אז מה הקטע המנצח בSJS?

אז מה הקטע המנצח בSJS?

אגב לדעתי אין פה מנצחים ומפסידים, מי שניצח פה בגדול זה המוזיקה (כמה קלישאתי ודביק שבא לי להקיא). ולגבי הקטע של שבוע הבא, בא לי לחזור לשורשים ולעשות Tribute for Metallica תבחרו בין - Fade one master או רק הסולו השקט מתוך master הבחירה שלי זה fade ואגב השבוע נתחיל ביום רביעי כי אני חוזר מחו"ל בשבת בלילה.

Y036

New member
Fade ובקשר ליום רביעי

רעיון הרבה יותר טוב, ונעשה בשני שרשורים: שרשור עם הפלייבק ושרשור ביום שבת שאותו יפתח מי שמעלה את הקטע ראשון. כי לוקח לאנשים זמן להקליט לארגן ללמוד וזה.

RoieL

New member
בחיים לא ניגנתי מטאל,

שמעתי אולי פעמיים מטאליקה ואני גם לא סובל מטאל. כשאני מנגן מוזיקה שאני לא אוהב זה המתכון הבטוח לחרא

yotamn9

New member
אבל הקטעים שהוא הציע הם שקטים

אל תפסול ישר, תן צ'אנס. אני די בטוח שלא שמעת מספיק מטאל כדי להגיד שאתה לא סובל את זה.

RoieL

New member
אני באמת לא מכיר את הקטעים כמו שכתבתי

אני בהרכב עם שני פנאטים של מטאל (אחד מהם נגמל) שמציקים מדי פעם עם קטעי מטאל של מטאליקה, וואן הלן, איירון מיידן ואלוהים יודע מה. אני חושב שהמטאל היחיד שאני סובל (אם זה בכלל מוגדר מטאל) זה בלאק סאבאת' (וגם אצלם רק חלק מהחומרים).

RoieL

New member
בעצם בזמן כתיבת ההודעה שמתי את פייד מיוטיוב

ואני מכיר. אני מבטיח שכשיהיה ג'אם עם טראק של פינק פלויד למשל אני אשתתף
[האמת שאלה גם שירים שאילתרתי עליהם המווון]

yotamn9

New member
בסדר, אתה לא אוהב מטאל. זכותך.

אבל למה ישר לפסול ולהגיד: "אני לא אאלתר על זה"? קח את זה כאתגר. אתה לא אוהב מטאל? לא מתחבר? בדיוק זו הסיבה שאתה כן צריך להשתתף. נותנים לך הזדמנות להכניס את הצד שלך לעסק. יש לך הזדמנות להביא משהו חדש ושונה שבא ממך ומהמוזיקה שאתה כן אוהב לנגן ולשמוע. בגלל זה זה מציב לך אתגר חדש, אז למה ישר להרתע ממנו?

RoieL

New member
לא נרתע

וברור לי שאני אשב ואלתר על זה. אבל אני נרתע מלהקליט את עצמי כי אני יודע שזה לא יתלבש לי כמו על סגנונות שאני אוהב ומכיר, ובכיף להשמיע את האלתור לאחותי, אבל פה קוטלים אותי אז עדיף שאני אהיה שלם עם מה שאני מעלה.

yotamn9

New member
אתה עוד פעם פוסל מראש

איך אתה יודע מה יהיה האילתור שלך? בדיוק לזה התכוונתי שתכניס משהו משלך ומהסגנון שלך, ותפתח איתו גם לכיוונים אחרים. ככה בדיוק התחיל הפרוג. במקרה הזה (וכמובן שזה שונה ממקרה למקרה) אתה צריך לנסות להתאים את הליווי אליך, לא להתאים את עצמך אל הליווי. תנסה להקליט את עצמך, לשפר, לפתח. לא ייצא טוב? לא נורא. אבל תאמין בעצמך, כי ככה אתה בחיים לא תתקדם.

wish i was here

New member
פתיחות מוזיקלית

זה דבר הכרחי לנגן רציני. לכל אחד יש את הסגנון שהוא בא ממנו,אבל הנגנים הגדולים באמת ניסו מהכל ושולטים בהרבה סגנונות והתפתחו מעבר לסגנון שלהם וזה משפיע רק לטובה-כמו שהמטאליסטים בסופו של דבר קיבלו מהנגני פיוז'ן את הסוויפים והנגני רוק לקחו מהנגני בלוז את הפראזות על פנטאטוני. ברגע שתחליט קצת להרפות מגילמור ולנסות גם קצת מת'ני,קירק האמט,אריק ג'ונסון וגיטריסטים גדולים אחרים מסוגים שונים אתה תראה איך אתה נהיה טוב יותר. תנסה לאלתר על מטאליקה,מה יש לך להפסיד?

RoieL

New member
שמעו

כתבתי שאני אאלתר על זה. אני לא רוצה להעלות לפה את האלתור כי אני פשוט מפחד מהתגובות. זה לא אומר שאני לא אנסה. כמו שכתבתי, "השבוע אני לא אשתתף". לא "לא אנגן".

wish i was here

New member
אתה ההתחלה של פייד טו בלאק שמעת?

או את סאניטאריום....סניהם שירים עם סולואים גדולים! בכלל למטאליקה יש סולואים חזקים...אז אל תפסול אם לא שמעת הכל(מה גם שמטאליקה זה לא בדיוק מדגם מייצג לכל המטאל)

יאסון1234

New member
שונאי מטאליקה למוות!~!#!#!##!$@$!@

נו אל תהיה חננה יאללה קצת מטאל!@$@!#$! מה קרה מטאליקה (עד LOAD -_-) היא אחת הלהקות הטובות ביותר! אגב מי שראה היה לפני יומיים יום מטאליקה בוי הייצ' וואן! היה מגניב

Aviraman

New member
גם אחרי Load

הם היו טובים, אני ממש אהבתי את לווד ורילווד. גם ההופעות שלהם באותה תקופה היו מצויינות. אם כבר סיינט אנגר זה תקופת ההתדרדרות, ההופעות האחרונות שלהם חסרות פיל וחיים. לפחות על ג'יימס רואים את זה הכי טוב. רואים מה קרה ללהקה אחרי שג'ייסון עזב. כואב.

doc monti

New member
זה לא בגלל שג'ייסון עזב...

זה בגלל שג'יימס כבר לא שיכור

למעלה