לי ש Shades Of Deep Purple היה באיכות כ"כ טובה (לא מדבר על remasterd) והפואנטה שלי הייתה בהודעה הקודמת וגם בהודעה הזו לא כל מוזיקאי מתחיל עם נק' פתיחה של ציוד טוב וחברת הקלטות שנותנת לו תקציב לעבוד בסטודיואים הכי טובים כמו של וורנר וכו' חלק הסיכויי היחידי שלהם להוציא זה פשוט להתפשר על סאונד. לגבי השורות האחרונות ורוח הדברים באופן כללי מאיך שהדברים נראים כשקוראים אותם, סרקזם ידידי לא הולם אותך אפשר להיות צינים וכו' אבל מה זה יתרום לך או לי או לפורום הזה אם אתה חושב אחרת משתתף בצערך (או מהעובדה שמה שקראתי פה ובקומונה אני תופס ממך יותר)

Katarzis

New member
משתתף בצערי על מה בדיוק?

מאוד "חכם" מצידך לתת לי דוגמאות לתקליטים עם סאונד לא טוב. מה זה נותן בדיוק? אתה כתבת "באותה תק' נשמעו ככה" - מי נשמע ככה? כולם? לא. אז נתתי דוגמאות לתקליטי רוק שיצאו למעלה מ10 שנים לפני KILL'EM, ונשמעו הרבה יותר טוב, גם מלהקות לא עתירות תקציב כמו BUDGIE (שהם אגב האבא והאמא של מטאליקה). מוסיקלית - מה כל כך נעלה ואיכותי מוסיקלית בתקליט הזה? רובו הוא פריטה מהירה על אותו תו בס עם כמה שינויים קטנים משיר לשיר - אתה רוצה גם להתווכח על זה? כנראה שקשה לך להתמודד עם עובדות אז אתה פונה להתנגחויות אישיות, count me out and have fun.

bebi vegeta1

New member
אוקיי אני לא אוהב לריב במיוחד לא בפורומים לכן

תקרא את ההודעה הזו שתהיה רגוע או משהו K... הינה ציטוט "רוב התקליטי ת'ראש באותה תק' נשמעו ככה" (סוף ציטוט) וככה בדיוק כתבתי בפוסט הראשון. אז מפה משתמע שאני לא מכליל כל סגנון או אפילו את אותו סגנון אלא מציין עובדה זה הכל. "מאוד "חכם" מצידך לתת לי דוגמאות לתקליטים עם סאונד לא טוב. מה זה נותן בדיוק?" הפואנטה המרכזית הייתה (ובלי קשר לטעם מוזיקלי תוציא את זה שנייה מסביבת הדיון) שאיכות סאונד היא קשורה מן הסתם בין היתר בתקציב ולמטאליקה וללהקות ואומנים כאלה ואחרים לא היה את זה זה הכל שזה לא מובן מאליו ושזה לא ממש צריך לשחק תפקיד ראשי כ"כ בלשמוע מוזיקה במיוחד ישנה לכן כ"כ הרבה להקות עשו רימסטרד לדיסקים הראשונים שלהם. זה שזה סאונד גרוע לא בהכרח הופך את זה לחרא של דבר (פה זה כבר עניין של טעם) "מוסיקלית - מה כל כך נעלה ואיכותי מוסיקלית בתקליט הזה? רובו הוא פריטה מהירה על אותו תו בס עם כמה שינויים קטנים משיר לשיר - אתה רוצה גם להתווכח על זה? " איפה אמרתי "נעלה גאוני וכו'" לא תראה אותי אומר את זה כי מבחינה מוזיקלית זה מבוסס (אם תסתכל לדוגמה על hit the lights) מליקים שקיימים בבלוז ומקאנטרי ואלה לא ז'אנרים שמצטיינים בתחכום מוזיקלי (באופן כללי מוזיקה לא חייבת להיות מתוחכמת גם פשוטה יכולה להיות יפה ושוב זה עניין של טעם ועל טעם אני לא מתווכח כי לא אני אשיג בזה משו ולא אתה) "כנראה שקשה לך להתמודד עם עובדות אז אתה פונה להתנגחויות אישיות, count me out and have fun " http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=101998051 מהודעה הזו מה לעשות השתמע לי כשקראתי אותה (עדיין משתמע למען האמת) שכנראה אתה מוצא סיבה לזלזל\לתפוס תחת וכו' במיוחד מאיך שהשורה האחרונה כתובה ככה אני מבין והבנתי אותה לא לקחתי את הדיון לפסים אישיים ופה מבחינתי הדיון נעצר "אפשר להיות צינים וכו' אבל מה זה יתרום לך או לי או לפורום הזה אם אתה חושב אחרת משתתף בצערך" כלומר מראש אמרתי אני במידה וההודעה ההיא היה בה באמת שמץ של סרקזם וכו' מבחינתך אז אני חושב שזה לא עוזר לא לך ולא לי ולא לאף אחד "אם אתה חושב אחרת משתתף בצערך"(כלומר בנושא של סרקזם זול וכו' מאחורי דפי הפורום) אז אני משתתף בצערך זה הכל יום טוב כפיר(?)

הוד11

New member
ממש לא מסכים איתך

רייד דה לייטנינג זה אלבום פשוט נהדר!!! אני אישית מעדיף אותו את מאסטר ואת ג'אסטיס בהרבה על האלבומים האחרים ואני בפירוש לא אחד שמנסה ללכת נגד הזרם. הם פשוט אלבומים הרבה יות רטובים טקסטואלית ומוזיקלית מהבאים אחריהם.

מטאליקה אדירים.

אבל הם פאסה כבר. זאת נראה לי הלהקה הכי חרושה בתבל. אחרי חודשיים (לפני שנתיים) שחרשתי להם ת'תחת, נמאס לי ומאז אני שומע אותם או ברדיו (מתי ששמים את נוט'ינג) או בפאבים (שלפעמים שמים את one).

Aviraman

New member
שומע אותם מכיתה ז' ולא נמאס

אני יכול להגיד שהביטלס חרושים יותר, אבל אני לא אעשה את זה :p.

למעלה